To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

Marcin-Krak - 07-11-2011, 21:58

Właśnie przed chwilą widziany pewien Holender jak na rowerze wyjeżdżał z R22 wraz z całym swoim dobytkiem ;)
Za fartownego majstra podziękować wypada :wink:

yalook - 08-11-2011, 09:31

Maaskant zwolniony :shock: Myślałem, że w Wiśle tak łatwo nie zmienia się trenera, jak np w Polonii... Wydawało mi się, że p. Cupiał ma dużo więcej cierpliwości i pozwoli Holendrowi dokończyć sezon.
Marcin-Krak - 08-11-2011, 09:35

yalook, dobrze napisałeś
yalook napisał/a:
Wydawało mi się

Wystarczy cofnąć się trochę w czasie ;)
Poza tym tajemnicą nie jest, że Cupiał jest fanatykiem jeśli chodzi o derby, a za panem Filipiakiem delikatnie mówiąc nie przepada :wink:

Ciekawe kto teraz ? ;)

Orientuje się ktoś może, czy Adaś Nawałka zna angielski :?:
Bo jakiś czas temu mówiło się, że teraz nadejdzie jego czas :P

yalook - 08-11-2011, 09:38

Marcin-Krak napisał/a:
Ciekawe kto teraz ? ;)
pismaki piszą, że ma nim być Manolo Jimenez link
gzesiolek - 08-11-2011, 11:19

Marcin-Krak napisał/a:
Za fartownego majstra podziękować wypada

Jak tak pisza kibice Pasow czy Kolejorza to rozumiem... ale zeby wlasne gniazdo kalac...
Jeszcze napisz, ze to Lech powinien byc mistrzem, albo teraz Legia, bo jest lepsza i ladnie gra i sie tak nie kompromituje w pucharach...

Jakos tak nikt nie zauwaza, ze Wisla byla w tamtym sezonie lepsza i od Legii i od Lecha w przekroju calego sezonu... wiec mistrz byl moze slaby ale na 100% nie fartowny bo po prostu inni byli z takich lub innych powodow slabsi...

Co do Nawalki to ja juz na miejscu kibicow Wisly wolalbym Moskala... jakos tak mam do niego i np. do Wegrzyna duzy wiekszy szacunek...

W Jimeneza nie wierze... juz wolalbym trenera z Niemiec, przydalby sie jakis mlody, na dorobku z dobrym tamtejszym sztabem od przygotowania fizycznego...
w sumie duzo Polakow tam pracuje to moze wsrod nich poszukac... :roll:

Marcin-Krak - 08-11-2011, 11:32

gzesiolek,
co do 1 części Twojej wypowiedzi - nie jestem fanatykiem prędzej piknikiem :P
Podchodzę obiektywnie (a może tylko się staram) - do tego co się dzieje. Widać mam inne spojrzenie.
gzesiolek napisał/a:
wiec mistrz byl moze slaby ale na 100% nie fartowny bo po prostu inni byli z takich lub innych powodow slabsi...

A to aby właśnie nie jest fart, ze mając sezon do niczego i tak się zostaje mistrzem, bo inni też mają sezon do niczego ? ;)
gzesiolek napisał/a:
Co do Nawalki to ja juz na miejscu kibicow Wisly wolalbym Moskala... jakos tak mam do niego i np. do Wegrzyna duzy wiekszy szacunek...

szacunek szacunkiem - ale tym punktów nie zdobędziesz. Poza tym ja tylko napisałem, co kiedyś powiedział ktoś nie najgorzej poinformowany ;)

yalook - 08-11-2011, 11:37

gzesiolek napisał/a:
Jeszcze napisz, ze to Lech powinien byc mistrzem, albo teraz Legia, bo jest lepsza i ladnie gra i sie tak nie kompromituje w pucharach...
bo powinna być, bo gra lepiej w pucharach :P

NEWS typu LAST MINUTE (z onetu):
Cytat:
Kazimierz Moskal został nowym szkoleniowcem piłkarzy Wisły Kraków. Na tym stanowisku zastąpił w ekipie mistrza Polski zwolnionego we wtorek Holendra Roberta Maaskanta.

Moskal był do tej pory asystentem Maaskanta. Na stanowisku trenera Wisły Kraków zostanie on do końca roku.
link
sieegurd - 08-11-2011, 21:56

Zmiany w Wiśle zaczęto od trenera, ciekawe co Cupiał teraz wymyśli :|
Marcin-Krak - 01-12-2011, 20:53

Wisła wraca do gry :mrgreen:
Dzieki także dla Twente :)

sieegurd - 01-12-2011, 21:46

Marcin-Krak napisał/a:
Wisła wraca do gry :mrgreen:
Dzieki także dla Twente :)

Nie inaczej :) Ciekawe czy Odense dla Nas zagra w ostatniej kolejce i czy sama Wisła da radę Twente :)

yalook - 02-12-2011, 10:15

sieegurd napisał/a:
Ciekawe czy Odense dla Nas zagra w ostatniej kolejce i czy sama Wisła da radę Twente :)
Łatwo nie będzie, w końcu holendrzy biją wszystkich po kolei ...

gratki dla Wisełki :mrgreen: ,
smutek po porażce Legii - PSV było zdecydowanie lepsze, ale trzeba przyznać, że piłkarze Legii też im trochę pomogli (samobój, czerwona kartka, karny) :evil:

Marcin-Krak - 10-12-2011, 13:18

Igi pragnę Cię poinformować, jakbyś nie wiedział, że w ostatnim meczu Wisły pan ptaszek sędzia po raz kolejny pokazał jakim jest "specjalistą" - tym razem na niekorzyść Wisły ;)
Co nie znaczy, że sami nie zagrali znów cienkooooo.

yalook - 12-12-2011, 13:15

Wisła przegrała, Legia tylko zremisowała. Do bani - trochę stracę w typerze.... :evil:
gzesiolek - 12-12-2011, 13:39

yalook, nieliczni tylko stawiali inaczej... jak nie miales pewniaka to nie stracisz specjalnie...
yalook - 12-12-2011, 13:58

gzesiolek napisał/a:
jak nie miales pewniaka to nie stracisz specjalnie...
miałem.... :cry: