Mazowieckie - Mazowiecki ShoutBox
Misiek :) - 02-04-2012, 18:43
może nie do końca czysty industrial, ale fajna okolica jest pod mostem świętokrzyskim po praskiej stronie. Fajne kamieniste podłoże, filary mostu i ściana pokryta grafiti.
http://coltca0.republika.pl/
tam były zdjęcia colta, oraz przy grubej kaśce na przeciwko fieldorfa (tam zakaz ruchu niestety)
koszmarek - 02-04-2012, 18:51
Mitsumaniaki Warszawskie szukam pracy. Na pełen etat. Bardzo by mnie ucieszyła posada podobna do tej co mam teraz.
Jeśli ktoś ma jakieś dojście lub ma w swojej firmie zapotrzebowanie to ja proszę o pomoc Bo nieciekawie się robi
m6riano - 02-04-2012, 18:53
Na potrzeby znak zawsze można zdjąć..;-)
Torp12 - 02-04-2012, 19:19
czarny1502 napisał/a: | do zdjęć to bocznica kolejowa(stacja pkp) przy towarowej wjazd przy budynku poczty |
Dzieki wszystkim za miejscowki:) Napewno sie cos wybierze. Ta bocznica mnie ciekawi, tylko nie dokonca kojarze w ktorym to miejscu... Wjazd przy muzem kolejnictwa czy ta ulica wczesniej?
SnowDevil - 02-04-2012, 22:57
a to nie chodzi o ul. Kolejową? przy dawnej Lokomotywie, Harlem itp?
m6riano - 03-04-2012, 01:22
TRAWOR76 napisał/a: | chyba muszę Cię zatrudnić ,bo muszę garaż uprzątnać;-))) tzn dodatkowa fucha z tymi wizytówkami,żebyś nie pomyślał ,że do sprzątania:-))) |
Jak masz na myśli rozdawanie/wsadzanie twoich wizytówek/ulotek za szybe/uszczelke każdemu Mitsu/wybranym modelom w Wawie to nie ma sprawy...;-)
TRAWOR76 - 03-04-2012, 01:28
hej ,tak sobie pomyślałem,że czasami wiesz jak to jest z tymi różnymi gratami co u mnie zalegają ,że mogą komuś pomóc a i mnie pozbyć się bagażu i jakiś grosik wpadnie ,w każdym razie musimy się zgadać ,moze wpadne na spota jak będę w terenie;-)
m6riano - 03-04-2012, 19:46
Wpadaj na grilla na ranczo 14-15 kwiecień,masz tak samo blisko jak nad wisłe..;-)
weźmiesz kobite do drajwerowania to i sie wódeczki urodzinowej napijesz..;-)
TRAWOR76 - 03-04-2012, 21:03
He he dzieki ,zobaczymy ,ale ja to z robotą cieżko mam by być gdzies w ustalony termin:-) dam znac gdyby była szansa:-)
czarny1502 - 04-04-2012, 08:38
tak między pocztą a muzeum kolejnictwa ale raczej w niedziele bym się tam na twoim miejscu pchnął bo w tygodniu to jest tam spory ruch (jakieś magazyny sobok peronów i kurierzy jeżdżą
[ Dodano: 04-04-2012, 08:41 ]
Torp12 napisał/a: | czarny1502 napisał/a: | do zdjęć to bocznica kolejowa(stacja pkp) przy towarowej wjazd przy budynku poczty |
Dzieki wszystkim za miejscowki:) Napewno sie cos wybierze. Ta bocznica mnie ciekawi, tylko nie dokonca kojarze w ktorym to miejscu... Wjazd przy muzem kolejnictwa czy ta ulica wczesniej? |
między pocztą a muzemu ,będe jutro w pracy to postaram się pstryknąć kilka fotek bo nie jestem pewien jak to teraz wygląda
masa - 04-04-2012, 11:19
Witam kolegów. Szukam pokoju w Warszawie w okolicach Mokotowa. Żona utkneła w Warszawce na miesiąc i nie ma się gdzie zatrzymać. Pokój byłby potrzebny od wtorku. Będę wdzięczny za wszelką pomoc. W razie czego mój tel. 607725181
m6riano - 04-04-2012, 13:24
masa, tu masz odrębny temat:
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=64054
nietoperek - 04-04-2012, 21:53
Dziś z rana (9:25) idąc do samochodu (zaparkowany pod domkiem) miałem niesamowitą przygodę. Już z daleka zauważyłem migające awarie (myślę sobie co jest zgrane) po przejściu paru metrów zauważyłem wybitą z tyłu w drzwiach szybę ...... Stanąłem jak wryty po czym zobaczyłem kogoś grzebiącego przy konsoli środkowej :/ Koleś został wyciągnięty z samochodu i zapłacił za szkody ponieważ nie chciał żebym dzwonił po psy.
Straty: brak szyby i połamany panel środkowy
A tak na marginesie to chyba z deka przesada robić takie rzeczy w biały dzień.
keleron - 04-04-2012, 21:57
Było dzwonić....żeby sie odkuć pójdzie łachudra komuś innemu się włamie...nie ma litości dla takich mend !!
bongo_22 - 04-04-2012, 22:03
nietoperek, gotówkę Ci dał? Ja bym dzwonił po niebieskich. Dzisiaj Ci się udało go złapać, ale za kilka dni, możesz zastać znowu miśka bez szyby, z bebechami na wierzchu i nie będziesz wiedział, że to nie on. Zresztą dostałeś kasę, którą gość miał za kradzione radia. Ja nie dość że wezwałbym policję, to wskazałbym na każdą ryskę i wgniecenie, że to jego robota. Miałby nauczkę.
|
|
|