To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Mazowiecki ShoutBox

m6riano - 30-03-2012, 20:57

Prawie robi wielką różnice...;-)
Torp12 napisał/a:
Ma dwa walki i tyle;)

to wyjmij mu jeden i wsadź do swojego..;-)

Owczar - 30-03-2012, 23:32

zichu napisał/a:
raczej nieco nieciekawa sytuacja mnie do tego zmusza:( a po za tym będzie pretekst zeby poszukac czegoś nowszego i mocniejszego:)

Sam sobie zaprzeczasz... A po drugie, to od sprzedaży jest odpowiedni dział. Następne oferty sprzedaży będą nagradzane.

Patryk gdyby to było Turbo :twisted:

Torp12 - 30-03-2012, 23:42

Owczar napisał/a:

Patryk gdyby to było Turbo :twisted:

To by mialo turbo dziure :badgrin:

A tak na powaznie to jakby mialo byc auto do zabawy z duza moca to kluci sie to z przod napedem, wiec tylko tyl albo 4x4.

Coś takiego naprzykład. Ale nie ten pulap cenowy.

Generalnie Mitsu nie robilo nic ciekawego z duzym silnikiem bez turbo:/

Owczar - 30-03-2012, 23:47

To się nazywa rekin :D

Do turbo dołożysz kompresor i dziurze zapomnisz :)

Torp12 - 30-03-2012, 23:55

Owczar napisał/a:
To się nazywa rekin :D

Do turbo dołożysz kompresor i dziurze zapomnisz :)

To by był rekinek;)

Z tym kompresorem to trzeba kiedys ogarnac temat ^^

Owczar - 31-03-2012, 00:04

Ta Bmka wymiata... To wnętrze... Tyle lat, a wciąż robi wrażenie.

Kompresor i mnie kusi. Ale kurde gdzie ja bym go włożył... :/ Kolega z tego civica Type S, który nie mógł mnie objechać składa już Type R, więc trzeba złomka usprawnić :D

Torp12 - 01-04-2012, 23:05

Sluchajcie poszukuje fajnego miejsca w wawie do zrobiena zdjec i nakrecenia filmu z rekinem w roli glownej. Oto co by mnie interesowalo

-Jakis industrial - stare mury, fabryka, tory kolejowe, pagorki, stara budowa itp
- Miejsce nie zacienione
- Malo uczeszczane w weekendy

Generalnie im blizej bemowa tym lepiej, ale jak cos naprawde fajnego by bylo dalej to chetnie. Takze jezeli ktos ma jakis pomysl ale wie gdzie o jakims takim placu z fajnym "tłem" to dajcie znac:)

Owczar - 01-04-2012, 23:11

Torp12 napisał/a:
-Jakis industrial - stare mury, fabryka, tory kolejowe, pagorki, stara budowa itp

Ursus w okolicach factory.

Torp12 - 01-04-2012, 23:16

Owczar napisał/a:

Ursus w okolicach factory.

Nie glupie. Tylko jest tam wlasnie jakas spokojna nie uszczeszczana miejscowka?

Owczar - 01-04-2012, 23:21

Dawno tam nie byłem, ale kiedyś była taka droga z płyt i jeździłem tamtey na skróty do factory od strony Pruszkowa. Ruch praktycznie żaden. Nie wiem jak jest teraz...
Torp12 - 01-04-2012, 23:25

Owczar napisał/a:
Dawno tam nie byłem, ale kiedyś była taka droga z płyt i jeździłem tamtey na skróty do factory od strony Pruszkowa. Ruch praktycznie żaden. Nie wiem jak jest teraz...

Wiem o czym mowisz. Ostatnio ta droga robila za objazd:) Przejade sie i oblukam.

koszmarek - 02-04-2012, 07:45

a forty na bemowie ? W otwocku jest szpital spalony w samym sercu lasu, też można zobaczyć- o ile jeszcze stoi
czarny1502 - 02-04-2012, 08:44

do zdjęć to bocznica kolejowa(stacja pkp) przy towarowej wjazd przy budynku poczty i do końca prosto masz opuszczone perony troszke starych budynków, jest jeszcze fort chrzanów ale żeby tam dojechać zedrzesz lakier z połowy samochodu, forty bema jeszcze ale ta, gdzie najfajniej jest zakaz ruchu
SnowDevil - 02-04-2012, 12:44

Torp12 napisał/a:
...-Jakis industrial - stare mury, fabryka, tory kolejowe, pagorki, stara budowa itp
- Miejsce nie zacienione
- Malo uczeszczane w weekendy...

Przy Cytadeli proponuje lub zapraszam na pragę północ, ewentualnie stare hale na targówku przemysłowym. Chętnie się moge przyłączyć do kręcenia/robienia zdjęć. Mam GoPro.

wczoraj sobie własnie testowałem zewnętrzne mocowanie jak się przy duzych predkosciach będzie zachowywać: GoPro Speed

m6riano - 02-04-2012, 16:30

ul.Elektronowa...masz kupe torów...
ul.Delfina-druga strona ECżeran-porty.
Marywilska-tyły CH-pełen industrial
cały targówek przemysłowy-Księcia Ziemowita i dalej w głąb..
okolice terenu po dawnej fabryce Ursusa..
itd/itp