Nasze Miśki - Jak wino...
Tomek - 14-02-2012, 19:12
diwajs od LPG coś krzywo
kierownica lekko wyśmigana już, podobnie jak u mnie
major - 14-02-2012, 20:17
tomek84 napisał/a: | diwajs od LPG coś krzywo |
Jak już tak lecimy to rejestracja trochę też
A tak serio to kawał dobrej roboty wykonany
sveno - 14-02-2012, 21:24
tomek84 napisał/a: | diwajs od LPG coś krzywo | diwajs od LPG tak jak pisałem znalazł się w tym małym schowku to jest diwajs od rear czujników cofania
major napisał/a: | rejestracja trochę też | też to teraz zauważyłem, sie poprawi.
major napisał/a: | kawał dobrej roboty wykonany | thx ja się nacieszyć nie mogę tym wnętrzem wiecie jak ciężko jest dobrze ustawić te fotele? Za każdym razem jak do niego wsiadam to muszę trochę go poprawić ja nie wiem, czy on się sam porzestawia czy co?
Torp12 - 14-02-2012, 21:53
Sveno kurczaku co masz w lampach przednich?? TO juz soczewki czy tylko ringi?! Czy mi sie moze wzrok rozjezdza?;]
Mare - 14-02-2012, 22:25
Ooo... a gdzie półka tylna i światełko? nie dali?
Widzę, że masz jeszcze wersję kanapy z dwoma zagłówkami. Powiedz, jak tam z zaczepami od oparcia? Zamykają się dobrze na nich? Bo moje coś przy krótkie się zrobiły i nie wiem czy to kwestia ułożenia na śrubach czy może są jakieś inne
sveno - 15-02-2012, 13:19
Torp12, kokoszko wzrok Cię nie myli w lampach siedzą tylko ringi, na soczewki nie miałem już czasu właśnie wróciłem do Krakowa. Przy kolejnym wypadzie na wieś mam nadzieje ruszyć projekt soczewek i swapu przednich hamulców.
Mare napisał/a: | Ooo... a gdzie półka tylna i światełko? nie dali? | no właśnie nie dali, co gorsza sprzedawca nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy, a przed transakcją zaręczał, że tylna półka jest, podobnie jak podłokietnik, tylko, że z podłokietnikiem sobie poradziłem, bo go pomalowałem. Będę o nią walczył.
Mare napisał/a: | Powiedz, jak tam z zaczepami od oparcia? Zamykają się dobrze na nich? | żadnych problemów nie miałem, wszystko działa ok.
Tomek - 15-02-2012, 13:25
sveno napisał/a: | no właśnie nie dali, co gorsza sprzedawca nie odbiera telefonu i nie odpisuje na smsy, a przed transakcją zaręczał, że tylna półka jest, |
napisz PW na forum, albo na maila
co do UKP to trzeba znaleźć kogoś ktoś ma wyświetlacz czarny z białymi znakami i podmienić na próbe, zobaczyć jak to będzie wyglądało w HC
na stronie Telwisu taki wyświetlacz kosztuje 40 zł, niby nie dużo, ale nie uśmiecha mi się wydawać nawet złotówki, jeśli ma być gorzej
jaki wyświetlacz wzięliśmy dla Rebeliasa??
sveno - 15-02-2012, 13:31
tomek84, podeślij mi nicka z forum do tego sprzedawcy.
sveno - 15-02-2012, 13:47
tomek84 napisał/a: | jaki wyświetlacz wzięliśmy dla Rebeliasa?? | taki sam jak dla nas niestety
Z moim wyswietlaczem zaczynają się dziać złe rzeczy, więcej zaraz w temacie o UKP, być może będę reklamował.
Filmik z działania wyświetlacza w zegarach (niestety nakręcony kalkulatorem ale widać jak działa ściemnianie):
http://www.youtube.com/watch?v=pJm81EKOtiM
mkm - 15-02-2012, 14:57
sveno, co do fotela to masz filmik instruktażowy - (firma od chemii przypadkowa),:
http://www.youtube.com/watch?v=wns-MkQV4Gk
Ja uznaję, że kilka złotych trzeba na chemię wydać.
Każda kolorowanka wcześniej czy później się "zmywa", a im tańsza tym dzieje się to szybciej.
Drugą różnicą jest efekt końcowy.
Przy tańszych środkach skóra błyszczy się jak coś psu między łapami i robi się "plastikowa".
Przy droższych - efekt jest bardziej "naturalny"
Dobra chemia nie jest tania, ale kilka, jak nie kilkanaście foteli nią zrobisz, a biorąc pod uwagę, że zapewne kilku posiadaczy Galantów ma już podniszczoną skórę w tym samym kolorze możesz pomyśleć o jakimś zakupie grupowym.
KamilR10 - 15-02-2012, 19:39
obrotomierz wyskalowany do 9 tys obr/min?
Juiceman - 15-02-2012, 19:39
No ba w końcu ma z VR-a
KamilR10 - 15-02-2012, 22:36
ale auto to nie jest vr4 nie ma przekłamania ?
sveno - 15-02-2012, 22:50
mkm, dobry pomysł z tym zakupem zbiorowym pomyślimy.
KamilR10 napisał/a: | ale auto to nie jest vr4 |
niestety
KamilR10 napisał/a: | nie ma przekłamania ? | nie. Trzeba było tylko przelutować 1 kondensator
KamilR10 - 16-02-2012, 18:39
sveno napisał/a: |
KamilR10 napisał/a: | nie ma przekłamania ? | nie. Trzeba było tylko przelutować 1 kondensator |
To teraz odcina gaz przy 8 tys?
|
|
|