Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA
londolut - 21-07-2009, 23:12
Popsuć taki ładny wózek Nie mógł sobie obrać BMW albo Golfa ? Jedyne co jest fajne to to, że C5x dostał nowe życie z nową blachą.
rosomak1983 - 22-07-2009, 00:09
Ech mi sie podoba ten ryj Taki zły , szkoda ze zupelnie nie pasuje do reszty
londolut - 22-07-2009, 00:27
rosomak1983 napisał/a: | Ech mi sie podoba ten ryj Taki zły | Urwany grantem od innego auta
karolgt - 22-07-2009, 14:57
duo pracy w to wsadził i jednak nie odwalił fuszerki.
Wg mnie przód troche za duży, ale niekoniecznie w złym stylu, bo wydłuża samochód za bardzo.
No ale te różowe klamki i lusterka masakra
Anonymous - 22-07-2009, 20:38
Jak dla mnie to koleś zrobił coś naprawdę oryginalnego. Nawet ta lotka tak bardzo nie szpeci auta. Jeżeli chodzi o przód to kwestia gustu, choć mnie jakoś nie leży.
Natomiast bardzo mi się podoba sposób malowania felg.
Misiek :) - 24-07-2009, 20:44
http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C9329194
wszystko było by fajnie gdyby nie zderzak. A deske musiał bym zobaczyć na żywo i dotknąć, żeby ocenić
Hubeeert - 24-07-2009, 21:21
Misiek , tego Colta faktycznie widziałem na jakichś fotkach z Niemiec ale miał wtedy fajne audio.
A co do tego C5xA - porażka - jak można nie dość, że załozyć taki parapet z tyłu to tak skrzywdzić samochód z przodu...... Ten gość poza wszystkim sprawił, że samochód nie nadaje sie do jazdy po drogach publicznych - światła świecą praktycznie tylko na boki. jak na to patrzę to mam ochotę się wyrzygać...
Anonymous - 24-07-2009, 21:27
Ten CA0 moze byc dobrą bazą do naprawde fajnego Colta.Wystarczy wymienic przedni zderzak na oryginalny.Kolorystyka jest fajnie dobrana,troche te wstawki we wnętrzu przeszkadzają jak zawsze,ale tu nie sa takie nachalne.
Chociaz teraz jak sobie powiekszylem zdjecia
Szkoda ze nie pomalowany w całosci,czyli we wnetrzu i pewnie tez pod maską,no i ta deska pomalowana na czarno która ma chyba udawac GTi.Ohyda!
Hubeeert - 24-07-2009, 21:30
adamovicius napisał/a: | ,ale tu nie sa takie nachalne. | Zwłaszcza te złote na czarnym tle
Anonymous - 24-07-2009, 21:32
Wyglada na to ze w ogole nie ma boczkow drzwi i plastikow na słupkach i pewnie jeszcze połowy wnetrza
Moze jest odchudzony do rajdów
masa - 25-07-2009, 15:52
Pewnie przed sprzedażą wymontowali to audio o którym pisał Hubeeert.
Zoztały tylko fotele i deska.
To by tłumaczyło tylko jedno zdjęcie wnętrza
Misiek :) - 25-07-2009, 16:02
wiesz, ktoś kupiła super auto... i audio sprzeda osobno, zarobi. Założe się że audio za dopłatą dorzuca
Przynajmniej mam nadzieje, że kable i wygłuszenie zostawił
Hubeeert - 25-07-2009, 16:06
Misiek napisał/a: | i audio sprzeda osobno, zarobi | Dokładnie dlatego brak boczków drzwi i tapicerki ze słupków. Tam były głośniki i indywidualna zabudowa. Pytanie czy zrobił to Niemiec czy już Polak.
Misiek :) - 25-07-2009, 20:21
Hubeeert napisał/a: | Pytanie czy zrobił to Niemiec czy już Polak. |
nie chce źle mówić o polakach, więc nie odpowiem na pytanie.
Na ogół sprowadzający zdejmują felunek, radia itp...
Hubeeert - 25-07-2009, 21:44
Misiek napisał/a: | a ogół sprowadzający zdejmują felunek, radia itp... |
Weź pod uwagę, że ten samochód jeździł na pokazy - Niemiec niekoniecznie chciał bujać się ze sprzedażą samochodu za dwu czy nawet trzykrotną wartośc Colta z uwagi na instalację więc mógł ją zdjąć.
|
|
|