Zloty i Spoty - ZLOT 2013 - dyskusja
mjsystem - 15-03-2013, 18:44
Poszło na PW
Trzeba tylko zmienić sponsora
Bizi78 - 15-03-2013, 18:50
Bardziej mi chodziło o prośbę sponsorowania zlotu .
mjsystem - 15-03-2013, 18:52
Bizi78 napisał/a: | Bardziej mi chodziło o prośbę sponsorowania zlotu |
Napisz coś sam - troszkę inwencji twórczej Logo MM i zlotu masz
Bizi78 - 15-03-2013, 18:59
Podeprę się zeszłorocznym pismem, choć w tamtym roku była straszna lipa zero odpowiedzi na około 10 próśb .
mjsystem - 15-03-2013, 19:05
Bizi78 napisał/a: | Podeprę się zeszłorocznym pismem, choć w tamtym roku była straszna lipa zero odpowiedzi na około 10 próśb |
Wiem, sam występowałem z pismami... Życie... Próbować trzeba
Bizi78 - 15-03-2013, 19:13
No ale chociaż napisać maila z odmową to by mogli .
mjsystem - 15-03-2013, 19:14
Bizi78 napisał/a: | No ale chociaż napisać maila z odmową to by mogli |
Rafał, taki lajf, nie wymagaj
Tomek - 15-03-2013, 20:55
m6riano napisał/a: | Ja mam takie troche pytanie z innej beczki...Czy np. pomyslał ktoś z organizatorów żeby dogadać sie z kimś z firmy:
STAFFA
Wiślańska 38
43-430 Skoczów
i w zamian za reklame(bądź co bądź taka duża impreza to dla takiej firmy reklama)
zaprosić tą firme żeby postawiła swoje stoisko wraz z montażem swoich produktów w naszych autach.
Myślę że jeśli mieliby rozpórki do większości modeli oraz dobra cene i montaż na miejscu to wiele osób by na tym skorzystało..;-)
Co o tym sądzicie? |
podejmę temat w poniedziałek
m6riano - 15-03-2013, 21:41
tomek84, thx..;-)
adaśko - 17-03-2013, 14:50
a ja mam takie pytanie odnośnie czworonożnych naszych przyjaciół czy będzie możliwość zabrania ich ze sobą???
sveno - 17-03-2013, 15:05
rozmawialiśmy o tym z dyrektorem.
WSTĘPNIE zgodził się na uchylenie zakazu wprowadzaniu zwierzaków na teren MS AGH ale tylko dla małych czworonogów na czas trwania zlotu.
Nie wiem jakie rasy można zaliczyć do "małych" poza tym właściciel w pełni ponosi odpowiedzialność za zwierzaka, nie tylko po nim sprząta, ale także odpowiada za ewentualne skargi jeżeli zwierz będzie hałasował i przeszkadzał innym.
Blondi - 18-03-2013, 00:32
a ja mam pytanie - kiedy pojawią sie jakies konkrety?
rezerwacje, wpłaty zaliczek itp?
Bizi78 - 18-03-2013, 07:51
Post z dnia 14,03,2013r.
tomek84 napisał/a: | do dwóch tygodni będzie temat i wpłaty
w tym roku nie ma obaw, że komuś miejsca braknie, czy też dostanie gorsze a kto inny lepsze
wszystko jest do bólu takie same |
mjsystem - 18-03-2013, 15:25
Blondi napisał/a: | a ja mam pytanie - kiedy pojawią sie jakies konkrety?
rezerwacje, wpłaty zaliczek itp? |
Będą. Rezerwacji nie ma, bo nie ma takiej potrzeby Jest wolne 700 miejsc i każde identyczne. Na pewno będzie podział regionalny. Wpłaty też wkrótce ruszą.
Bizi78 napisał/a: |
Post z dnia 14,03,2013r.
tomek84 napisał/a:
do dwóch tygodni będzie temat i wpłaty
w tym roku nie ma obaw, że komuś miejsca braknie, czy też dostanie gorsze a kto inny lepsze
wszystko jest do bólu takie same |
Rafał j.w.
sveno - 18-03-2013, 16:14
Widzę, ze się zamieszanie robi, więc i ja wszystkich jeszcze raz uspokoję.
Jak powiedział tomek84 nie ma się co spinać.
Zapisy i wpłaty powinny ruszyć niebawem, bo narazie trwają negocjacje cen i warunków z MS AGH.
Uspokajam dalej: miejsca jest pod dostatkiem, mamy wstępną rezerwację na 300 miejsc i spokojnie możemy tą liczbę podwoić.
Nie będzie takiej sytuacji jak rok temu kiedy to domki rozeszły się w kilka godzin po otwarciu rezerwacji.
Nie będzie tak, że ktoś będzie miał lepiej a inni gorzej.
Nie będzie miało znaczenia czy user, klubowicz, funkcyjny, admin, organizator, gość zza miedzy, sponsor, gość honorowy-wszyscy dostaną to samo.
Wszystkie pokoje są niemal w identycznym standardzie, jedyna różnica jest taka, ze w niektórych z nich są łóżka piętrowe, a w innych są pojedyncze, ale i tak chyba weźmiemy te wszystkie z pojedynczymi.
Aha no i druga różnica to taka, że w jednym składzie ludzie będą mieli toaletę po prawej stronie od wejścia, a w drugim po lewej, bo składy są lustrzanym odbiciem.
Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości, niczego nie zatajamy i nam organizatorom też zależy, żeby zapisy i wpłaty ruszyły jak najszybciej.
Dziękuje za uwagę.
|
|
|