Outlander III Ogólne - Pierwsze wrażenia
Old JDM - 06-03-2014, 23:50
To przenośnia, ale widzę że kolega odbiera metafory aż nazbyt dosłownie No miłej nocki i do kolejnego "starcia"
sla - 06-03-2014, 23:53
Dziękuję, ale jestem kardiologiem a nie psychiatrą.
Old JDM - 07-03-2014, 00:50
No to złamę ci serce hehe
Komandor - 07-03-2014, 07:35
Dzięki "wannolotowi" przynajmniej nie wieje nudą na forum ale coś w tym jest że ludzie nie pragną zbytnio wannolotów - sąsiad właśnie zaparkował przed domem nówkę CX-5 full wypas i mówi że wannolot wyglądem odstrasza... W jednym z ostatnich "motorów" zamieszczono ranking SUVów z tzw pólki outlandera. Wannolot 2.2 dokładnie w srodku stawki ale też jako ostatni z japończyków. To takie auto ktore niczym się nie wyróżnia (no może jedynie Tytus byłby w 100% zadowolony )
Bizi78 - 07-03-2014, 07:44
Pany, odbiegacie od tematu .
Najwyższy czas aby ktoś ten temat posprzątał, bo czytając się chce.
Old JDM - 07-03-2014, 08:22
Komandor to czy nie chca, to sie zobaczy na koniec roku. Poki co sprzedaz rosnie - mozna sprawdzic na carmarket. Wiec to takie troche wrozenie z fusow.
I faktycznie rzygac sie chce, jak sie poczyta ten watek. Jak zwykle najwiecej pieja NIEUzytkownicy, no ale jak to w przyslowiu "Psy szczekaja, karawana jedzie dalej".
Udanego weekendu.
nasa1 - 07-03-2014, 10:15 Temat postu: Miedziany jest git! Ja mam miedzianego, wygląda bombastycznie!
Wcześniej miałem same czarne, grafity i srebrne. Ostatni OII też grafit przez całe 3 lata!!!
Wczoraj wracałem z Poznania do Katowic starą drogą przez Ostrzeszów, więc max 100 km/h na blacie. Uwaga!!! spalanie zeszło do 6 l i byłem w szoku Poprzednikiem z silnikiem VW zszedłem na tej trasie do 6,4 l
Oczywiście średnio pali mi więcej ok 7,5 - 8,0 l bo wciskam pedał normalnie, ale tę trasę zawsze traktuję jako tester
Dzień wcześniej autostrada A2 Łódź - Poznań, tempomat na 180 km/h i spalanie 9,5 l
jero66 - 07-03-2014, 10:17
Są różne oczekiwania... ja tam wolę się nie wyróżniać. O CX-5 też myślałem ale trochę ciasno w środku i trochę "damska"
Ale na szczęście mamy wybór!!!
tatahani - 07-03-2014, 10:20 Temat postu: Re: Miedziany jest git!
nasa1 napisał/a: | Ja mam miedzianego, wygląda bombastycznie!
Wcześniej miałem same czarne, grafity i srebrne. Ostatni OII też grafit przez całe 3 lata!!!
Wczoraj wracałem z Poznania do Katowic starą drogą przez Ostrzeszów, więc max 100 km/h na blacie. Uwaga!!! spalanie zeszło do 6 l i byłem w szoku Poprzednikiem z silnikiem VW zszedłem na tej trasie do 6,4 l
Oczywiście średnio pali mi więcej ok 7,5 - 8,0 l bo wciskam pedał normalnie, ale tę trasę zawsze traktuję jako tester
Dzień wcześniej autostrada A2 Łódź - Poznań, tempomat na 180 km/h i spalanie 9,5 l |
Diesel automat czy manual?
nasa1 - 07-03-2014, 10:22 Temat postu: Re: Miedziany jest git!
tatahani napisał/a: | nasa1 napisał/a: | Ja mam miedzianego, wygląda bombastycznie!
Dzień wcześniej autostrada A2 Łódź - Poznań, tempomat na 180 km/h i spalanie 9,5 l |
Diesel automat czy manual? |
Diesel manual Intense+ Fajny widok w Outku, kiedy Ci pokazuje, że masz do przejechania 1050 km na baku
Komandor - 07-03-2014, 11:36
Old JDM napisał/a: | Komandor to czy nie chca, to sie zobaczy na koniec roku. Poki co sprzedaz rosnie - mozna sprawdzic na carmarket. Wiec to takie troche wrozenie z fusow.
I faktycznie rzygac sie chce, jak sie poczyta ten watek. Jak zwykle najwiecej pieja NIEUzytkownicy, no ale jak to w przyslowiu "Psy szczekaja, karawana jedzie dalej".
Udanego weekendu. |
Przypominam koledze temat wątku: "Pierwsze wrażenia", o NIEużytkownikach O3 w temacie nic nie ma... Tak się składa że ciągle biorę pod uwagę przyszły zakup "wannolota" czekam jednak na nieco inny silnik...
Odnośnie sprzedaży: nieco więcej na ulicach np. RAV4 niż O3 stąd lifting jest pilną potrzebą jak widać.
również miłego weekendu
JCH - 07-03-2014, 11:36
nasa1 napisał/a: | Fajny widok w Outku, kiedy Ci pokazuje, że masz do przejechania 1050 km na baku | A taki widok widziałeś
To pierwsze to dystans do przejechania i godzina, to drugie to średnie zużycie po przejechaniu ok. 70 km i godzina
nasa1 napisał/a: | tempomat na 180 km/h i spalanie 9,5 l | Też znośnie przy takiej prędkości
krzychu - 07-03-2014, 11:40
JCH napisał/a: | po przejechaniu ok. 70 km i godzina |
Dobrze, że nie zasnąłeś przy tym slideshow za oknem
JCH - 07-03-2014, 11:45
krzychu napisał/a: | Dobrze, że nie zasnąłeś przy tym slideshow za oknem | Taaa.... Trelemorele
Zapomniałem dodać: krzychu jechał ze mną, siedział z tyłu i odpychał lewą nogą
krzychu - 07-03-2014, 11:59
JCH napisał/a: |
Zapomniałem dodać: krzychu jechał ze mną, siedział z tyłu i odpychał lewą nogą |
E chodziło mi raczej o prędkość z jaką się poruszałeś... Dodając do tego wczesną godzinę to ja bym na pewno zasnął za kółkiem
|
|
|