Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
deejay - 02-04-2009, 22:33
Mi osobiscie odpowiada Jawornik jestem za , juz raz tam sie spotkalismy i mozna by było to powtórzyć miejsce super
tucci - 03-04-2009, 01:55
Soldi napisał/a: | tucci, przecież jest ankieta | W zasadzie tak
Anonymous - 03-04-2009, 08:20
Po ankiecie widać ze długość tematu oraz ilość/jakość odpowiedzi nie ma zbyt wielu chętnych ale to nic będzie więcej kiełbasy do zjedzenia. W poniedziałek mamy kolejne spotkanie i podpiszemy papierki, ustalimy szczegóły i będą ogłoszenia parafialne
Niech Moc będzie z Wami!
Serek - 03-04-2009, 20:12
Rewelacja. Strzał w dziesiątkę jak nie w jedenastkę Podkleiłem już fotki i opis pod ankietę zatem jest to w tej chwili faworyt. Nie będzie ankiety co do wyboru w/w miejscówki. Jest obecnie najlepsza, bez innych równie ciekawych propozycji będzie to oficjalna baza naszego spotu na koniec miesiąca.
Anonymous - 04-04-2009, 18:46
Jestem za i dopisałem się do listy. Jeżeli jakoś mogę pomóc to chętnie. Znam osobę która zajmuje się "Jawornikiem"
Serek - 06-04-2009, 14:40
Przy okazji tematu - zastanawiam się nad zapleczem technicznym i gastronomicznym.
Mam nadzieję, że w miarę możliwości każdy z Was zaopatrzy się w niezbędne mu produkty. Nie sądzę byśmy na miejscu zbierali pieniądze czy fatygowali kogokolwiek do zakupów w pobliskim sklepie. Można brać przenośne grille, sztućce, ...
tucci - 06-04-2009, 15:44
Serek napisał/a: | Przy okazji tematu - zastanawiam się nad zapleczem technicznym i gastronomicznym.
Mam nadzieję, że w miarę możliwości każdy z Was zaopatrzy się w niezbędne mu produkty. Nie sądzę byśmy na miejscu zbierali pieniądze czy fatygowali kogokolwiek do zakupów w pobliskim sklepie. Można brać przenośne grille, sztućce, ... |
Slusznie slusznie, tak sobie mysle ze nasz spot powiniem widniec pod nazwa Pikniku niedzielnego
Anonymous - 06-04-2009, 16:23
Wiec tak przygotowania do "1 Niedzielnego pikniku Jaworskiego Mitsumaniaków" trwają dzisiaj oficialnie zostala podpisana zgoda na organizacje spota na terenie Jawornika za co odpowiadamy glowa z Salaterem Pozostało zgłoszenie tego faktu Policji jutro leci pisemko na KP. W trakcie jest organizowanie drewna na ognisko jak się uda i nikt nas nie złapie hehe a jak nie to będą grille przenośne. Przed spotem dokładnie napisze co będzie a czego nie będzie i co warto zabrać ze sobą.
salater - 06-04-2009, 16:39
ha idzie org. do przodu. Jestem po pierwszej rozmowie z zarządcą terenu, pozytywny facet po świętach będziemy omawiać kwestie zabezpieczenia parkingu wjazd na parking tylko na spot.. itp . Po spotkaniu po świętach napisze czy będziemy mieli do dyspozycji grille
drd1812 - 06-04-2009, 19:06
Nieśmiało przypominam, że mam klubowego grilla i mogę go zabrać ze sobą.
Marti - 06-04-2009, 22:18
trawkins napisał/a: | W trakcie jest organizowanie drewna na ognisko jak się uda i nikt nas nie złapie hehe a jak nie to będą grille przenośne. |
Jak się nie uda to nie zabiorę worka ziemniaków do pieczenia
painkiller - 07-04-2009, 07:14
U mnie sytuacja się wyjaśniła i raczej nie będę mógł przyjechać bo w dwa ostatnie łykendy kwietnia zrobili mi zajęcia na polibudzie A miało być co 2 tygodnie
jacekb - 07-04-2009, 09:24
painkiller napisał/a: | U mnie sytuacja się wyjaśniła i raczej nie będę mógł przyjechać bo w dwa ostatnie łykendy kwietnia zrobili mi zajęcia na polibudzie A miało być co 2 tygodnie |
Urwiesz się z ostatnie lekcji i dojedziesz do nas
Anonymous - 07-04-2009, 11:30
Panowie i Panie proszę się dopisywać do listy wtedy będę wiedział ile zorganizować kiełbasek, dzięki uprzejmości Mitsumaniaka WOWIKa będziemy mieli dostarczoną kiełbaskę extra klasa w małym samochodzie chłodni w cenie max do 1.50zł za kiełbaskę
apikus - 07-04-2009, 12:58
trawkins napisał/a: | Panowie i Panie proszę się dopisywać do listy |
A termin spotu jest już ustalony? Z tego co widziałem to za 5 dni będzie zakończenie ankiety.
|
|
|