Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cz. VI czyli REKULTYWACJA
wojzi - 05-04-2014, 15:12
Że w końcu się wkurzyłem i przerzuciłem wszystko ze strarego złoma na nowy - niech żońcia ma swoje pliki .
A straruszek dostał Ubuntu. Trochę się zastanawiałem czy nie wziąść Suse, ale przeważyło to, że Ubuntu już znam.
Oczwiście najfajniej by było Slackware, ale za cienki bolek na takie coś jestem. Stanęło na mocnym postanowieniu, że co rok wrzucam inną dystrybucję - w między czasie uczę się obsługiwania terminalu od podstaw i jak przyjdzie pora to Slackware w końcu też się pojawi.
anna rakowska - 05-04-2014, 17:09
| JCH napisał/a: | Jechałaś 120 km/h |
Racja, to musiała być cała minuta
| JCH napisał/a: | Napędzała się do 222km/h, żeby focia jeszcze lepsza była, ale fura nie uciągnęła |
No ewentualnie przez jakieś 2'22'' jechałam z prędkością 22 km/h.
fergul11 - 06-04-2014, 20:15
Chcę powiedzieć że ....uśmiałem się dziś setnie
Słucham wiadomości na X kanale , a tam że Węgry to czarna rozpacz , że Orban poobrażał unijnych wodzów , że popiera go 60% Węgrów a przecież to taki bee Facet no niby jaja ma ,ale nie w tę stronę (politycznie) I nagle zmiana tematu ,ale ta sama tonacja
Pokazują Kaczyńskiego z mikrofonem jak mówi " w Warszawie też może być Budapeszt"
To się nazywa rzetelne dziennikarstwo i na takie CUŚ płacicie abonament żeby za własne pieniądze mieć sieczkę zrobioną.
Ps . następnie pokazali Tuska w postawie "Mąż opatrznościowy" i trochę bełkotu jak z KRLD ....
...a dług rośnie kumbaja
[ Dodano: 07-04-2014, 13:19 ]
Kurcze , żyjecie
No dobra , poniedziałek zaczął się fantastycznie lekarz zmienił mi proszki ....już wiem co chcecie napisać ,nie ,nie , świat dalej jest piękny tak jak był ale boleć przestało
I to jest wiadomość dnia -idę wyprostowany , nie pełzam jak dwulatek
No chyba sobie zapalę i wychylę szklaneczkę *****
mkm - 07-04-2014, 13:35
To nie jest kwestia tylko stacji TV... to się robi stan umysłu.
Nasz tenisista nie wytrzymał i powiedział co mu na wątrobie leżało,
http://sport.tvn24.pl/ten...ach,415792.html
Dziennikarze podjęli rękawicę i okazuje się, że jest super z pomocą dla sportowców, a w tenisie to sielanka
Teraz uwaga czyli konkrety wyciągnięte z osób najbardziej władczych (prezesa PZT i ministra sportu)
Minister sportu był na trybunach (w innych krajach tak nie ma), prezes PZT przywozi leki dla matki tenisisty gdy się źle poczuje, jest ambitny plan budowy hal (już wybieramy miasta gdzie będą budowane), mamy mnóstwo ciekawych "programów wspierających" , a sam prezydent Polski obejmuje honorowy patronat nad programem dla najmłdszych "Tenis 10"...
Pomoc pełnom gembom, a przegrany Janowicz to niewdzięczny frustrat
JCH - 07-04-2014, 20:11
| mkm napisał/a: | | Nasz tenisista nie wytrzymał i powiedział co mu na wątrobie leżało, | Chyba źle wybrał odbiorców swoich frustracji
Przeciętny kibic sportowy, kibic tenisa, oczekuje, że reprezentant kraju wygra z młodym leszczem, że zostawi serce na korcie. Dziennikarze są tylko przekaźnikiem i im, my kibice, też stawiajmy wymagania żeby zadawali trudne pytania a nie tylko słodzili i wchodzili bez wazeliny do
Maciek, musisz zaaktualizować swój temat eurowyborczy Jest nowy kandydat do PE
mkm - 07-04-2014, 22:29
Co się zabieram za kandydatów do PE to mnie mdli...
A takie newsy jak Twój (a nie jest jedyny) i już mam efekt zwrotny murowany...
Przynajmniej z Kliczko pogadają jak "polityk z politykiem"
Uwex - 10-04-2014, 07:43
cisza od poniedziałku ! jakiś wirtualny post czy co ?
Yoshiko - 10-04-2014, 09:16
| Uwex napisał/a: | cisza od poniedziałku ! jakiś wirtualny post czy co ? | a ja byłam ciekawa ile ta cisza potrwa
fergul11 - 10-04-2014, 09:20
Cisza na morzu wicher dmie ,
Za chwilę bałwan odezwie się ,
A tym bałwanem będzie ten......
i forum załatwione , nie ma spamowania
JCH - 10-04-2014, 09:27
| fergul11 napisał/a: | | A tym bałwanem będzie.... | Ajajaj.... Aż się prosi by użyć skryptu
Ale by była jazda
fergul11 - 10-04-2014, 09:30
| JCH napisał/a: | | Aż się prosi by użyć skryptu |
Drugi raz mnie już nie wkręcisz
[ Dodano: 10-04-2014, 09:32 ]
To na razie , mam trochę spraw na mieście
mjsystem - 10-04-2014, 21:52
A ja znów siedzę na obczyźnie :/
Marcino - 10-04-2014, 22:11
ze dziś minęło 4 lata odkąd mieszkam tu...:)
fergul11 - 10-04-2014, 22:42
| mjsystem napisał/a: | | znów siedzę na obczyźnie :/ |
| Marcino napisał/a: | | minęło 4 lata odkąd mieszkam tu |
...co to za melancholia
O kurde teraz mi przypomnieliście że to już 19 lat
z żoną
jeszcze kilka dni do rocznicy , ale bym wpadkę zaliczył
Czasami przydaje się forum poczytać .
sveno - 10-04-2014, 23:03
| fergul11 napisał/a: | jeszcze kilka dni do rocznicy , ale bym wpadkę zaliczył | podobno najlepszy sposób na zapamiętanie tej daty to raz zapomnieć
| fergul11 napisał/a: | mjsystem napisał/a:
znów siedzę na obczyźnie :/
Marcino napisał/a:
minęło 4 lata odkąd mieszkam tu
...co to za melancholia | a ja wyjeżdżam 26.04 i już się doczekać nie mogę
|
|
|