Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
Hugo - 17-03-2011, 16:47
Po kilkuset km potwierdzam, że wymiana płynu hamulcowego zdziałała cuda, ŻADNEGO BICIA PODCZAS HAMOWANIA, OBOJĘTNIE Z JAKIEJ PRĘDKOŚCI!
Wczoraj umyłem Gala, oczywiście już wieczorem zaczęło padać, dzisiaj leje i znów brudny, ale na szybko zrobiłem wczoraj jedną fotę (opony muszą być z profilem 215/45 albo 50, bo słabo kryją wnękę i brak jakiegokolwiek komfortu na profilu 40):
W sprzyjających warunkach zrobię porządną polerkę i sesję zdjęciową. Aha felgi są 7,5 cala szerokie (ori 7 cali) i mają ET 38 (ori ET 40), ale nigdzie nie obcierają, nawet przy pełnym składzie w aucie. To dobrze.
RoBSoN_97 - 17-03-2011, 17:00
ładne fele, dobrze się komponują z autem
Hugo - 17-03-2011, 17:21
RoBSoN_97 napisał/a: | ładne fele, dobrze się komponują z autem | Dzięki. Moje marzenie, czy RC Design 05 Spider
Dodam, że na foto widać wjazd na moje podwórko, niestety ledwo pokonuje go auto z napędem 4x4, wię c Gal ma absolutny zakaz wjazdu i od kilku dni nocuje pod chmurką, dopiero dziś udało mi się wjechać inną drogą Kiedy skończy się ta gehenna (mam na myśli pogodę)...
Jogurt - 17-03-2011, 17:24
Hugo, gruuuuba ta felga ale gal na takim zawiasie i bucie powinien stac na równym jak stół asfalcie a nie dukcie dla traktorów
btw mówisz ze po wymianie kabli spalanie spadło i silnik lepiej chodzi? miałeś jakieś objawy typu przebicia czy wymieniłeś w ciemno ?
Anonymous - 17-03-2011, 17:27
Hugo, felgi nie wiem czy nie warto było by ich prysnąć w czarny połysk
Andrew - 17-03-2011, 17:30
Pięknie to wygląda
Wszyc - 17-03-2011, 17:40
Jogurt napisał/a: | Hugo, gruuuuba ta felga ale gal na takim zawiasie i bucie powinien stac na równym jak stół asfalcie a nie dukcie dla traktorów |
Jogurt przejrzyj wszystkie fotki Hugo on zawsze stoi na gruncie ale okolica wygląda ślicznie fajne miejsce, na ciche i spokojne wygląda
Nic nie zmieniaj jest genialnie no tylko tej gumy trochę więcej bo profil strasznie mały aż średnio wygląda
Jogurt - 17-03-2011, 17:43
Wszyc napisał/a: | on zawsze stoi na gruncie ale okolica wygląda ślicznie fajne miejsce, na ciche i spokojne wygląda | wiem i znowu powtórze że tam pojara by lepiej pasowała niż zglebiony rekin
Psikus - 17-03-2011, 18:15
Fajne koła,niebo lepsze od poprzednich.
Wszyc - 17-03-2011, 18:16
Hugo masz wgniota w drzwiach kierowcy? czy to jakiś taki dziwne załamanie światła?
Hugo - 17-03-2011, 18:34
Jogurt napisał/a: | Hugo, gruuuuba ta felga ale gal na takim zawiasie i bucie powinien stac na równym jak stół asfalcie a nie dukcie dla traktorów |
Derpin napisał/a: | Hugo, felgi | andrew84 napisał/a: | Pięknie to wygląda |
Wszyc napisał/a: | Nic nie zmieniaj jest genialnie |
Psikus napisał/a: | Fajne koła | Dziękuję, cieszę sie, że nie tylko mi się podobają. Nie mogę się na nie napatrzyć... Jogurt napisał/a: | btw mówisz ze po wymianie kabli spalanie spadło i silnik lepiej chodzi? | Jestem w szoku Spalanie drastycznie spadło, nawet taka niedokładna rezerwa od LPG zapala się duuużo później. Szacuję, że spala teraz ok. 11-12 l LPG po mieście i na krótkich trasach. To mnie satysfakcjonuje, lepiej odpala i reaguje na pedał gazu jak "porąbany". Derpin napisał/a: | nie wiem czy nie warto było by ich prysnąć w czarny połysk | Nigdy w życiu! Wszyc napisał/a: | okolica wygląda ślicznie fajne miejsce, na ciche i spokojne wygląda | Było takie do czasu, gdy nie miałem sąsiadów (jednych z nich dom widoczny na fotce) Wszyc napisał/a: | Hugo masz wgniota w drzwiach kierowcy? | Niestety tak. Pisałem gdzieś o nim, typowo wjechanie w drzwi podczas parkowania, ktoś zrobił mi to w pracy, niestety nawet tylne drzwi i listwa dostały. Strasznie mnie to boli, ale co poradzę...
Cezar - 17-03-2011, 19:34
Hugo, b.ladne koleczko
Na plus sa wieksze odstepy miedzy ramionami, w moich iconach sa troche mniejsze
Tomii - 17-03-2011, 21:12
no felgi naprawdę świetne, ale na takim profilu opony to np u siebie w Bielsku bym długo nie pojeżdził a co dopiero tam u Ciebie po tych polach,
a tak poza tym takie hacjendy tam macie a dojazdu do nich normalnego brak
Andrew - 17-03-2011, 21:14
Cytat: | a tak poza tym takie hacjendy tam macie a dojazdu do nich normalnego brak | Przykuwa to wzrok
robertdg - 17-03-2011, 21:35
Musze przyznac, że tym razem calkiem miło zaskoczyłeś, nie będziesz już chyba tak narzekał
|
|
|