Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
kochajj - 16-05-2011, 10:23
fiole1 napisał/a: | kochajj napisał/a: | odpalone, wystrojone tylko na razie na 1,2bara |
więcej info możesz podać moc , moment do ilu chcesz podnieść doładowanie, jak strojony to może masz wykres?? strasznie czekam na nowinki techniczne w tym aucie a ostatnio jest ich mało, oprócz kolorowania wszystkiego co popadnie, |
Koloruje co popadnie bo tak mi się podoba, co do parametrów technicznych to jak bede miał czas to może opsze...
sveno - 16-05-2011, 13:51
kochajj napisał/a: | co do parametrów technicznych to jak bede miał czas to może opsze... |
kochajj, lubi budować atmosferę, trzymać w niepewności bo przecież zwykłemu śmiertelnikowi wystarczyły by dwie cyferki np. 480KM i 620Nm i napisanie tego zajęło by mu 3 sec ale nie, po co, lepiej potrzymać ludzi w niepewności kolejny tydzień sprawić, żeby mitsumaniacy na kolanach błagali o wykres z hamowni (ja już prawie to robię ) jednym słowem kochajj, wredny jesteś wiesz kolor piękny, zakładam, że ta część którą pokazywałeś (zapewne to od jakiejś wyżymaczki) na żywo mieni się o wiele bardziej niż na zdjęciu?
kochajj - 18-05-2011, 20:06
sveno napisał/a: | kochajj napisał/a: | co do parametrów technicznych to jak bede miał czas to może opsze... |
kochajj, lubi budować atmosferę, trzymać w niepewności bo przecież zwykłemu śmiertelnikowi wystarczyły by dwie cyferki np. 480KM i 620Nm i napisanie tego zajęło by mu 3 sec ale nie, po co, lepiej potrzymać ludzi w niepewności kolejny tydzień sprawić, żeby mitsumaniacy na kolanach błagali o wykres z hamowni (ja już prawie to robię ) jednym słowem kochajj, wredny jesteś wiesz kolor piękny, zakładam, że ta część którą pokazywałeś (zapewne to od jakiejś wyżymaczki) na żywo mieni się o wiele bardziej niż na zdjęciu? |
Autko jest po konwersji z automatu na manual, Strojone było na automacie na niskie doładowanie, jeszcze za wcześnie na spektakularne wyniki.
A cyferki które podałeś mnie osobiscie by zadowoliły, chociaż wolał bym 500+
Kolor to fota z netu z planowanym efektem. Docelowo wyjedzie z komory w piątek/sobotę.
deejay - 18-05-2011, 22:25
kochajj napisał/a: | A cyferki które podałeś mnie osobiscie by zadowoliły, chociaż wolał bym 500+ |
Nie chcę myśleć co się będzie działo , bo słyszałem na żywo to "bydle" po odpaleniu
pitbu77 - 18-05-2011, 22:36
A toto będzie w ogóle jeździło samo czy co chwile będzie się pałętało po lakierniach, podnośnikach, dywanach czerwonych i takie tam? Zaczynam się zastanawiać czy to nie jest taki lew pokojowy, w skali 1:18 RC...
kochajj - 19-05-2011, 00:02
samo nie, ale kupiłem dwie kobyły co by ciągać...
robertdg - 19-05-2011, 09:25
I nawet nie będzie miało okazji zapoznac sie z koleinami, lokalnymi nierównościami, dziurkami, przepaść, żeby auto po czerwonych dywanach jeździło
swinks_UK - 19-05-2011, 11:12
Marudzisz Robert...
To będzie pierwszy "show car" w Mitsumaniakach
Juiceman - 19-05-2011, 11:37
Czy ja wiem czy pierwszy ; ) Ale na pewno równie zajebiaszczy
robertdg - 19-05-2011, 13:36
swinks_UK napisał/a: | To będzie pierwszy "show car" | Tedunio go chyba nie będzie prezentował
kochajj - 19-05-2011, 17:21
robertdg napisał/a: | swinks_UK napisał/a: | To będzie pierwszy "show car" | Tedunio go chyba nie będzie prezentował |
Jak narazie nie mam w planach prezentowania go gdziekolwiek... nawet u Tedzika
rosomak1983 - 19-05-2011, 19:44
Ludzie CYBORG Kleja bedzie w TV, co wy nie wiecie
m6riano - 19-05-2011, 21:25
rosomak1983 napisał/a: | Ludzie CYBORG Kleja bedzie w TV, co wy nie wiecie |
gdzie?
BeNeK - 19-05-2011, 21:39
jak mniema to w TVN Turbo :] a dokładniej pewnie w OPT u Tedunia
m6riano - 19-05-2011, 22:33
wrzuci ktoś na jutuba?
|
|