To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę kupić COLT'a! - [CAX 92-96] Kolejny GTIK na tapecie

Anonymous - 06-03-2009, 19:25

Czerwien napisał/a:
Tak w ramach ciekawostki
http://www.blocket.se/vi/20214145.htm?ca=20_s
:D

uooooooooooooo!
ale motorownia i to w poczciwej colcince.Z czego to silnik? pisze gal , ktory rocznik?

udało ci sie trafic w sedno tematu :)

Hubeeert - 06-03-2009, 20:27

Browar napisał/a:
gal , ktory rocznik?
E5.
pawela - 07-03-2009, 16:26

co to tego Colta z Lublina. Koleś wycofał aukcję bo ludzie non stop dzwonili za częściami. Za tego GTi i drugą budę z zawieszeniem, blokiem silnika i trochę elektryki chce 3300. Pomarańczowe malowane, w środku czerwone, nie odpalane i nie ruszane tak długo, że tarcze zrosły się rdzą z zaciskami. Mieliśmy je z rafqiem brać na części, ale stwierdziliśmy, że to granica opłacalności...
rosomak1983 - 09-03-2009, 16:09

NIe chce zakładac tematu wiec spytam tutaj. Jaka jest szansa znalezienia zdrowiego silnika 1.8 4G93 ? Czy lepeij sie nie nakrecac? Mam smaka na swap do mojego lancerka.
Anonymous - 09-03-2009, 18:10

Ciezko o taki...a moze kup calego ori Lancera GTi? :)
londolut - 09-03-2009, 20:00

Czerwien, chyba prędzej kupisz silnik, albo Colta GTi.
rosomak1983 - 09-03-2009, 20:22

londolut napisał/a:
Czerwien, chyba prędzej kupisz silnik, albo Colta GTi.

albo czerwień sie droczy albo ma na oku takiego dla mnie... Wiecie z czerwieniem to nigdy nic nie wiadomo szczególnie jesli w gre wchodzi GTi :D :D :D
A tak na powaznie dac sobie spokój? Remont takiego silnika chyba nie bedzie opłacalny...
Podłoge mam w stanie idealnym zakonserowana w dodatku swiezo i buda przetrwa jeszcze długie lata.

londolut - 09-03-2009, 20:28

rosomak1983 napisał/a:
A tak na powaznie dac sobie spokój? Remont takiego silnika chyba nie bedzie opłacalny...
To pytania na inny temat, nie róbmy śmietnika tam gdzie wklejamy aukcje ;)
Anonymous - 09-03-2009, 21:03

Rosomak napisał/a:

pytaj kartomaniaka on mial przejscia z tymi silnikami

Anonymous - 10-03-2009, 07:15

rosomak1983 napisał/a:
albo czerwień sie droczy albo ma na oku takiego dla mnie

w Szwecji troszke tego jest :)

Anonymous - 10-03-2009, 23:42

Browar napisał/a:
Czerw gdzie Gdynia gdzie Pilzno skad o tym mozesz wiedziec ;p?To mi do Pilzna jest niealeko
aa z fotek pewnie - jestem mniej spostrzegawczy w takim razie.Na pewno naklejki sa te same i byc moze numery, kolega nie wypowiada sie na forum zbyt duzo wiec nic nie wiadomo o historii - na pewno silnik do roboty byl jak jest teraz - nie wiadomo.

tak panowie , w dalszym ciągu jestem właścicielem tego colta (chyba już ponad 2 lata ).Autko jeździło w kjs i innych podobnych imprezach.ogłaszałem go juz kilka razy i co ciekawe zainteresowanie straszne(tel meile) tylko NIKT go obejrzeć nie przyjechał,
pewno ludzie wolą bardziej niemieckie żuki(golf gti, astra gsi).Co do silnika , to jeśli ktoś pisze że jest skończony to najpierw zapraszam na jazdę testową (odważni mogą sie zmierzyc z ich niby cackami)a potem wyrażać swoje opinie ! co do nadwozia to do zrywania lasek sie nie nadaje ,to jest autko do zabawy.Sprzedaję tylko z tego powodu że posiadam jeszcze dwa auta do zabawy (civic vti, crx del sol vti) które pewno nie rozpędzaja sie szybciej od colta (choć moc większa) ale klasa lepsza (do 1600).

ps. sprzedam komplet klimatyzacij od tego colta cena 500 zł

Anonymous - 11-03-2009, 21:12

Cytat:
ps. sprzedam komplet klimatyzacij od tego colta cena 500 zł

na samym poczatku kolego "P.S" przenies do działu kupie sprzedam

marcinrs napisał/a:
Co do silnika , to jeśli ktoś pisze że jest skończony to najpierw zapraszam na jazdę testową

tutaj wypowiem sie za ogól - nikt tutaj nie mowi ze masz zły silnik, ale sam przyznaj ze jest po przejsciach i moze nam troche o historii tego auta powiedziec, osobiscie ją znam bo twoje auto jest z okolic Krakowa , w ktorym mieszkam.Jestem pewien ze wiekszosc zainteresowanych jest wlasnie z forum i robisz sobie tutaj reklame lub antyreklame.

marcinrs napisał/a:
(odważni mogą sie zmierzyc z ich niby cackami)a potem wyrażać swoje opinie !

w takim razie "niby cacka" tez czekaja żeby pożreć twojego ancymona , moj jest aktualnie w budowie,jak bedzie gotowy a twoj jeszcze nie pójdzie do ludzi mozemy sie zmierzyc...nie stanowi to problemu, moze kartomaniak sie dołączy :D , klatwa swoim 1,6 stary tożto normlanie kreciola sobie mozemy sprawic z małymi nagrodami :) niezly pomysl, co wy na to?

Rafal_Szczecin - 12-03-2009, 00:07

http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8047262
londolut - 12-03-2009, 00:09

Rafal_Szczecin napisał/a:
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C8047262
Super, jeden z ładniejszych C5x, który wylądował na allegro. Jedyne co to felgi na czarno bo niebieski jest straszny.
Rafal_Szczecin - 12-03-2009, 00:22

no wlasnie, az za ladny... :?
nie wiem jak Wy,ale ja zauwazylem tylko minimalnie podgieta listwe pod reflektorami ( od strony kierowcy ) , czarna srube na blotniku przy pasie przednim od strony pasazera ,rdze (przy mocowaniu chlodnicy od strony pasazera ) i tak ja jak by slady prostowaina pasa przedniego przy lampie od pasazera, nowa atrape ? nie oryginalny wydech ( 1 koncowka zamiast 2 ) oczywiscie brak oznaczen na tylniej klapie .

ogolnie b.ladny,