Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014
misjonarz. - 27-01-2013, 22:25
Dread87, jak najbardziej jestem za. jak mówiłem na spocie, być może uda mi się urlop wycyganić na pierwszy tydzień ferii, to wtedy można by się w jeden dzień spotkać gdzieś na stoku. fajny spocik byłby
Dread87 - 27-01-2013, 22:28
No nie glupie;) w Rybniku tez nie bylem, a chceli mnie tam wywieść ;P
misjonarz. - 27-01-2013, 22:34
w bagażniku z łopatą pod głową?
MartinMM - 27-01-2013, 22:39
to co widzimy sie w Rybniku ?
Dread87 - 27-01-2013, 22:47
MartinMM, a dostales skierowanie?;)
MartinMM - 27-01-2013, 22:52
Dread87, heh jeszcze nie ale nie moge sie juz doczekac
Dread87 - 27-01-2013, 22:53
MartinMM, to chodzmy razem:D bedzie razniej;) w koncu pojde z prawdziwym kolega, a nie z wymyslonym:D
MartinMM - 04-02-2013, 10:21
Wiadomo kiedy nastepny spot i gdzie ?
Nitrus - 07-02-2013, 19:06
Witam. Jako moderator regionu śląskiego na coltmania.pl również czekam na waszą propozycję spotu bo chętnie byśmy się dołączyli możemy zrobić znów wspólnego spota po roku czasu
jakie miejsce proponujecie ?:)
data oczywiście ostatnia niedziela miesiąca tj. 24.02.2013
Major93 - 07-02-2013, 19:11
ostatnio my (coltmania.pl) bylismy pod Da grasso, w siemianowicach na 9 aut, z nadzieją ze parking bedzie zawalony mitsumaniakami, ale chyba sie nie udalo, bo pusto bylo.. bylismy koło 17.. jesli nie macie nic przeciwko to wpadniemy do was, no chyba ze chcielibyscie gdzie indziej, to czekamy na wasze propozycje
mjsystem - 07-02-2013, 19:33
Cytat: |
Witam. Jako moderator regionu śląskiego na coltmania.pl również czekam na waszą propozycję spotu bo chętnie byśmy się dołączyli możemy zrobić znów wspólnego spota po roku czasu
jakie miejsce proponujecie ?:)
data oczywiście ostatnia niedziela miesiąca tj. 24.02.2013 |
Ostatni spot był w Bielsku-Białej, zawiadomienie na pierwszej stronie tego tematu. Tym Razem planujemy spot w Rybniku. Data jeszcze nie ustalona, choć zaproponowana:
Morfi napisał/a: | Panowie kiedy się widzimy. Macie lokal ? Może termin 24 luty ? |
Cytat: |
ostatnio my (coltmania.pl) bylismy pod Da grasso, w siemianowicach na 9 aut, z nadzieją ze parking bedzie zawalony mitsumaniakami, ale chyba sie nie udalo, bo pusto bylo.. bylismy koło 17.. jesli nie macie nic przeciwko to wpadniemy do was, no chyba ze chcielibyscie gdzie indziej, to czekamy na wasze propozycje |
Szkoda. Szkoda, że nie czytałeś tematu spotów MM na Śląsku, wtedy dokładnie byłbyś zorientowany, gdzie i kiedy się spotykamy
Panowie, takie tematy załatwiajmy wspólnie, jest to super okazja do spotkania miłośników marki. Następnym razem proszę piszcie do moderatora podforum Śląskiego, którym jest Morfi.
Pozdrawiam i do zobaczenia
Major93 - 07-02-2013, 19:38
nie planowalismy tego, poprostu z katowic robilismy przejazd do renomy na kregle w siemianowicach, i postanowilismy na spontanie wpasc, bo wiem ze dosc czesto tam bywaliscie, nawet raz byłem!
mjsystem - 07-02-2013, 19:42
Major93 napisał/a: | nie planowalismy tego, poprostu z katowic robilismy przejazd do renomy na kregle w siemianowicach, i postanowilismy na spontanie wpasc, bo wiem ze dosc czesto tam bywaliscie, nawet raz byłem!
_________________ |
OK, pamiętam Cię. Teraz spotów tam nie ma. Najbliższy spot w Rybniku, a potem zobaczymy. Być może będzie to znów Mikołów.
Major93 - 07-02-2013, 20:18
mjsystem napisał/a: | Major93 napisał/a: | nie planowalismy tego, poprostu z katowic robilismy przejazd do renomy na kregle w siemianowicach, i postanowilismy na spontanie wpasc, bo wiem ze dosc czesto tam bywaliscie, nawet raz byłem!
_________________ |
OK, pamiętam Cię. Teraz spotów tam nie ma. Najbliższy spot w Rybniku, a potem zobaczymy. Być może będzie to znów Mikołów. |
o ile sie nie myle to Ty mi poleciłes coltmanie I to było dobre posuniecie, nie obrazajac nikogo, ale czułem sie troche 'dziwnie' na pierwszym spocie w MM, ale za to na coltmani przyjeli mnie z otwartymi rękoma ;P
Morfi - 07-02-2013, 22:22
Major93 napisał/a: | ale czułem sie troche 'dziwnie' na pierwszym spocie w MM, ale za to na coltmani przyjeli mnie z otwartymi rękoma ;P | yyyy znaczy, z racji wieku czy z innego powodu.
Nawet później pisałem Ci pw nt: rajdów.
Nitrus, Witaj miło poznać. Realistka (Kasia) nie jest juz modem na coltmani.
Chętnie znów się z Wami spotkamy tylko Rybnik jako miejsce spota stoi pod znakiem zapytania gdyż nikt z tamtych okolic się nie odezwał.
Z Siemianowic zrezygnowaliśmy, bo ile razy można jeść tą samą pizze
|
|
|