Mazowieckie - Mazowiecki ShoutBox
Misiek :) - 04-04-2012, 22:03
W takim przypadku ja bym zastosował jedną z dwóch metod.
1. Zadzwonił bym na policję i zgłosił włamanie.
2. Zrobił bym coś o czym nie mogę tu napisać a potem wezwał karetkę i policje
nietoperek - 04-04-2012, 22:17
bongo_22 napisał/a: | nietoperek, gotówkę Ci dał? Ja bym dzwonił po niebieskich. Dzisiaj Ci się udało go złapać, ale za kilka dni, możesz zastać znowu miśka bez szyby, z bebechami na wierzchu i nie będziesz wiedział, że to nie on. Zresztą dostałeś kasę, którą gość miał za kradzione radia. Ja nie dość że wezwałbym policję, to wskazałbym na każdą ryskę i wgniecenie, że to jego robota. Miałby nauczkę. |
A zagwarantujesz mi że po jakimś czasie sytuacja się nie powtórzy ?? A po za tym mam namiary na gościa któremu sprzedaje radia wraz z numerem tel. i mam zdjęcie typa który próbował zwędzić radio i on o tym wie wiec jeśli mojemu ukochanemu galusiowi pierwsze podejrzenie będzie na niego.
bongo_22 - 04-04-2012, 22:29
Niczego nie mogę Ci zagwarantować. Nawet tego, że jakby go niebiescy zabrali, to że po 30 minutach nie byłby z powrotem na ulicy. Ale miałbym satysfakcję, że chociaż przez ten czas o jednego złodzieja mniej na ulicach. A swoją drogą zdjęcie to niezłe zabezpieczenie. I telefon do pasera dostałeś ?
nietoperek - 04-04-2012, 22:39
nie dostałem. Nie miał kasy więc go podwiozłem wcześniej robiąc mu fotkę i zostawił mi fona i sobie spisałem parę ostatnich numerów po czasie zadzwoniłem pod ostatni numer( z którym przy mnie gadał i mówił że zaraz będzie) i jak się potem okazało jemu opycha radia ogólnie chyba jakiś mało ogarnięty ten koleś.
Piwor - 04-04-2012, 23:16
nietoperek, kurna, trzeba było dzwonić. Kurcze, jedna dzielnica, więc by się poradziło...
nietoperek - 04-04-2012, 23:49
Piwor, koleś też od nas z dzielnicy tak jak i paser
.TM - 05-04-2012, 12:00
nietoperek, wrzuć może jego fotkę na forum (oczywiście jeśli to zgodne z regulaminem) żeby ludzie z Żoliborza/Bielan mogli zapoznać się z sąsiadem.
Piwor - 05-04-2012, 18:34
nietoperek, ciekawe, czy go znam.
Misiek :) - 05-04-2012, 19:17
Cytat: | nie dostałem. Nie miał kasy więc go podwiozłem wcześniej robiąc mu fotkę i zostawił mi fona i sobie spisałem parę ostatnich numerów po czasie zadzwoniłem pod ostatni numer( z którym przy mnie gadał i mówił że zaraz będzie) i jak się potem okazało jemu opycha radia ogólnie chyba jakiś mało ogarnięty ten koleś. |
Można będzie go namierzyć łątwo
Mamy dużą społeczność i każdy chciałby aby było o złodzieja mniej
m6riano - 05-04-2012, 20:07
nietoperek, Dobrze zrobiłeś, teraz jeszcze go tylko uprzedź żeby nie kradł nic z miśków..;-)
bo jak nie to wrzucisz jego fotke do nas na forum..;-)
czarny1502 - 09-04-2012, 12:32
mi by się przydał jeszcze jeden komplet be ten co dostałem troszke się uszkodził wczoraj rozbiłem przód autka sarna wybiegła centralnie pod maskę, jakby ktoś miał graty na przód do avance'a to ja chętny. Kolejne nie wesołe święta
Misiek :) - 09-04-2012, 13:17
czarny1502, współczuję.
Mam nadzieję, że podziliesz się upolowanym zwierzęciem z kolegami na spocie. Sarniny z grila jeszcze nie jadłem
Będziesz czarny1502, na spociku? Po 12 będę wiedział, czy mam wolne ramki. Możesz się podzielić jedną ramką z kompletu z Olem. On ma jedną zwykłą blachę a drugą kwadratową.
W jakim stanie auto po polowaniu?
czarny1502 - 09-04-2012, 17:31
cały pas przedni do roboty ,zderzak, wzmocnienie czołowe maska komplet reflektorów, a więc spot napewno odpada. Teraz szukam części żeby jakoś to złożyć
http://www.aukcjoner.pl/g...a-zdjec.html#I1
bongo_22 - 09-04-2012, 18:00
czarny1502, zadzwoń do gościa od tych aukcji. Ma dużo części i jak ja robiłem swój przód to sporo brałem właśnie od niego.
czarny1502 - 09-04-2012, 18:06
dzięki za namiar jutro zakręce do niego może będzie miał wszystko co potrzebuje, ale obok mnie w michałowicach mają gala do rozbiórki może u nich coś wybiorę jak nie to od niego będe brał
|
|
|