Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. III czyli REWOLUCJA
rosomak1983 - 15-10-2010, 10:42
koszmarek, własnie melatoniny moze Ci brakować. odpwiednia dawka to albo pół piatki czyli 2.5 albo 3.0, Najlepiej jesc co drugi dzien. Skuteczne szczególnie na poczatku. Od siebie polecam tez herbatke z melisy działa na mnie rewelacyjnie dodatkowo mam po niej intesnywne marzenia senne
Melatonina + melisa = koszmarek spi jak suseł
Morfi - 15-10-2010, 11:00
Krzyzak napisał/a: | może warto pójść na studia techniczne | studiuje już 5 lat i skończyc nie mogę .
Mnie w nocu budził mój własny kaszel.
Narazie mam antybiotyk(Amoksiklav Quicktab), a dzis dostane specjalny dość mocny syrop, który miesza mi farmaceuta.
akbi - 15-10-2010, 11:23
Morfi napisał/a: | studiuje już 5 lat i skończyc nie mogę . |
to może dlatego szukasz 5 raz pracy w ciągu 2 lat
Aga - 15-10-2010, 12:04
akbi napisał/a: | Morfi napisał/a: | studiuje już 5 lat i skończyc nie mogę . |
to może dlatego szukasz 5 raz pracy w ciągu 2 lat |
Akbi, łobuzie!
nie dobijaj leżącego
rosomak1983 - 15-10-2010, 12:35
Aga napisał/a: | nie dobijaj leżącego
|
ze co??? przeciez Morfii sobie swietnie radzi szuka pracy robi cos, na pewno nie lezy
Aga - 15-10-2010, 12:42
rosomak1983 napisał/a: | przeciez Morfii sobie swietnie radzi szuka pracy robi cos, na pewno nie lezy |
słonko - bardzo nie lubię kiedy udajesz czyjegoś adwokata
wiem co Morfi robi, mam z nim kontakt
i jeśli coś napisałam to miało swój konkretny cel
(w tym wypadku nie był nim Morfi)
koniec na ten temat
rosomak1983 - 15-10-2010, 13:26
heh ja pisze co mysle.
rosomak1983 napisał/a: | na pewno nie lezy |
i tyle
Efa! - 15-10-2010, 13:49
Melatonina Wam pomaga na sen? U mnie to tylko stilnox się sprawdza... Całe życie jestem na bakier ze spaniem, hehe. Za duzo mysli mielę w głowie zamiast spać . A teraz to już w ogóle doba rozwalona: karmienia, przewijania itp. skutecznie uczą mnie "łapać sen" w nocy. W dzień nie umiem, chyba że z rana po zarwanej nocy.
Aga - 15-10-2010, 13:54
Efa! napisał/a: | U mnie to tylko stilnox się sprawdza... |
do dziś nie słyszałam o takim preparacie
ale przed chwilką poczytałam o nim
i widzę, że silnie uzależnia
stosowany w nerwicach, depresjach
już wiem, że obawiam się takich środków
zostanę przy melatoninie - w końcu to hormon, więc pomagam organizmowi
gulgulq - 15-10-2010, 13:57
hmm..kurcze ja to nigdy wyspać się nie mogę i rano ciężko mi się zerwać ze spania
i zasypiam w 5-10 minut
wystarczy ciepło i wygoda pozycja i lulu
Efa! - 15-10-2010, 13:58
Aga napisał/a: | Efa! napisał/a: | U mnie to tylko stilnox się sprawdza... |
do dziś nie słyszałam o takim preparacie
ale przed chwilką poczytałam o nim
i widzę, że silnie uzależnia
stosowany w nerwicach, depresjach
już wiem, że obawiam się takich środków
zostanę przy melatoninie - w końcu to hormon, więc pomagam organizmowi |
No mój lekarz zawsze twierdził, że stilnox nie uzależnia! Ale że to poważny lek, to prawda. Jego popularny odpowiednik nazywa się "nasen" i dawała mi go nawet lekarz rodzinna. W ogóle to nie są tabletki na spanie przez cała noc, tylko na zaśnięcie - trzeba iść spać zaraz po zażyciu.
Ale nie wolno pić alkoholu i w ogóle nie należy przesadzać z nim.
Chociaż teraz to i tak dla mnie wsio rybka. Olek to mój nieprzewidywalny budzik, a nie mogę go podtruwać przy cycusiu
Aga - 15-10-2010, 14:05
gulgulq napisał/a: |
i zasypiam w 5-10 minut
wystarczy ciepło i wygoda pozycja i lulu |
zawsze zazdrościłam takim ludziom!
ja mam podobnie jak Ewa - za dużo myśli w głowie
nie umiem się wyłączyć
przed zaśnięciem układam plan na następny dzień i martwię się, że o czymś zapomnę, chociaż wszystko mam dokładnie zapisane
a potem śnią mi się koszmary, że zapomniałam o czymś niezwykle ważnym, i że świat się z tego powodu zawalił!
natomiast po melatonince śpię jak niemowlę - spokojnie i przez całą noc
Fragu - 15-10-2010, 14:51
gulgulq, mam to samo dobra poza i już mnie nie ma....a rano ruszyć dupska nie mogę
Podziwiam ludzi, którzy wstają godzinę przed wyjściem (albo lepiej) i robią milion różnych rzeczy.
Czasami sobie postanawiam, że tak zrobię ...i kończy się na przedłużaniu drzemki co 9 minut
sieegurd - 15-10-2010, 14:55
gulgulq napisał/a: | hmm..kurcze ja to nigdy wyspać się nie mogę i rano ciężko mi się zerwać ze spania
i zasypiam w 5-10 minut
wystarczy ciepło i wygoda pozycja i lulu |
Ja zasypiam w każdej pozycji, o każdej porze i w każdych warunkach w 3min Kiedyś zasnąłem w busie i obudziłem się na biuście dziewczyny siedzącej obok Widok mojej miny musiał być bezcenny, bo tylko sympatycznie się usmiechnęła i powiedziała: " Nie szkodzi"
koszmarek - 15-10-2010, 15:43
że dostałam od olekolek21 i Kasi przepyszne konfiturki i pałaszuję teraz
|
|
|