Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
Tomek - 28-08-2011, 21:19
koszmarek napisał/a: | tomek84, jak ją przyjęły? |
no średnio
mamy jedną kotkę, która ma na oko 4-5 lat, a jest u nas od stycznia, i ta w ogóle nie zauważa małej, generalnie jest powolna, cała aktywność życiowa to leżenie, najlepiej jak najbliżej człowieka
druga kotka ma około 4-5 miesięcy i jest u nas jakieś 1,5 miesiąca
jest b. ruchliwa i dręczy malucha strasznie, bije ją non stop i warczy na nią,
dlatego musimy jej znaleźć dom jak najszybciej
[ Dodano: 28-08-2011, 21:25 ]
Aga napisał/a: | skoro tymczasowo - to po co ją brałeś ??!!
wielu chętnych było do adopcji
i co z nią teraz zrobisz?
ech...... |
ech, no właśnie teraz ją oddam do adopcji
jak ją znaleźliśmy to pytałem obsługi ośrodka, czy ktoś się tam tymi kotami zajmuje, ale niestety raczej nie
pytałem w kilku domach, czy ktoś jej nie chce, ale nie było chętnych, żeby ją wziąć na zawsze
a jest jeszcze młoda - więc łatwo znajdzie sobie dom i się przystosuje, a w ośrodku to raczej dobrej przyszłości by nie miała - sądząc po przeszłości - skoro kotka około 2 miesięczna nie ma już chyba ani jednego całego zęba
jak było wielu chętnych, to trzeba było ją wrzucić do domku i trzymać, karmić do niedzieli i zabrać do domu
[ Dodano: 28-08-2011, 21:27 ]
Aga, jak jesteś chętna do adopcji, to mogę Ci ją podrzucić np. w połowie drogi KRK/Czewa
vendetta - 28-08-2011, 21:28
Spała u nas 3 noce ... zawsze wracała na noc, miała swoje miski i jedzenie Po co ją wzięliście skoro jej nie chcecie ?
Tomek - 28-08-2011, 21:40
vendetta napisał/a: | Spała u nas 3 noce ... zawsze wracała na noc, miała swoje miski i jedzenie Po co ją wzięliście skoro jej nie chcecie ? |
naprawdę nie wiedzieliśmy, że ktoś się nią opiekuje, zwłaszcza, że jak ją znaleźliśmy to zachowywała sie jakby nie jadła z tydzień
tak jak napisałem wcześniej, wzięliśmy ją, żeby jej pomóc, koleżanka prowadzi fundacje, która zajmuje się adopcjami, więc kotka znajdzie dom
pytałem kilka osób, nikt jej nie chciał, a nie mogłem zgadywać, czy ktoś ją zechce czy nie
jeżeli nadal ją chcesz, to podaj adres, a będzie znów twoja
vendetta - 28-08-2011, 21:50
Odezwę się jutro (dam znać pw)
Matejko - 28-08-2011, 21:52
sie wróciło i tyle
SiMa - 28-08-2011, 21:54
A czy ktoś orientuje się może jakie były wyniki ankiety w poszczególnych modelach aut??
cabaniarz - 28-08-2011, 22:08
dziękuję Wszystkim za ciepłe przyjęcie (mój pierwszy zlot ale na pewno nie ostatni ) , gratuluję organizatorom fajnej imprezy, szacun za organizację i do zobaczyska na następnym
Krystian99 - 28-08-2011, 23:37
Również chciałem BBAARRDDZZOO podziękowac za miłe przyjęcie i możliwość poznania fajnych ludzi było Swietnie
DZIĘKUJĘ
Juiceman - 29-08-2011, 01:23
vendetta napisał/a: | Spała u nas 3 noce ... zawsze wracała na noc, miała swoje miski i jedzenie Po co ją wzięliście skoro jej nie chcecie ? |
Akurat... wracając o 9 rano chcąc się przespać chwile z nocnej eskapady (pozdrawiam Os12 i kolegów z mmc) zobaczyłem dziwną rzecz. Zamiast znaleźć tam Lechfana znalazłem tam Zuzke : ) Także najwyraźniej z domku nr 29 po drzemce dopiero Was odwiedzała:P
Tak czy siak było mega : )
SHARK1979 - 29-08-2011, 09:28
SiMa napisał/a: | A czy ktoś orientuje się może jakie były wyniki ankiety w poszczególnych modelach aut?? |
Udało mi się w dziedzinie najładniejsza Cari zlotu
SiMa - 29-08-2011, 09:34
A to czytałem gdzieś na forum
Gratulejszyn
Powrót udany?
SHARK1979 - 29-08-2011, 09:49
SiMa,
podziękował i wszyscy dotarli cało
Anonymous - 29-08-2011, 10:26
Ja powiem tylko tyle moj glos dalej nie istnieje
Chcialem kupic alkomat ale jak Pani w sklepie powiedzialem ze dla nas skala do 4 promili to za malo to sie lekko zalamala
SHARK1979, Juz nie przesadzaj z ta 5 rano bo byla 5.30
Prawda Vendi tylko ty ze mna wytrzymalas cala noc z sob na nd a ja potem musialem wygonic radiowoz z osrodka, bo przyjechali bez alkomatu
Seichan - 29-08-2011, 11:21
Deo napisał/a: | ja potem musialem wygonic radiowoz z osrodka, bo przyjechali bez alkomatu |
Ja pamiętam inną wersję
Anonymous - 29-08-2011, 13:50
Seichan, ogolnie to z kilkoma radiowozami rozmawialem wiec nie wiem czy myslisz o dobrym patrolu
|
|
|