Nasze Miśki - Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy
Bizi78 - 03-08-2018, 22:55
Zapisuję się na karniawkę na zlocie, może być na fotelu pasażera .
Oczywiście też gratuluję .
staszq2 - 03-08-2018, 23:05
Bzyk_R1, jeszcze raz oficjalnie gratki
Twój wynik mnie motywuje do ruszenia Outlandera przy równoczesnej budowie Coltolota
Nic więcej nie piszę bo wszystko już powiedziałem
sla napisał/a: | A słynny Zwierzu, który tak pięknie się chwalił
Zwierzu napisał/a:
W chwili obecnej mam około 300KM i 400Nm.
Za 1,5 tyg starujemy z STAGE 3.
Tutaj docelowo ma być 400+ 550Nm |
sla, Michała OT1 do momentu dewastacjiprzez pewną kobietę był najmocniejszy i najszybszy bo 3 paki wyciągał ale to już niestety historia a Ty chyba masz jakieś uprzedzenia do niego
Krzysztof - oficjalny tytuł najmocniejszego Turbiacza należy do Twojego LSRG! NMiutki górą. (przypomnijmy, że na seryjnym kolektorze i turbinie) Kto podejmie rękawice??
Pawel1988 - 03-08-2018, 23:40
Staszku pytasz a wiesz. Oczywiście że ja. Aczkolwiek starczy mi miejsce na podium. Za to co zrobił i ile zrobił, tytuł może zostać u Niego ... Ale nie na zawsze 😉.
Bzyk_R1 - 04-08-2018, 07:50
Hell yeah!!!
Dziękuję chłopaki za miłe słowa i proszę bez uszczypliwości, to tylko cyferki które dają ogromną radość z jazdy i nie ma co z tego powodu być dla kogoś niemiłym. Niemniej to jest moja chwila a jak wiadomo chwila trwa krótko. Poprzeczka została podniesiona wysoko i z przyjemnością pogratuluję właścicielowi mocniejszego turbiaka w przyszłości. Jeżeli podniesiecie to wyżej to na prawdę "szapoba" bo tutaj żarty się już kończą i ciężki klocek zaczyna latać.
Tymczasem wieczorem jak skończę pracę i będzie chłodniej postaram się nagrać mały onboard. Chciałbym pokazać Wam jak teraz pompuje turbo i jak te pół tysiąca Nm pcha tego potwora
Twardy - 04-08-2018, 09:24
Bzyk_R1, gratki wynik baaaardzo zadowalający czekam na filmik z jazdy, bo to musi się teraz dobrze odpychać
W@sio - 04-08-2018, 17:43
staszq2 napisał/a: | Krzysztof - oficjalny tytuł najmocniejszego Turbiacza należy do Twojego LSRG! NMiutki górą. (przypomnijmy, że na seryjnym kolektorze i turbinie) Kto podejmie rękawice??
_________________ |
Ja mam nieseryjny kolektor więc nie podejmuję... Tak czy owak, muszę widzę pojechać na korektę mapy i troche pozamiatać towarzystwo bo się rozbestwiło a na własnej piersi chowane noooo
Pawel1988 - 04-08-2018, 18:33
W@sio my to jesteśmy Tobie mega wdzięczni i bardzo dziękujemy bo Ty to zapoczątkowałeś, pomagałes w wielu tematatach i zawsze mogliśmy na Ciebie liczyć PELEN SZACZUN I PODZIEKOWANIA DLA CIEBIE. 😁😁😁Mistrzem jest się przez jakiś czas A potem trzeba oddać tytuł młodym wilkom. Jak po remapie dowali Ci jakiś piękny wynik to napewno tytuł będzie😁
robertdg - 04-08-2018, 19:39
W@sio napisał/a: | Ja mam nieseryjny kolektor więc nie podejmuję... Tak czy owak, muszę widzę pojechać na korektę mapy i troche pozamiatać towarzystwo bo się rozbestwiło a na własnej piersi chowane noooo | Oj tam oj tam, trzeba dac szanse innym na przekazanie pałeczki
Bzyk_R1 - 04-08-2018, 21:19
W@sio, bez Ciebie LSRG byłby nudnym szarym outlanderem, no może miałby zrobioną konserwację teraz dalej jest nudny szary ale piekielnie mocny i szybki
Obiecałem krótki onboard, najpierw widok na wskaźnik doładowania który oszukuje o 0,1 w dół (do kosza poleci) na 2,3 i 4 biegu. Potem 3 bieg i kickdown od 80km/h. Poprawa zdecydowanie bo prawie 140km/h w górnym zakresie obrotów. Wcześniej auto nie miało góry teraz powyżej 6000rpm trzyma 250KM według wykresu praktycznie do odciny.
Outlander Turbo Stage 2
jacek11 - 04-08-2018, 21:50
Zapitala jak wściekły
staszq2 - 04-08-2018, 21:59
W@sio napisał/a: | Ja mam nieseryjny kolektor więc nie podejmuję... |
Dawaj dawaj
Piotrku ja wiem, że Ty to w nie długim czasie COŚ wymyślisz
Pawel1988 napisał/a: | W@sio my to jesteśmy Tobie mega wdzięczni i bardzo dziękujemy bo Ty to zapoczątkowałeś, pomagałes w wielu tematatach i zawsze mogliśmy na Ciebie liczyć PELEN SZACZUN I PODZIEKOWANIA DLA CIEBIE |
Tak właśnie też się pod tym podpisuję.
Bzyk_R1 napisał/a: | Outlander Turbo Stage 2 |
Teraz ta naklejka TURBO na zderzaku nabiera mocy, że się tak wyrażę
turek61 - 05-08-2018, 00:08
Gratulacje młody
Ciekawe ale oglądając filmik stwierdziłem, że mój też się tak zbiera
Może nieprzypadkowo mam namalowane te dwa paski na maskownicy
Cytat: | Bardzo chciałbym już skończyć z modami ale to jest choroba postępująca |
Tak wciąga jak hazard, alkohol itp. Najważniejsze: wiedzieć kiedy przestać a umiar jak najbardziej wskazany w każdej dziedzinie.
Koledzy wybaczcie zgredowi ... Z wiekiem i bagażem doświadczeń priorytety się zmieniają.
Krzysiu (wybacz zdrobnienie),wiesz, że Cię lubię , podziwiam, szanuję i naprawdę szczerze gratuluję pasji.
Pozdrowienia dla strażaka- juniora.
AidsD - 09-08-2018, 11:12
Bizi78 napisał/a: | Zapisuję się na karniawkę na zlocie, może być na fotelu pasażera |
ja też chcę choćby w bagażniku
Bzyk_R1 - 09-08-2018, 15:18
Dzięki chłopaki trzymajcie kciuki żeby LPG to obrobiło wszystko. W przyszłym tygodniu będziemy walczyć z AFR. Jeżeli nie wyrobi to myślę nad solenoidem EBC MAC. Lub przebudowa instalacji ale czy to się zrobi przed złotem to wątpię.
Bizi78 - 09-08-2018, 18:16
Bzyk_R1 napisał/a: | trzymajcie kciuki żeby LPG to obrobiło wszystko. |
A jak nie to każdy na karniawkę zgłosi się z kanistrem benzyny .
|
|
|