To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

sieegurd - 16-09-2011, 13:44

Ja chyba dam sobie spokój z oglądaniem meczy na jakiś czas. Może zajmę się wędkowaniem, bo to mniej wqrzające :evil:
Dj Lexus - 16-09-2011, 15:28

Wisła jeszcze nie przystaje do piłkarskiej Europy http://sport.interia.pl/r...-europy,1695710

Wiślacy zachowali się, jak przedszkolaki http://sport.interia.pl/p...zkolaki,1695725

Legia zaprezentowała się o wiele lepiej, szkoda tylko przespanej jednej połówki.

[ Dodano: 16-09-2011, 15:32 ]
yalook napisał/a:
Ale coś mi się wydaje, że wyniki Wisły i Legii nie będą w tym roku cieszyły nas tak bardzo jak rok temu wyniki Lecha :(

Lech Poznań bardzo dobrze grał w pierwszych meczach nowego sezonu. Ale niestety chyba ostatnio dostali małej zadyszki bo ich gra wygląda nie najlepiej. Liga jest bardzo słaba i drużyny nie potrafią przez dłuższy czas utrzymać dobrej formy. A pieniądze na transfery są, tylko że coraz częściej sprowadzane są z zagranicy tzw ''szroty''.

gzesiolek - 18-09-2011, 20:44

Jak na razie bylo 30min i 15min niezlej gry w wykonaniu polskich druzyn (odpowiednio Legii i Wisly)... Co do Lecha to w tej chwili Lech ofensywnie wyglada niezle, ale obrona lezy i kwiczy w stosunku do tego co bylo rok temu... i w LE ciezko by bylo mu powtorzyc te wyniki...
Zreszta ta sama kiepska Wisla dosc pewnie sie mu postawila w lidze...
Samej Wisle nie moge darowac tego, ze nie potrafili choc przez jedna polowe utrzymac poziomu z 15-20min II polowy... gdzie ladnie podeszli formacjami i zgarniali wiekszosc pilek i wyprowadzali grozne ataki... Dunczycy nie pokazali nic wielkiego, ale po prostu byli silniejsi i szybsi i to przy odrobinie szczescia i pomocy sedziego wystarczylo do ogrania Wisly... wspominajac o pomocy sedziego nie pisze o klopsie Pareiki i obrony, bo tam byla sytuacja stykowa i w Anglii to nawet nie ma co sie zastanawiac co do faulu, a we Wloszech bylby faul, ale bramkarz na 100% zrobilby specjalna glebe po dotknieciu Dunczyka...
co do sedziego to chodzi mi o te ze 3 spalone ktorych nie bylo, albo byly milimetrowe... dosc skutecznie ograniczylo to gre prostopadlymi pilkami Wisly...
No coz powtorki z Lecha z zeszlego sezonu nie bedzie, ale jak razem Legia z Wisla zdobeta 10pkt to bedzie sukces...

Marcin-Krak - 29-09-2011, 19:43

Biton jest niesamowity :roll:
Szkoda, że reszta niekoniecznie :evil:

sieegurd - 29-09-2011, 22:05

Marcin-Krak napisał/a:
Biton jest niesamowity :roll:
Szkoda, że reszta niekoniecznie :evil:

Normalnie szkoda słów :( Obrona nie istnieje, w ataku zmarnowane 4 na 5 akcji :evil:

yalook - 29-09-2011, 23:23

za to legia dała czadu :twisted:
przed meczem chyba ostro :prayer: :D

sieegurd - 30-09-2011, 07:15

Legii gratuluję zwycięstwa i dobrej gry w drugiej połowie :) Zobaczymy teraz co będzie w lidze w Wawie :)
yalook - 30-09-2011, 09:16

niezależnie od wyniku mam nadzieję, że kibice zobaczą piękne widowisko
Marcin-Krak - 02-10-2011, 20:41

yalook napisał/a:

Raczej średnie było.
Wisła bez dwóch Panów M ma duuuuży problem w akcjach ofensywnych :(

sieegurd - 02-10-2011, 21:42

Marcin-Krak napisał/a:
yalook napisał/a:

Raczej średnie było.
Wisła bez dwóch Panów M ma duuuuży problem w akcjach ofensywnych :(

Nie ma co komentować, lipa na calej linii :(

Marcin-Krak - 20-10-2011, 22:10

Się działo się.
Czerwono. Ciemno. Radośnie. Czerwono. Nerwowo. Radośnie :mrgreen:

I widzę, że Legia walczy - niech wygrają też :!:

igi - 20-10-2011, 22:47

Marcin nie oglądałem meczu ale takie pytanko :twisted:

Sędzie pomógł? Czy w europejskich pucharach to nie działa? :P

Marcin-Krak - 20-10-2011, 22:52

Co ? :P

A tak poważniej, to czerwona kartka dla Fulham w 30 min była taka problematyczna ... :wink:
Zwycięzców się nie sądzi ;)
I szok 3 zmiany w Wiśle i weszło 3 Polaków :roll: :mrgreen:

A Franek jakby się nie bał strzelić w Krakowie - to byłoby pozamiatane ;)

yalook - 21-10-2011, 00:33

oj jak ja się cieszę, że obie nasze drużyny wygraly swoje mecze. Zbierają punkciki w rankingu, i może za rok lub dwa będziemy mogli wystawiać więcej drużyn w eliminacjach pucharów :-)

gratulacje dla Wisły i Legii :-)

sieegurd - 21-10-2011, 07:05

yalook napisał/a:
gratulacje dla Wisły i Legii

Gratulacje zwycięstw :)
yalook napisał/a:
i może za rok lub dwa będziemy mogli wystawiać więcej drużyn w eliminacjach pucharów

Nie wiem czy to najlepszy pomysł, bo znów większość polegnie w eliminacjach :P
Marcin-Krak napisał/a:
A tak poważniej, to czerwona kartka dla Fulham w 30 min była taka problematyczna ...
Zwycięzców się nie sądzi

Szczęście sprzyja lepszym :P Gra Wisełki pozostawia wiele do życzenia :evil: