To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Lubelskie - Lubelskie OT

Jaro1974 - 11-04-2011, 21:08

No to niezła jazda się zrobiła na górze. Niczym na Wiejskiej :shock:
Seichan - 11-04-2011, 21:10

Bastek, chodzi o Kuziego.
Akbi sam złożył rezygnację, a trwa ankieta nad zdjęciem Kuziego z funkcji.
W Śląskie ogólne. W ważnych tematach.

bastek - 11-04-2011, 21:17

Seichan napisał/a:
Bastek, chodzi o Kuziego.
Akbi sam złożył rezygnację, a trwa ankieta nad zdjęciem Kuziego z funkcji.

wiem, że arek zrezygnował, i że nakieta nad odwołaniem Kuziego.
i dziś znalazłem, że śląskie ma 2 modów - BUBU w Częstochowie, dlategho napisałem (z ironią :) ) którego moda .
zresztą - po wielu utarczkach z Huberteem wielu osób, nie wiem, czy nia ma racji (Arek)

mi się forum podoba, jakie jest. i nie wiem, czy przemodelowanie jest dobrym pomysłaem....

Jaro1974 - 11-04-2011, 21:21

A to ma się coś zmienić? Nie no ludzie tak jest fajnie 8) Proponuję zostać przy obecnej formie.
Seichan - 11-04-2011, 21:21

Nie wiem czy śledziłeś wątki dotyczące zasad sprzedaży samochodów i starcia regulaminu i zasad niespisanych.
Potem ankieta.
I gdzieś miarka się przebrała.

Jaro1974 - 11-04-2011, 21:26

Ale to tak jest jak ktoś gdzieś powiedział że znajdzie się grupa osób i coś im nie odpowiada i zaczyna się młyn. Tak więc nie dajmy się komuś sprowokować i działajmy tak jak działamy do tej pory amen.
radek79 - 11-04-2011, 21:29

Seichan napisał/a:
Nie wiem czy śledziłeś wątki dotyczące zasad sprzedaży samochodów i starcia regulaminu i zasad niespisanych.

chodziło oto że chcesz umieścić swoje auto w dziale SPRZEDAM musisz wcześniej mieć założony temat w dziale MOJE MIŚKI w warunkach działu sprzedam nie ma tej zasady jest to tylko taka nie pisana i tematy sprzedaży aut zaczeły być kasowane i chyba oto poszło, bo i chyba KUZI sam był zablokowany w dziale sprzedam

bastek - 11-04-2011, 21:31

odnośnie stosowania zasad niepisanych - napisałem do Hubeeerta moje zdanie - dla mnie to dziwne stosowanie zasad, których nie znam, ale mam sie do nich dostosować.
nie-czy te zasady regulaminy są słuszne - tylko, że ich brak, a arzcej jest jakiś, ale okazuje się być nieważnym...

ja np. wg regulaminu pisanego, mogę wystwić autko na sprzedaż. wg niepisanego - nie mogę. nie bo nie. w poniedziałek argument, bo jest czerwone, a czerwonych nie można. we wtorek - bo z gazem, a w gazie nie można. itp, któż to wie? tylko Hubeeert
to chyba nie jest dobre, nieparwdaż, nasz prawniku? ;) ,

Seichan - 11-04-2011, 21:32

Radek, to o czym piszesz (możliwość sprzedaży tylko samochodu opisanego na forum), nie jest umieszczone w regulaminie. Więc kto ma o tym wiedzieć, jeśli nie siedzi na forum kilka lat?

Dobra, tak jak napisał Jarek: amen :mrgreen:

A z innej beczki - kto pamięta o spocie w niedzielę? I kto się wybiera? :roll:

Jaro1974 - 11-04-2011, 21:34

Ja jak na razie jak najbardziej tak zresztą z Łukaszem jestem omówiony.
radek79 - 11-04-2011, 21:34

moje ogłoszenie zostało skasowane chyba bo go nie widzę

[ Dodano: 11-04-2011, 21:35 ]
ja się wybieram

bastek - 11-04-2011, 21:39

ja spróbuję, ale nie obiecuję.
radek79 - 11-04-2011, 21:42

Seichan napisał/a:
Radek, to o czym piszesz (możliwość sprzedaży tylko samochodu opisanego na forum), nie jest umieszczone w regulaminie. Więc kto ma o tym wiedzieć, jeśli nie siedzi na forum kilka lat?

to o czym piszę to była rozmowa HUBERTA ,KBIEGO i BARTKA

Jaro1974 - 11-04-2011, 21:49

Słuchajcie ja myślę że nie ma co się nad tym zbytnio roztrząsać bo i nam się może zaraz dostać nawet za darmo. Wiadomo to co się dzieje na forum powinno nas interesować ale tą sprawę powinni wyjaśnić główni zainteresowani sami a my powinniśmy wyciągnąć z tego jakieś wnioski i spostrzeżenia. Ale ostatnimi czasy coraz częściej coś się dzieje nie tak jak powinno. Może to wpływ wiosennego wiatru :mrgreen: albo czego innego. :twisted:
Seichan - 11-04-2011, 21:52

Toteż dlatego było AMEN :badgrin: