To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zachodniopomorskie - SPOT-y Mitsumaniaków

Rafal_Szczecin - 23-03-2009, 13:17

wczoraj jeszcze zajrzalem ok 24 na krematorium to wrak auta jeszcze byl .
Allais - 23-03-2009, 15:21

Czy ktoś mógłby mnie oświecić co to za miejsce (elewator) i gdzie to jest ? Chodzi o "elewator Ewa" ? Bo to jedyne co mi wyskoczyło z google :P
I jak tam dojechać ? ... bo trzeba myśleć nad alternatywą - wydaje mi się, że Krema będzie teraz oblężone przez niebieskich przez najbliższe niedziele...

kaleos - 23-03-2009, 17:01

a moze wrocimy pod trase zamkowa? 8)

http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=240

http://kaleos.4ignition.c..._17_02_2008.rar

Łukasz zs - 23-03-2009, 17:52

elewator ewa. droga do oczyszczalni. ja jestem za zmiana miejscowy i to w trybie natychmiastowym. moja glupota w porownaniu do tego co zrobili to pikus. dzis okolo 14 przejezdzalem przez krematorium i zastanowcie sie dlaczego sie nie zatrzymalem :?: niebiescy panowie zajmowali sie wlasnie tym co kiedys bylo vw polo. tak wiec zycze powodzenia w przyjazdzaniu na parking. teraz beda tam codziennie. a tym kolegom powinien ktos spuscic oklep :evil:
Anonymous - 23-03-2009, 17:55

Pod trasą zamkową - Tam się pewnego czasu spotykaliśmy Trabantami i często też nas "Panowie z kogutami" odwiedzali, bo niby zakłócamy spokój.Dzwonili kolesie z barek.
Miejscówka jest jak najbardziej ok.

Nikka - 25-03-2009, 15:41

Nie, no kurcze ja co tydzień nie bywam (właściwie jak do tej pory to byłam tylko na spocie 1 marca) ale skoro nikt niema nic na sumieniu to czego się obawiać ze strony stróżów prawa? A na krema raczej nikomu się spokoju nie zakłóci na tym odludziu :P
Maciek - 25-03-2009, 15:56

No niby dobrze piszesz Nikka, ale np ja mam troszke za ciemne szybki :D :D :D i nie za bardzo się do kontroli nadaję. Przemykam cichaczem po mieście nie za berdzo się policmajstrom na oczęta natykając.
Zajc3w - 25-03-2009, 17:24

Zresztą jak niebiescy się uprą to za głupią żarówkę spaloną od pozycji potrafia dowód zatrzymać....

P.S. Nikka, czy twoja Carisma ma naklejkę ze.. smokiem? na klapie bagażnika??

Nikka - 25-03-2009, 19:00

Zajc3w
Oprócz klubowych naklejek na przednich nadkolach nad kierunkowskazami moja Cari nie posiada innych specyficznych oznakowań :P

Zajc3w - 25-03-2009, 21:33

Nikka napisał/a:
Zajc3w
Oprócz klubowych naklejek na przednich nadkolach nad kierunkowskazami moja Cari nie posiada innych specyficznych oznakowań :P

To dobrze 8)

Olek - 25-03-2009, 21:38

ja w tym tygodniu wybieram sie poraz pierwszy bo niedawno do was dołączyłem a trzeba sie przecież poznać troche
wczoraj wieczorkiem pojechałem sie poślizgać na krema byłem tam koło 21 i niebieskich nie widziałem a ślizgałem sie prawie godzinke :twisted: :twisted: :twisted:

Nikka - 25-03-2009, 23:40

Zajc3w napisał/a:
To dobrze 8)

A tak w ogóle to ja grzecznie "ujeżdżam" mojego Misia :P Co by nie było żadnych podejrzeń... :P

machet - 26-03-2009, 19:27

Witam wszystkich !!! Chętnie przyjechałbym na taki spot :roll: . Jestem nowy i nie za bardzo wiem gdzie i kiedy się organizujecie. Mógłby mnie ktoś wtajemniczyć? :roll:
Anonymous - 26-03-2009, 19:36

zaraz piatek wiec czas na jakies konkrety.. to gdzie teraz robimy tego spota?? dalej na krema czy np pod trasa zamkowa..?? bo jak piesy maja sie krecic na krema to mi nie za bardzo sie usmiecha tam miskem jechac..
Grzegosh - 26-03-2009, 21:51

Zajc3w napisał/a:
Zresztą jak niebiescy się uprą to za głupią żarówkę spaloną od pozycji potrafia dowód zatrzymać....

nie zabiora dowodu jak usterke usuniesz na miejscu

[ Dodano: 26-03-2009, 21:55 ]
a co powiecie na ten parking pod feu vertem? tam na tylach nic sie nie dzieje duza przestrzen.