To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Kmer - 31-03-2009, 10:20

Soldi napisał/a:
Serek napisał/a:
Miejsce przeznaczone pod organizację spotu tylko za zgodą właściciela terenu.

Pamiętajcie o tym :!:

Pamiętamy o tym.

Anonymous - 31-03-2009, 19:22

drd1812 napisał/a:
GOKiS Kunice dysponuje potencjalnie dobrą miejscówką, trawka, toalety, teren ogrodzony przy jeziorze (myślę o miejscu gdzie cyklicznie odbywają się Szanty Kunice) ale obawiam się, że za darmo jej nie udostępnią. Jest jeszcze pole karawaningowe, ale wiadomo to płatna "przygoda". Poza tym jak już wyżej Arek pisał.
Radziu...a o co chodzi z tą trawką :twisted: :?:
Anonymous - 31-03-2009, 21:33

Ha ha jeśli chodzi o trawke to mam propozycje zrobienia spota w Jaworze tam gdzie kiedyś w okresie zimowym mieliśmy 1 spotkanie, do okola jest zielono są ławeczki z gilem tez nie powinno być problemu jest woda jak by ktoś miał chęć się ochłodzić :D Jutro postaram sie podjechać tam i wypytać czy można by było na mapce zaznaczyłem parking. Co wy na to ??? czy mam zakładać ankietę :badgrin:

Wowik - 31-03-2009, 22:45

trawkins, popieram, tam jest pełna cywilizacja.
tucci - 31-03-2009, 22:46

trawkins napisał/a:
czy mam zakładać ankietę

..ty ankieter :lol: Jedz wypytaj kolego.

salater - 01-04-2009, 23:12

byłem dzisiaj prezesa nie zastałem ale umówiłem się na jutro na spotkanie o 11:00. Na Jaworniku jeszcze sezon nie jest otwarty, także parking na pewno będzie pusty i myślę że prezes nie będzie robił problemów. Jak tylko będę miał konkrety napiszę. Pozdrowionka
Juiceman - 01-04-2009, 23:39

No to czekamy. Marcin pomysł genialny!!! :wink:
drd1812 - 02-04-2009, 09:10

Obiecana miejscówka - parking ogólnodostępny przy drodze krajowej [3] na legnickiej obwodnicy możliwością postawienia sporej liczby autek i rozpalenia grilla.

Zdjęcia zrobił i miejscówkę oglądał Kmer:

wjazd od Złotoryi

rondo Złotoryja - Centrum - Lubin jadąc od Jawora i autostrady trzeba na nim zawrócić albo zjeżdżać na Złotoryję

wjazd od Lubina w kierunku na Jawor

Miejscówka pod rozwagę zainteresowanych spotem Mitsumaniaków.
Wygląda na to, że będzie kilka miejscówek pod rozwagę :)

Anonymous - 02-04-2009, 11:00

drd1812 napisał/a:
Obiecana miejscówka - parking ogólnodostępny przy drodze krajowej [3] na legnickiej obwodnicy możliwością postawienia sporej liczby autek i rozpalenia grilla.

Miejscówka jest ok jeśli chodzi o wolne miejsce ale to tylko tyle bez obrazy z cały szacunkiem za poświęcony czas KMERa.

Właśnie z Salaterem wróciliśmy z rozmowy z kierownictwem OSIR-u Jaworskiego i mamy zgodę za darmo na zorganizowanie spotu na ośrodku wypoczynkowym JAWORNIK do dyspozycji mamy parking, toalety, plac zabaw, miejsce na rozpalenie ogniska ale raczej preferować będziemy grille przenośne :D są ławeczki, trawnik, niestety Klubokawiarnia będzie zamknięta a najbliższy sklep jest oddalony około kilometra. Wydaje mi się ze miejsce jest ok, będzie pisemna zgoda a odpowiedzialność za spota będzie ponosić nasza firma. Wiec jeśli Mitsumaniaki i moderatorzy zaakceptują to miejsce będziemy załatwiać dokumenty związane ze spotem.

jacekb - 02-04-2009, 15:32

trawkins dla mnie bomba.
Mam tylko nadzieję, że koledzy z "twierdzy" nie będą narzekać.

Juiceman - 02-04-2009, 15:40

jacekb Festung Festungiem, ale to miejsce super ; ) Jest gdzie usiąść i cień się znajdzie są toalety i miejsce na autka, można grillować - dla mnie bajka, reszta osób problemów pewnie nie będzie miała nic przeciw, zresztą pewnie się wypowie :wink:
KaWu - 02-04-2009, 17:43

No miejsce fajne. Podziekowania dla wszystkich szukajacych - ja niesty przepraszam ze nie bralem udzialu ale zapracowany jestem w tym tygodniu (po godzinach remont lazienki u rodzicow..)
tucci - 02-04-2009, 20:52

to co, miejsce miodne jest wiec czas na termin :idea:
Chyba mozna z tym zaczynac panowie mody :mrgreen:

BTW.Podziekowania dla chopokow z Jawora za duze zaangazowanie.

salater - 02-04-2009, 20:54

spoko kawu, są osoby, które mają chwilkę czasu i w pracy mogą podskoczyć :) miejsce rewelka niech tylko pogoda nam dopisze taka jak na zdjęciach !!!!
jacekb - 02-04-2009, 22:15

Soldi napisał/a:
jacekb napisał/a:
Mam tylko nadzieję, że koledzy z "twierdzy" nie będą narzekać.
jacekb, po to osoby zaangażowane szukają miejsca poza Wrocławiem (za co jesteśmy wdzęczni), aby nie było pretensji, że stale we Wrocławiu - przecież jest zielone światło na spot poza Wrocławiem, wiec nie rozumiem Twojego sformułowania....

Spoko, żartowałem. :mrgreen:
Najważniejsze, że już jest miejscówka.