To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Forum ogólne - GŁOSOWANIE W KONKURSIE NA NAJLEPSZY KLUB ROKU !!

Aga - 28-01-2010, 19:17

enanthate napisał/a:

... Czyli zostaliśmy zaatakowani przez bota, który dodał nam 1449 głosów. :mrgreen: Kogo winisz? ;)

jasne....
i oczywiście samo się brzydactwo włączyło i dodało nam głosów :shock:
eehhhh

Anonymous - 28-01-2010, 19:28

Juiceman napisał/a:
Jesteśmy na 7 miejscu ale za to na 5 miejscu w najczęściej ocenianych hehe =]

WITAJ !!!!!

Anonymous - 28-01-2010, 19:28

9. miejsce Mitsumaniaków - już za Omega Klub Polska
j-rules - 28-01-2010, 19:41

Cytat:
jasne....
i oczywiście samo się brzydactwo włączyło i dodało nam głosów :shock:
eehhhh
Oczywiscie ze "samo", tzn ktos kto chcial przesadnie pomoc swojemu klubowi pobotował tez inne kluby co by podejrzen nie bylo od razu na nich. A kto to zorbil to juz nie wnikam ;p
j13mk - 28-01-2010, 19:44

Aga napisał/a:
Rudy to nie kolor - to charakter!!!!
Mnie ten kolor skłania do zagrywek poniżej pasa i przypomina o cwanym lisie :mrgreen:
Co do tworzenia skryptów głosujących za użytkowników - też jestem stanowczo na NIE!
Ale gdy uży"szkodnik" sam poświęca się i traci swój jakże cenny czas na głosowanie - nie wiedzę przeszkód... tak jak te dwa ślepie konie na Wielkiej Pardubickiej :wink:

Hubeeert - 28-01-2010, 19:48

Dobra może tak dość domysłów i głosować? Nieważne - wygramy/przegramy - liczy się, że bierzemy udział.

Nie chcę widzieć w tym wątku:
1. Oskarżeń bez dowodów
2. Postów obrażających Forumowiczów innych For i Klubów
3. Personalnych przepychanek
4. Idiotycznych dyskusji
5. Trollowania

Pozdrawiam

misjonarz. - 28-01-2010, 20:07

mitsumaniaki są na 5 od końca miejscu w wynikach głosowania
kasiek - 28-01-2010, 20:27

MITSUBISHI_WRC napisał/a:

A ja prosiłbym drogie MitsuManiaczki i drodzy MitsuManiaki o oddanie głosu na Toyota Klub, dla nich każdy głos jest ważny mają ich jak na razie zaledwie 69 (z góry dziękuję).

oddany głosik na toycię (104) :D

Aga - 28-01-2010, 20:28

Hubeeert napisał/a:
Dobra może tak dość domysłów i głosować? Nieważne - wygramy/przegramy - liczy się, że bierzemy udział.

Nie chcę widzieć w tym wątku:
1. Oskarżeń bez dowodów
2. Postów obrażających Forumowiczów innych For i Klubów
3. Personalnych przepychanek
4. Idiotycznych dyskusji
5. Trollowania

Pozdrawiam

Hubciu, masz kogoś konkretnego na myśli.......? :twisted:
ja jestem ja zwykle niewinna... dobrze o tym wiesz
a innym wybacz gdyż nie wiedzą z kim zadzierają :badgrin:

czarnuch23 - 28-01-2010, 20:51

stan rzeczy jaki mam teraz jest dla mnie tylko i wylacznie dowodem na to ze powinnismy odwrocic sie na piecie i podziekowac za takie podejscie do konkursu ze strony organizatora.
W momencie gdy zostala wykryta akcja z Botami a nadal glosy sa dosc dziwnie zawyzone najbardziej stosownym zachowaniem bylo by przeproszenie uczestnikow ,wykasowanie wszyskiego do zera (i poinformowanie o tym klubow droga "pseudo" oficjalna = mailem)
a przed wznowieniem gloswania zastosowac inna metode weryfikacji.
Metoda zasugerowana przez Huberta jest calkiem dobrym rozwiazaniem.
Dodatkowo uscislenie regulaminu tez jest dla mnie waznym krokiem. W tej chwili zapiski nie sa jednoznaczne co daje pole do popisu = dzialania na rzecz swojego klubu, badz podkladanie swini przeciwnikom....

Stare dobre okreslenie WYSCIG SZCZOROW - byle do przodu po trupach za wszleka cene... to nie pasuje mi do mojego miska... Samochod sprawia mi wiele radosci... Klub to zgromadzenie ludzi ktorych polaczyla ta radosc z uzytkowania aut... Mysle ze i bez konkursu wszyscy wiemy ze jestesmy jedyni w swoim rodzaju....

sieegurd - 28-01-2010, 21:05

To jest całkiem chora sytuacja. Non stop jakieś kasowania wyników, dodawanie i odejmowanie głosów. Całkowity brak przygotowania AŚ na taką akcję - luki w ochronie, które wykorzystują boty do głosowania :/

Powinni skasować wyniki, poprawić ochronę i dopiero wznowić głosowanie. Jeśli nic się nie zmieni, to non stop będą takie jaja :(

Hubeeert - 28-01-2010, 21:09

Dopóki tego nie zmienią - znika baner ze strony głównej
pamar - 28-01-2010, 21:13

Pobawiliśmy się, pośmialiśmy, trochę nerwów i śmiechu było i na tyle by starczyło...
"Albercik wychodzimy"
Jak AŚ podejdzie poważnie do sprawy, wtedy tak

Hubeeert - 28-01-2010, 21:26

pamar napisał/a:
"Albercik wychodzimy"

Zapraszam do udziału w głosowaniu -> http://forum.mitsumaniaki...p=633899#633899

michal8701 - 28-01-2010, 21:44

Poszło:)