Nasze Miśki - Galant Sport Edition '98 A/T
Saqu - 17-03-2011, 21:49
Hugo napisał/a: | (opony muszą być z profilem 215/45 albo 50, bo słabo kryją wnękę i brak jakiegokolwiek komfortu na profilu 40): |
Dokładnie, jakoś tak dużo miejsca między oponą a nadkolem, przydałby się troszkę większy profil ale tak to kozak
Hugo napisał/a: | Dodam, że na foto widać wjazd na moje podwórko, niestety ledwo pokonuje go auto z napędem 4x4, |
No Ty nie powinieneś narzekać tylko wziąć się do pracy i zrobić sobie dojazd
tomasek - 17-03-2011, 21:57
robertdg napisał/a: | nie będziesz już chyba tak narzekał | Chyba jednak będzię przy tak nisko zawieszonym aucie przy takim gruncie mamy gwarancję
Hugo - 17-03-2011, 22:03
Cezar napisał/a: | Hugo, b.ladne koleczko | Tomii napisał/a: | no felgi naprawdę świetne |
robertdg napisał/a: | Musze przyznac, że tym razem calkiem miło zaskoczyłeś | Po raz kolejny dziękuję za miłe słowa. Tomii napisał/a: | takie hacjendy tam macie a dojazdu do nich normalnego brak | Dokładnie! Padniecie co wczoraj robili na drodze, zbierali koparkami błoto z drogi i wysypywali w to miejsce żwir. Jkaś paranoja, takie rzeczy to tylko w Polsce robertdg napisał/a: | nie będziesz już chyba tak narzekał | Jak będzie się dalej tak sprawował i tak "mało" palił to nie
Marcin-Krak - 17-03-2011, 22:12
Prawie tak samo ładne masz felgi jak ja w Maździe
costa brawa - 18-03-2011, 00:31
super te kola masz teraz - tylko tak jak pisales opona taka jak trzeba i nic nie dotykac wiecej bo idealnie pasuje do niego ( osobiscie to teraz bym te zaciski z czerwonych na czarne pomalowal bo troche nie pasuja do calosci a tak to idealnie )
mkm - 18-03-2011, 00:40
Zaciski ok., felgi bardzo ok.
Tylko jak rzuciłem okiem na zdjęcia to zamarłem, że jakąś lotę zamontowałeś, a to tylko ławeczka
rosomak1983 - 18-03-2011, 00:47
Hugo style.....
MEGA!!! jak zawsze
Hugo - 18-03-2011, 08:12
Dzięki za kolejne miłe słowa. mkm napisał/a: | Tylko jak rzuciłem okiem na zdjęcia to zamarłem, że jakąś lotę zamontowałeś, a to tylko ławeczka | Faktycznie, można tak pomyśleć , choć tego ani razu nie zauważyłem patrząc na foto. Co do spojlera na klapie w Galu to nie ma mowy o żadnym, tylko rear lip spojler w stylu bmw m5, ale najpierw blenda na tylną szybę. Powinna go optycznie jeszcze obniżyć.
Andrew - 18-03-2011, 08:38
mkm napisał/a: | Tylko jak rzuciłem okiem na zdjęcia to zamarłem, że jakąś lotę zamontowałeś, a to tylko ławeczka | Ja też myślałem, że to jakaś półka na książki
Rafal_Szczecin - 18-03-2011, 08:39
Hugo napisał/a: | tylko rear lip spojler w stylu bmw m5 |
wyglada zacnie
Hugo - 18-03-2011, 09:30
Rafal_Szczecin napisał/a: | wyglada zacnie | Wiem Rafał, ale najpierw blenda szyby tylnej i jak znam siebie to nie opanuję sie przed kolejnymi modami i napewno prędzej czy później lip wyląduje na klapie Na koniec czarne skóry w środku i będzie GIT.
Andrew - 18-03-2011, 09:34
Hugo a teraz jakie masz fotele, bo zapomniałem
Rafal_Szczecin - 18-03-2011, 09:40
rafal napisał/a: | wygada zacnie |
Hugo napisał/a: | wiem Rafał, ale najpierw blenda szyby tylnej |
Misiek mowilem o felgach
co nie zmienia faktu, lip tez wyglada zacnie
Andrzej,z tego co mi wiadomo, to Hugo ma teraz komplet ori sport edition
Andrew - 18-03-2011, 09:41
Rafal_Szczecin napisał/a: | Andrzej,z tego co mi wiadomo, to Hugo ma teraz komplet ori sport edition | Myślałem, że jasne skóry, bo może jakby sprzedawał, to bym się skusił
yaro1976 - 18-03-2011, 09:57
apdejtuj zdjęcie w podpisie, to które jest obecnie zupełnie nie przystoi...
zmiany w wyglądzie auta na plus!
|
|
|