Nasze Mi¶ki - Galant e88a czyli jak pu¶ciły mi nerwy i go kupiłem ;)
krzysiakxxx - 12-07-2013, 13:03
Dlatego jeżdżę na zloty "wielomarkowe"... na których generalnie nawet nie patrzy się na auta, a jedzie się w 100% dla ludzi Jedn± osobę się wysyła żeby ofociła bo "co to za zlot bez fot aut"
Wojciech Bogacz - 12-07-2013, 16:15
krzysiakxxx napisał/a: | Dlatego jeżdżę na zloty "wielomarkowe"... |
Tylko, że..... ja polubiłem tych mniej Mitsu a bardziej Maniaków Po prostu dobrze się czuję w ich towarzystwie
Ostatnio też na moich fotkach dominuj± wła¶nie ludzie a nie samochody - chociaż i te też s± heh.
jacek11 - 12-07-2013, 16:51
Wojtek,wiedz o tym,że jak go sprzedasz,to zim± do niego zatęsknisz....wiem co piszę,znam to z autopsji
krzysiakxxx - 12-07-2013, 16:54
¬le mnie zrozumiałe¶ Nie chodziło mi o to by¶ rezygnował z towarzystwa, a po prostu miał w nosie to że ewentualny następca to nie mitsu
kaczka81s - 12-07-2013, 21:46
Wojciech Bogacz napisał/a: | miło by było wreszcie spotkać drugiego wła¶ciciela E88 na żywo i wymienić wrażenia. |
Mi też było by miło i cały czas do tego d±żę, tylko taki los człowieka, że zazwyczaj co¶ wyskoczy niespodziewanego.
Jak na razie póki mam okazję to zbieram kasiorę, żeby było za co mi¶ka robić, ale non stop trzeba gdzie¶ indziej upychać.
krzysiakxxx - 13-07-2013, 14:54
jacek11 napisał/a: | Wojtek,wiedz o tym,że jak go sprzedasz,to zim± do niego zatęsknisz....wiem co piszę,znam to z autopsji |
Zawsze może kupić inne 4x4
Akurat rozumiem rozterki Wojtka bo zawodowo do niedawna robiłem to co on, więc wiem ile się u nas zarabia... bardzo ciężko było mi doprowadzić vectrę do stanu jaki oczekuję i jeszcze nie doprowadziłem bo brakuje najważniejszego czyli ~200KM pod mask±. A galant jednak jest droższy w "odbudowie".
jacek11 - 13-07-2013, 23:28
krzysiakxxx napisał/a: | A galant jednak jest droższy w "odbudowie". |
Nie każdy idzie najmniejsz± lini± oporu Galant z tych lat pomimo swojego wieku robi jeszcze wrażenie Opel zawsze będzie jednym z wielu,i mało ważne ile mocy będzie miał...
rosomak1983 - 13-07-2013, 23:56
dokładnie jacek11, z całym szacunkiem krzysiakxxx, ale zycie jest zbyt krótkie zeby jezdzic nudnymi autami ( typu opel ) ....
mkm - 14-07-2013, 00:48
krzysiakxxx napisał/a: | brakuje najważniejszego czyli ~200KM pod mask±.. |
Szukaj I500 z kierownic± po złej stronie. Pół roku temu znajomy sprzedał tak± za 2100zł. Dalej Ci będzie 5KM brakowało, ale już jako¶ jedzie, choć prawdę mówi±c spodziewałem się większego "wow"
Zakładaj temat w "NieMi¶kach".
Tu się rozmawia o prawdziwych samochodach - taki żarcik
Wojciech Bogacz - 14-07-2013, 08:50
Temat ostatnio ożył - prace nad Galantem też... niestety nie nad tym co trzeba hehe. No i zdecydowanie prace miały inny charakter
Powiem tyle, że odwiedził mnie nasz znany i szanowany Wszyc - to już chyba mówi samo za siebie
Poniżej zamieszczam mał± galerię z tego co się działo a powiem, że było ostro
W międzyczasie powstało kilka pami±tkowych fotek...
No... to teraz już wszyscy będ± wiedzieć co mam w garażu
A poniżej szoferka po demontażu. Wszyc stajl
Bizi78 - 14-07-2013, 09:48
Szoferka typu jaskiniowcy .
jacek11 - 14-07-2013, 13:33
Z Usrurem Mu do twarzy
Zielu - 14-07-2013, 19:29
A jednak...
mkm - 14-07-2013, 21:34
Wojciech Bogacz napisał/a: |
A poniżej szoferka po demontażu. Wszyc stajl |
Cały Wszyc... Zamiast podlewarować auto i jak człowiek do katalizatora od spodu to nie... musiał wyrwę na malucha wywalić... Odkręcił przynajmniej, czy jeszcze dach poci±ł?
Wojciech Bogacz - 14-07-2013, 22:17
Dach zostawił na szczę¶cie Zasadniczo jednak nie patyczkowali¶my się - był wyznaczony deadline to trzeba było się wyrobić A potem Krzysiek poznawał uroki wiejskich dyskotek w Małopolsce : Przy okazji jak zwykle zyskałem kierowcę
|
|
|