Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa
Marcin-Krak - 07-11-2011, 21:58
Właśnie przed chwilą widziany pewien Holender jak na rowerze wyjeżdżał z R22 wraz z całym swoim dobytkiem
Za fartownego majstra podziękować wypada
yalook - 08-11-2011, 09:31
Maaskant zwolniony Myślałem, że w Wiśle tak łatwo nie zmienia się trenera, jak np w Polonii... Wydawało mi się, że p. Cupiał ma dużo więcej cierpliwości i pozwoli Holendrowi dokończyć sezon.
Marcin-Krak - 08-11-2011, 09:35
yalook, dobrze napisałeś yalook napisał/a: | Wydawało mi się |
Wystarczy cofnąć się trochę w czasie
Poza tym tajemnicą nie jest, że Cupiał jest fanatykiem jeśli chodzi o derby, a za panem Filipiakiem delikatnie mówiąc nie przepada
Ciekawe kto teraz ?
Orientuje się ktoś może, czy Adaś Nawałka zna angielski
Bo jakiś czas temu mówiło się, że teraz nadejdzie jego czas
yalook - 08-11-2011, 09:38
Marcin-Krak napisał/a: | Ciekawe kto teraz ? | pismaki piszą, że ma nim być Manolo Jimenez link
gzesiolek - 08-11-2011, 11:19
Marcin-Krak napisał/a: | Za fartownego majstra podziękować wypada |
Jak tak pisza kibice Pasow czy Kolejorza to rozumiem... ale zeby wlasne gniazdo kalac...
Jeszcze napisz, ze to Lech powinien byc mistrzem, albo teraz Legia, bo jest lepsza i ladnie gra i sie tak nie kompromituje w pucharach...
Jakos tak nikt nie zauwaza, ze Wisla byla w tamtym sezonie lepsza i od Legii i od Lecha w przekroju calego sezonu... wiec mistrz byl moze slaby ale na 100% nie fartowny bo po prostu inni byli z takich lub innych powodow slabsi...
Co do Nawalki to ja juz na miejscu kibicow Wisly wolalbym Moskala... jakos tak mam do niego i np. do Wegrzyna duzy wiekszy szacunek...
W Jimeneza nie wierze... juz wolalbym trenera z Niemiec, przydalby sie jakis mlody, na dorobku z dobrym tamtejszym sztabem od przygotowania fizycznego...
w sumie duzo Polakow tam pracuje to moze wsrod nich poszukac...
Marcin-Krak - 08-11-2011, 11:32
gzesiolek,
co do 1 części Twojej wypowiedzi - nie jestem fanatykiem prędzej piknikiem
Podchodzę obiektywnie (a może tylko się staram) - do tego co się dzieje. Widać mam inne spojrzenie.
gzesiolek napisał/a: | wiec mistrz byl moze slaby ale na 100% nie fartowny bo po prostu inni byli z takich lub innych powodow slabsi... |
A to aby właśnie nie jest fart, ze mając sezon do niczego i tak się zostaje mistrzem, bo inni też mają sezon do niczego ?
gzesiolek napisał/a: | Co do Nawalki to ja juz na miejscu kibicow Wisly wolalbym Moskala... jakos tak mam do niego i np. do Wegrzyna duzy wiekszy szacunek... |
szacunek szacunkiem - ale tym punktów nie zdobędziesz. Poza tym ja tylko napisałem, co kiedyś powiedział ktoś nie najgorzej poinformowany
yalook - 08-11-2011, 11:37
gzesiolek napisał/a: | Jeszcze napisz, ze to Lech powinien byc mistrzem, albo teraz Legia, bo jest lepsza i ladnie gra i sie tak nie kompromituje w pucharach... | bo powinna być, bo gra lepiej w pucharach
NEWS typu LAST MINUTE (z onetu):
Cytat: | Kazimierz Moskal został nowym szkoleniowcem piłkarzy Wisły Kraków. Na tym stanowisku zastąpił w ekipie mistrza Polski zwolnionego we wtorek Holendra Roberta Maaskanta.
Moskal był do tej pory asystentem Maaskanta. Na stanowisku trenera Wisły Kraków zostanie on do końca roku. | link
sieegurd - 08-11-2011, 21:56
Zmiany w Wiśle zaczęto od trenera, ciekawe co Cupiał teraz wymyśli
Marcin-Krak - 01-12-2011, 20:53
Wisła wraca do gry
Dzieki także dla Twente
sieegurd - 01-12-2011, 21:46
Marcin-Krak napisał/a: | Wisła wraca do gry
Dzieki także dla Twente |
Nie inaczej Ciekawe czy Odense dla Nas zagra w ostatniej kolejce i czy sama Wisła da radę Twente
yalook - 02-12-2011, 10:15
sieegurd napisał/a: | Ciekawe czy Odense dla Nas zagra w ostatniej kolejce i czy sama Wisła da radę Twente | Łatwo nie będzie, w końcu holendrzy biją wszystkich po kolei ...
gratki dla Wisełki ,
smutek po porażce Legii - PSV było zdecydowanie lepsze, ale trzeba przyznać, że piłkarze Legii też im trochę pomogli (samobój, czerwona kartka, karny)
Marcin-Krak - 10-12-2011, 13:18
Igi pragnę Cię poinformować, jakbyś nie wiedział, że w ostatnim meczu Wisły pan ptaszek sędzia po raz kolejny pokazał jakim jest "specjalistą" - tym razem na niekorzyść Wisły
Co nie znaczy, że sami nie zagrali znów cienkooooo.
yalook - 12-12-2011, 13:15
Wisła przegrała, Legia tylko zremisowała. Do bani - trochę stracę w typerze....
gzesiolek - 12-12-2011, 13:39
yalook, nieliczni tylko stawiali inaczej... jak nie miales pewniaka to nie stracisz specjalnie...
yalook - 12-12-2011, 13:58
gzesiolek napisał/a: | jak nie miales pewniaka to nie stracisz specjalnie... | miałem....
|
|
|