To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - POMORSKI SPOT - 15-stego

masa - 13-11-2009, 14:58

Mam nadzieje że trafię na miejsce na 19.00. W Trójmieście znam tylko drogę na lotnisko. :mrgreen:
Qbatcz - 13-11-2009, 16:05

masa napisał/a:
Mam nadzieje że trafię na miejsce na 19.00. W Trójmieście znam tylko drogę na lotnisko. :mrgreen:
jak będziesz widział jakieś mitsubishi, jeszcze w dodatku z naklejką mitsumaniaków albo podkładką pod tablice to siądź mu na ogonie a na pewno trafisz :P

jest jeszcze GPS, google maps, język i parę innych mniej lub bardziej zaawansowanych technik ;)

Anonymous - 13-11-2009, 20:53

niestety wracam dopiero 18 bawcie sie dobrze
masa - 14-11-2009, 08:21

Qbatcz napisał/a:

jest jeszcze GPS, google maps, język i parę innych mniej lub bardziej zaawansowanych technik ;)

Dlatego nie martwię się czy wogóle trafię, tylko czy zdążę na czas.
Spoko będę miał GPS, wyjadę wcześniej i poczekam na wszystkich.
Już tyle razy się wybierałem i nie wypaliło :cry:
Tym razem nie odpuszcze. :mrgreen:
Do zo w Harnasiu.

marek85 - 14-11-2009, 19:36

a na blachach NO... to na pomorski spot też się mogę załapać :wink: :wink: :wink: :?:
ig_or - 14-11-2009, 21:47

Kurka...a ja znowu nie dojadę - tym razem Cari na intensywnej terapii :cry:
akbi - 14-11-2009, 22:06

marek85 napisał/a:
a na blachach NO... to na pomorski spot też się mogę załapać :wink: :wink: :wink: :?:

oczywiscie ... wpadaj koniecznie

akbi - 16-11-2009, 09:14

Wszystkim obecnym na wczorajszym spocie, dziękuję za mile spędzony wieczór.
Choć było nas rekordowo mało, to myślę, że było sympatycznie posiedzieć i pogadać w Harnasiu.

Oto fotosy

Nieobecnym wczoraj przypominam ponadto, iż już za tydzień /sobota 21 listopada/ również w Sopocie - na Łysej Górze, odbędzie się Akcja krwiodawstwa, na którą jak zawsze Mitsumaniacy są zaproszenie przez organizatorów.
Więcej na ten temat można poczytać tutaj:
http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=161

masa - 16-11-2009, 10:48

akbi napisał/a:
Choć było nas rekordowo mało, to myślę, że było sympatycznie posiedzieć i pogadać w Harnasiu.

Pewnie że sympatycznie.
Miło było poznac nieliczną co prawda grupę, ale myślę że następnym razem trafię na rekord obecności ale ten górny :mrgreen:
Niestety rzadko mam przyjemnośc gościc na spotach bo dla mnie to 120km ale w miarę możliwości będę wpadał.
Również dzięki wszystkim za miło spędzony wieczór.

Iwonka3Miasto - 16-11-2009, 12:41

Słupsk nie jest tak daleko, wpadajcie częściej. Choć krótko, to bardzo sympatycznie rozmawiało mi się z Coltmaniaczką, za co bardzo dziękuje
:partyman:
Reszcie również.

Wszyc - 12-12-2009, 23:55

Przeciwności losu sprawiły że jednak ani razu w 2009 roku nie zawitam na zlot ze swoim "złomkiem" co prawda od dziś już jeździć będzie regularnie ale na razie 3-4km od domu bo sprawdzam co jest okey a co nie... no i ogólnie mam dalej niesamowite jaja z elektryką wiec nie wybieram się daleko od domu jeżdżę tylko tak sobie by rozruszać mechanizmy po 3 latach stania w styczniu trafi do blacharza autko wiec jak się pojawię w lutym lub marcu to będzie dobrze... będę z wami puki co duchem heh
akbi - 15-12-2009, 16:33

Do zobaczenia za 150 min w Harnasiu :)
futro68 - 15-12-2009, 17:36

ja niestety nie dojadę - za późno żeby z dziećmi jechać a muszę przypilnować gromadki - miłej zabawy!
Wszyc - 16-12-2009, 18:33

I jak tam dużo osób było? :)
akbi - 16-12-2009, 22:25

...bylo ...trzeba bylo przyjechac :P

... dziekuje Wszystkim "przybylym" za wczorajsze mile, cieple i rodzinne spotkanko :)
Jutro do poludnia postaram sie wrzucic fotosy.