To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Pajęcza sieć na Mitsu by SPIDER-ek

demoniszcze - 08-07-2014, 16:43

Pewnie jakiś LEX :)
Candles - 09-07-2014, 05:07

Dbaj o ten samochód i niech Ci służy jak najdłużej :D Aż dobry humor wraca jak się widzi ludzi dbających o swoje cacka tak jak Ty ;) Btw. ładny kolorek.
SPIDER-ek - 09-07-2014, 09:20

Bartek, z kupnem nowszego modelu jest jak z nową dziewczyną gdy ma się swoje lata. Chciałoby się młodszą,ładną i mądrą. Niestety nie jest to takie proste.
Jest kilka opcji od Lexa używanego w wysokiej klasie, po Lexa nowego z seri Is, kłopot jest taki że musi mieć bagażnik nie mniejszy niż Galant.
Na chwilę obecną mam kilka opcji:
Infiniti Fx37 używka
Lexus Ls460 lub 600h używka
Lexus Is250 nowy
Lexus Es używka, waham się
Mazda cx-7 używka
Mazda 6 2,5 nowy
Ford Edge 3,5 używka
szukam kolejnych wariantów i zbieram żeby budżet powiększyć

WreX - 09-07-2014, 11:21

SPIDER-ek napisał/a:
Chciałoby się młodszą,ładną i mądrą. Niestety nie jest to takie proste.

Problem jest taki czy chce się dziewczynę jeżdżona czy taką z "salonu", jak się dobrze trafi to "używki" jednak potrafią być "bogatsze" i mieć więcej do zaoferowania a za nowe się zawsze przepłaci (przynajmniej w polandii)

:twisted:

Fragu - 09-07-2014, 12:13

SPIDER-ek, nie wiem czy miałeś okazje jeździć CX-7 - jest twarda i przynajmniej mi średnio się tym jeździ, do tego spalanie w wersji 2.3T jest raczej spore (14-16).
demoniszcze - 09-07-2014, 15:50

Zależy od przebiegu planowanego rocznie ;) Jaki budżet ??
SPIDER-ek - 09-07-2014, 22:18

Cx7 nie miałem okazji jeździć za kierownicą, tylko za pasażera. Spalanie mnie nie przeraża, jestem przyzwyczajony. Najgorzej w polszy trafić cokolwiek godnego uwagi. Chyba będzie fx37, ale muszę się tym przejechać. Będzie trzeba rozejrzeć się za granicą. A budżet to maksymalnie 100 może 150 tyś.zł, im dłużej pozwlekam tym lepiej.
SPIDER-ek - 20-04-2017, 14:42

Hejka, hejka. Co u Was słychać? Po 3 latach nieobecności wracam ale w innej odsłonie Japońca :lol:
Opiszę w wolnej chwili w nie-miśkach.

w skrócie
mój były Galancik dalej jeździ i ma się dobrze w dobrych rękach u mojego brata :mrgreen:

a ja po 3 latach jeżdżenia Mazdą zakupiłem kolejnego Japońca.

Ciekawe ilu z starych znajomych jeszcze tu obstało i mnie pamięta :mrgreen:

Hugo - 20-04-2017, 15:19

Pamiętam :mrgreen:
MichciuGT - 20-04-2017, 16:10

Mnie jeszcze tu chyba nie było jak opisywałeś swoje historie, ale z chęcią poczytam co tam masz :)
sveno - 20-04-2017, 20:41

SPIDER-ek, jak ten czas leci. 3 lata Cię nie było!!! Pamiętam :)
SPIDER-ek - 21-04-2017, 13:51

Hugo, Sveno, dzięki za pamięć. Jak tam leci?
MichciuGT faktycznie nie mieliśmy okazji.

Czas płynie a ludzie się nie zmieniają, tylko żony i samochody zmieniają jak rękawiczki :)
Czas odświeżyć stare znajomości:)

Pojawiam się w nie-miśkach z nową odsłoną >tu www

Hugo - 21-04-2017, 18:55

Powoli do przodu :mrgreen:
SPIDER-ek - 22-06-2021, 23:09

Hej, po kolejnych 4 latach znowu wrócił do mnie Galant :) Jak to mówią historia lubi się powtarzać.

Galant w rodzinie od 16 kwietnia 2011, a teraz mamy 22 czerwiec 2021 :) więc 10 lat. Szmat czasu. Najpierw u mnie, później u brata i znowu u mnie :)

Jednakże tym razem post mający charakter informacyjny. Gdyby ktoś był chętny na zakup mojego Galanta, to cały wątek w/w opisany do czasu kiedy był w moich rękach. U brata sprawował się nadal bez zarzutu. Wszystkie info to pisać na PRIV.

Z racji tego że brat dostał nowy samochód od teściów to mi Galanta oddał, a z racji że ja mam Infiniti to nie jest mi potrzebny drugi samochód. Gdyby jakiś Mitsumaniak był chętny zakupem to zapraszam, na pewno się dogadamy.

Link do ogłoszenia: https://www.otomoto.pl/of...a-ID6DWA9x.html