To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

deejay - 02-04-2009, 22:33

Mi osobiscie odpowiada Jawornik jestem za :finga: , juz raz tam sie spotkalismy i mozna by było to powtórzyć :wink: miejsce super :finga:
tucci - 03-04-2009, 01:55

Soldi napisał/a:
tucci, przecież jest ankieta
W zasadzie tak :wink:
Anonymous - 03-04-2009, 08:20

Po ankiecie widać ze długość tematu oraz ilość/jakość odpowiedzi nie ma zbyt wielu chętnych :( ale to nic będzie więcej kiełbasy do zjedzenia. W poniedziałek mamy kolejne spotkanie i podpiszemy papierki, ustalimy szczegóły i będą ogłoszenia parafialne :D

Niech Moc będzie z Wami!

Serek - 03-04-2009, 20:12

Rewelacja. Strzał w dziesiątkę jak nie w jedenastkę :mrgreen: Podkleiłem już fotki i opis pod ankietę zatem jest to w tej chwili faworyt. Nie będzie ankiety co do wyboru w/w miejscówki. Jest obecnie najlepsza, bez innych równie ciekawych propozycji będzie to oficjalna baza naszego spotu na koniec miesiąca.
Anonymous - 04-04-2009, 18:46

Jestem za i dopisałem się do listy. Jeżeli jakoś mogę pomóc to chętnie. Znam osobę która zajmuje się "Jawornikiem"
Serek - 06-04-2009, 14:40

Przy okazji tematu - zastanawiam się nad zapleczem technicznym i gastronomicznym.
Mam nadzieję, że w miarę możliwości każdy z Was zaopatrzy się w niezbędne mu produkty. Nie sądzę byśmy na miejscu zbierali pieniądze czy fatygowali kogokolwiek do zakupów w pobliskim sklepie. Można brać przenośne grille, sztućce, ...

tucci - 06-04-2009, 15:44

Serek napisał/a:
Przy okazji tematu - zastanawiam się nad zapleczem technicznym i gastronomicznym.
Mam nadzieję, że w miarę możliwości każdy z Was zaopatrzy się w niezbędne mu produkty. Nie sądzę byśmy na miejscu zbierali pieniądze czy fatygowali kogokolwiek do zakupów w pobliskim sklepie. Można brać przenośne grille, sztućce, ...

Slusznie slusznie, tak sobie mysle ze nasz spot powiniem widniec pod nazwa Pikniku niedzielnego :lol: :mrgreen: :biggrin:

Anonymous - 06-04-2009, 16:23

Wiec tak przygotowania do "1 Niedzielnego pikniku Jaworskiego Mitsumaniaków" trwają dzisiaj oficialnie zostala podpisana zgoda na organizacje spota na terenie Jawornika za co odpowiadamy glowa z Salaterem :D Pozostało zgłoszenie tego faktu Policji jutro leci pisemko na KP. W trakcie jest organizowanie drewna na ognisko jak się uda ;) i nikt nas nie złapie hehe a jak nie to będą grille przenośne. Przed spotem dokładnie napisze co będzie a czego nie będzie i co warto zabrać ze sobą.
salater - 06-04-2009, 16:39

ha idzie org. do przodu. Jestem po pierwszej rozmowie z zarządcą terenu, :) pozytywny facet :) po świętach będziemy omawiać kwestie zabezpieczenia parkingu wjazd na parking tylko na spot.. itp :) . Po spotkaniu po świętach napisze czy będziemy mieli do dyspozycji grille :)
drd1812 - 06-04-2009, 19:06

Nieśmiało ;) przypominam, że mam klubowego grilla i mogę go zabrać ze sobą.
Marti - 06-04-2009, 22:18

trawkins napisał/a:
W trakcie jest organizowanie drewna na ognisko jak się uda i nikt nas nie złapie hehe a jak nie to będą grille przenośne.

Jak się nie uda to nie zabiorę worka ziemniaków do pieczenia ;)

painkiller - 07-04-2009, 07:14

U mnie sytuacja się wyjaśniła i raczej nie będę mógł przyjechać bo w dwa ostatnie łykendy kwietnia zrobili mi zajęcia na polibudzie :( A miało być co 2 tygodnie
jacekb - 07-04-2009, 09:24

painkiller napisał/a:
U mnie sytuacja się wyjaśniła i raczej nie będę mógł przyjechać bo w dwa ostatnie łykendy kwietnia zrobili mi zajęcia na polibudzie :( A miało być co 2 tygodnie

Urwiesz się z ostatnie lekcji i dojedziesz do nas :)

Anonymous - 07-04-2009, 11:30

Panowie i Panie proszę się dopisywać do listy wtedy będę wiedział ile zorganizować kiełbasek, dzięki uprzejmości Mitsumaniaka WOWIKa będziemy mieli dostarczoną kiełbaskę extra klasa w małym samochodzie chłodni w cenie max do 1.50zł za kiełbaskę :D
apikus - 07-04-2009, 12:58

trawkins napisał/a:
Panowie i Panie proszę się dopisywać do listy

A termin spotu jest już ustalony? Z tego co widziałem to za 5 dni będzie zakończenie ankiety.