To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka

Tomek - 28-08-2011, 21:19

koszmarek napisał/a:
tomek84, jak ją przyjęły? :)

no średnio

mamy jedną kotkę, która ma na oko 4-5 lat, a jest u nas od stycznia, i ta w ogóle nie zauważa małej, generalnie jest powolna, cała aktywność życiowa to leżenie, najlepiej jak najbliżej człowieka

druga kotka ma około 4-5 miesięcy i jest u nas jakieś 1,5 miesiąca
jest b. ruchliwa i dręczy malucha strasznie, bije ją non stop i warczy na nią,
dlatego musimy jej znaleźć dom jak najszybciej

[ Dodano: 28-08-2011, 21:25 ]
Aga napisał/a:
skoro tymczasowo - to po co ją brałeś ??!!
wielu chętnych było do adopcji
i co z nią teraz zrobisz?
ech......

ech, no właśnie teraz ją oddam do adopcji
jak ją znaleźliśmy to pytałem obsługi ośrodka, czy ktoś się tam tymi kotami zajmuje, ale niestety raczej nie
pytałem w kilku domach, czy ktoś jej nie chce, ale nie było chętnych, żeby ją wziąć na zawsze
a jest jeszcze młoda - więc łatwo znajdzie sobie dom i się przystosuje, a w ośrodku to raczej dobrej przyszłości by nie miała - sądząc po przeszłości - skoro kotka około 2 miesięczna nie ma już chyba ani jednego całego zęba
jak było wielu chętnych, to trzeba było ją wrzucić do domku i trzymać, karmić do niedzieli i zabrać do domu

[ Dodano: 28-08-2011, 21:27 ]
Aga, jak jesteś chętna do adopcji, to mogę Ci ją podrzucić np. w połowie drogi KRK/Czewa

vendetta - 28-08-2011, 21:28

Spała u nas 3 noce ... zawsze wracała na noc, miała swoje miski i jedzenie :( Po co ją wzięliście skoro jej nie chcecie ?
Tomek - 28-08-2011, 21:40

vendetta napisał/a:
Spała u nas 3 noce ... zawsze wracała na noc, miała swoje miski i jedzenie :( Po co ją wzięliście skoro jej nie chcecie ?

naprawdę nie wiedzieliśmy, że ktoś się nią opiekuje, zwłaszcza, że jak ją znaleźliśmy to zachowywała sie jakby nie jadła z tydzień
tak jak napisałem wcześniej, wzięliśmy ją, żeby jej pomóc, koleżanka prowadzi fundacje, która zajmuje się adopcjami, więc kotka znajdzie dom
pytałem kilka osób, nikt jej nie chciał, a nie mogłem zgadywać, czy ktoś ją zechce czy nie
jeżeli nadal ją chcesz, to podaj adres, a będzie znów twoja

vendetta - 28-08-2011, 21:50

Odezwę się jutro (dam znać pw)
Matejko - 28-08-2011, 21:52

sie wróciło i tyle :)
SiMa - 28-08-2011, 21:54

A czy ktoś orientuje się może jakie były wyniki ankiety w poszczególnych modelach aut??
cabaniarz - 28-08-2011, 22:08

dziękuję Wszystkim za ciepłe przyjęcie (mój pierwszy zlot ale na pewno nie ostatni :D ) , gratuluję organizatorom fajnej imprezy, szacun za organizację :D i do zobaczyska na następnym :D
Krystian99 - 28-08-2011, 23:37

Również chciałem BBAARRDDZZOO podziękowac za miłe przyjęcie i możliwość poznania fajnych ludzi :D było Swietnie
DZIĘKUJĘ :D

Juiceman - 29-08-2011, 01:23

vendetta napisał/a:

Akurat... wracając o 9 rano chcąc się przespać chwile z nocnej eskapady (pozdrawiam Os12 i kolegów z mmc) zobaczyłem dziwną rzecz. Zamiast znaleźć tam Lechfana znalazłem tam Zuzke : ) Także najwyraźniej z domku nr 29 po drzemce dopiero Was odwiedzała:P

Tak czy siak było mega : )

SHARK1979 - 29-08-2011, 09:28

SiMa napisał/a:
A czy ktoś orientuje się może jakie były wyniki ankiety w poszczególnych modelach aut??

Udało mi się w dziedzinie najładniejsza Cari zlotu :D

SiMa - 29-08-2011, 09:34

A to czytałem gdzieś na forum :)

Gratulejszyn :thumbup:

Powrót udany?

SHARK1979 - 29-08-2011, 09:49

SiMa,
podziękował i wszyscy dotarli cało :D

Anonymous - 29-08-2011, 10:26

Ja powiem tylko tyle moj glos dalej nie istnieje :D
Chcialem kupic alkomat ale jak Pani w sklepie powiedzialem ze dla nas skala do 4 promili to za malo to sie lekko zalamala :D
SHARK1979, Juz nie przesadzaj z ta 5 rano bo byla 5.30 :P
Prawda Vendi tylko ty ze mna wytrzymalas cala noc z sob na nd a ja potem musialem wygonic radiowoz z osrodka, bo przyjechali bez alkomatu :twisted:

Seichan - 29-08-2011, 11:21

Deo napisał/a:
ja potem musialem wygonic radiowoz z osrodka, bo przyjechali bez alkomatu :twisted:

Ja pamiętam inną wersję :twisted: :badgrin:

Anonymous - 29-08-2011, 13:50

Seichan, ogolnie to z kilkoma radiowozami rozmawialem :) wiec nie wiem czy myslisz o dobrym patrolu :P