To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Jeden z ostatnich diesli na forum i towarzysząca mu colcinka

Owczar - 30-11-2011, 23:21

galantfanradom napisał/a:
szczęśliwych posiadaczy diesla!

Gdy pozbędą się diesla są znacznie szczęśliwsi :P

Andrew - 01-12-2011, 07:37

Owczar napisał/a:
Gdy pozbędą się diesla są znacznie szczęśliwsi :P

A ja powtórzę, że jestem zadowolony i oby tak dalej :P

robertdg - 01-12-2011, 09:05

Masz jakąś biedronke w okolicy :?:
Andrew - 01-12-2011, 09:19

robertdg napisał/a:
Masz jakąś biedronke w okolicy :?:

Mam, ale jak to się mówi: stać na samochód to i stać na paliwo :badgrin:
A prywatnie daję sobie radę z ON :wink:

robertdg - 01-12-2011, 20:55

Nie chodziło mi o olej rzepakowy z biedronki, ale ponoć biedronka ma otwierać własne stacje poaliw z konkurencyjnymi cenami ;-)
Andrew - 01-12-2011, 21:03

Jutro jadę do mechanika z coltem, trzeba przy hamulcach pogrzebać, bo są chyba zastane :wink:
Andrew - 03-12-2011, 12:08

Wczoraj zrobiony zacisk hamulca prawego w colcie. Pojawił się wyciek spod aparatu zapłonowego, więc w przyszłym tygodniu dostanie nowy oring oraz tuleje wahaczy przednich.
W galancie wymieniłem dziś żarówki podświetlenia włączników halogenów, regulatora świateł oraz jedną żarówkę w liczniku :)
Poza tym płyny posprawdzane i wszystko git :wink:

galantfanradom - 10-12-2011, 23:18

andrew84 diesel to inny styl życia ;) Nie dość że jeździmy oryginalnymi "rekinami" to jeszcze takie z nas rodzynki z "rechotami". Takich jak my to ze świecą szukać! :)
_Slawek_ - 11-12-2011, 14:04

Nie dość że jeździmy oryginalnymi "rekinami" to jeszcze takie z nas rodzynki z "rechotami". Takich jak my to ze świecą szukać! :)

No nie wiem, nie wiem :P
Andrzej, pożyczałeś dzisiaj komuś swojego miśka? Już myślałem, że myjesz go na dzisiejszego spota w LU...

Czyżby w samym Janowie Lubelskim były 2 rekiny na ropę? :shock: To już wtedy nie takie rodzynki ;)

Andrew - 11-12-2011, 20:28

andrew84 diesel to inny styl życia ;) Nie dość że jeździmy oryginalnymi "rekinami" to jeszcze takie z nas rodzynki z "rechotami". Takich jak my to ze świecą szukać! :)

:thumbleft:
_Slawek_ napisał/a:
Andrzej, pożyczałeś dzisiaj komuś swojego miśka? Już myślałem, że myjesz go na dzisiejszego spota w LU...

Bordowego to ja nie mam :mrgreen:
_Slawek_ napisał/a:
Czyżby w samym Janowie Lubelskim były 2 rekiny na ropę?

Jest więcej jak dwa :wink: Ale tego bordowego jeszcze nie widziałem...

Andrew - 17-12-2011, 18:41

Witam.

Mam zamiar zmienić głośniki w drzwiach przednich w galu na takie, które będą grały lepiej jak oryginalne. Oczywiście bez wzmacniacza itp. Nie wiem jakie parametry mają ory głośniki :roll: Może ktoś wie, to podpowie :?:
Poniżej wyniki wyszukiwania:
1. Helix B6X
2. Magnat Edition 216
3. Magnat 162
4. Diora GDK-1607

Patrząc na parametry, to chyba najlepiej wypada Diora :roll: Niestety się na tym nie znam, może kto pomoże :)

Andrew - 23-12-2011, 12:54

Wracałem przed chwilą do domu galem i wszystko było ok. Po 3 minutach odpaliłem i świeci się ABS i oczywiście nie działa... Co może być?
fj_mike - 23-12-2011, 13:01

andrew84 napisał/a:
Po 3 minutach odpaliłem i świeci się ABS i oczywiście nie działa... Co może być?

Miałeś poślizg któregoś z kół.
Włącz go jeszcze raz, zobacz czy zgasło.

Andrew - 23-12-2011, 13:02

fj_mike napisał/a:
Miałeś poślizg któregoś z kół.

Miałem, lubię czasem takie coś :wink:
fj_mike napisał/a:
Włącz go jeszcze raz, zobacz czy zgasło.

Zgasiłem odpaliłem, jak narazie świeci. Zobaczę za godzinkę...

Juiceman - 23-12-2011, 13:12

rotfl :wink:
andrew84 przejedź 1-3km powinno wtedy samo zgasnąć. Stanie w garażu raczej nie pomoże :P Jeśli po krótkiej rundzie nie zgaśnie to no wiemy, że nie jest to poślizg któregoś z kół :wink: