To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Elegance by Deejay

Andrew - 10-09-2011, 20:45

Auto piękne, widziałem na żywo na zlocie. Bardzo zadbane. Gratuluję i oby tak dalej :wink:
robertdg - 10-09-2011, 20:46

Za dobrze naprawiasz fury i klienci do Ciebie nie przyjeżdżają :P
deejay - 10-09-2011, 20:51

Aha , jeśli ktoś ma skórzaną tapicerkę to polecam ten środek , jest po prostu mega wypasiony . Po zakonserwowaniu moich foteli , środek ten nie tylko je odżywił , ale też sprawił ze skóra nabrała bardzo świeżego zapachu , teraz w aucie pachnie jak w nowym wozie :wink:

Jeśli ktoś zainteresowany to proszę .

http://shiningcar.pl/pl/p...nator-473ml/249

roch_27 - 10-09-2011, 21:11

Bartek - co tu dużo mówić nasz zajefajnego Galanta 8)
SPIDER-ek - 10-09-2011, 21:35

Bartek musisz przeprowadzić sie do Wawy, bo brakuje mi tutaj tak dokładnego gościa jakim jesteś, który lubi profilaktycznie coś zrobić i wie bynajmniej co :)
Wszyc - 10-09-2011, 21:41

deejay napisał/a:
daj mi 2-3 tyg i bedzie gotowy :D

oj ciężko to widzę no chyba że grubą większość dnia byś siedział przy nim :P grubszych spraw to tam nie ma :P po prostu masa roboczo godzin z czyszczeniem, szlifowaniem, malowaniem i lutowaniem kabelków :) ciężko tu coś przyspieszyć :) resztę to po prostu się kupuje i się wymienia :) no ale jest to jak najbardziej wykonalne jak się nie ma co robić :P

Postaram się już za rok pokazać go w lepszym stanie niż był w Wilkasach ale wszystko rozbija się tylko o pieniądze bo czas i chęci zawsze są :)

Andrew - 10-09-2011, 21:47

Wszyc zaciąg do deejay'a gala i będziesz pan zadowolony :mrgreen:
Wszyc - 10-09-2011, 21:53

andrew nie ma opcji deejay'a mogę popytać, poradzić się ale auta za nic bym nie chciał mu dać z prostej przyczyny :P .....

..... Ja też kocham dłubać sam :mrgreen: odebrał by mi większość radochy z posiadania samochodu :mrgreen:

Ja już mógłbym uzbierać szmalu oddać do mechanika i by mi ten silnik hulał za 2 dni :P bo każdy doświadczony dobry mechanik sobie poradzi z takim bzdetem ale ja wole sam na błędach dłużej odkrywać swoje mitsu :P wiem że wielu już by chciało widzieć efekt finalny tego co chcę zrobić :) ale wolę was trzymać w napięciu haha :wink:

Matejko - 11-09-2011, 10:45

deejay napisał/a:
TOTAL Full Synthetic

wlales plyn do elektrycznego peugeota ?? :p

deejay - 11-09-2011, 11:51

Matejko napisał/a:
wlales plyn do elektrycznego peugeota ??

Tak , ale to nie płyn tylko specjalny olej do np. do Laguny III , wszystko pod kntrolą :wink:

Krzyzak - 12-09-2011, 07:50

zamieniłeś przeguby? - u mnie pomogło na drgania
nowy smar też się pewnie mocno do tego przyczynił (mój wyglądał identycznie)

widać, że są już lekko wypracowane - pewnie druga strona była bardziej czarna a na zdjęciu najlepiej widać efekt jazdy na wstecznym

KaWu - 12-09-2011, 09:59

deejay napisał/a:
Dzisiaj wskoczyły nowe klocki na przód , które mam zamiar testować

A co, stare sie przypalily jednak wtedy :?: :D

deejay - 12-09-2011, 12:05

KaWu napisał/a:
A co, stare sie przypalily jednak wtedy

Nie bylo tak zle , tarcze wytrzymaly jak widziales , Brembo zalozylem bo sa duzo mieksze od Textara i testuje, ale za to pyla :wink:

m6riano - 12-09-2011, 15:07

deejay napisał/a:
Wszyc napisał/a:
Podeśle Ci mojego to będziesz miał zajęcie do końca życia

daj mi 2-3 tyg i bedzie gotowy :D

To ja chyba wpadne po drodze do Legnicy po fotele..;-)

m6riano - 12-09-2011, 15:07

deejay napisał/a:
Aha , jeśli ktoś ma skórzaną tapicerkę to polecam ten środek , jest po prostu mega wypasiony . Po zakonserwowaniu moich foteli , środek ten nie tylko je odżywił , ale też sprawił ze skóra nabrała bardzo świeżego zapachu , teraz w aucie pachnie jak w nowym wozie :wink:

[url=http://img717.images...ble.jpg]Obrazek[/URL]

Jeśli ktoś zainteresowany to proszę .

http://shiningcar.pl/pl/p...nator-473ml/249

albo w drodze powrotnej jak już je kupie..;-)