To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - LEGNUM Vr4

Anonymous - 27-05-2011, 10:42

I nie tylko VR4. ;) Wszystkie Galanty/Legnumy na JP szły z takimi lampami.
swinks_UK - 27-05-2011, 11:43

Tu chodziło o to w jaki sposób działa doświetlanie skrętu w czasie włączenia kierunku. :wink:
Cóż, seryjnie kilka kabelków więcej i przekaźnik... :mrgreen:
Wyposażenie wszystkich poliftowych Galantów/Legnumów w budzie ECxx.

Tomek - 27-05-2011, 12:38

wszystkie VRy tak miały??
niezbyt mi sie podoba ta lampa, ale na aucie pewnie wygląda bez zmian

Anonymous - 27-05-2011, 13:46

kochajj - 29-05-2011, 14:15

wstępnie poskładany...

sveno - 29-05-2011, 14:32

zdjęcia chyba nie oddają uroku tego nowego lakieru, a szkoda. Ten wlot w zderzaku to specjalnie dla IC czy takie tam Twoje widzimisie?
robertdg - 29-05-2011, 14:57

Nie pomyśl żem uszczypliwy, ale do poprawy prawy błotnik i wlot w zderzaku, odnośnie wlotu jest nieco krzywo zamontowany, można tez było go "wpuścić w głab" ewentualnie zintegrować ze zderzakiem, no ale cóż zawsze znajdzie sie coś co można udoskonalić ;-)

Efekt zauważalny, w słońcu pewnie jeszcze bardziej ;-)

Wszyc - 29-05-2011, 15:08

robertdg napisał/a:
można tez było go "wpuścić w głab" ewentualnie zintegrować

Nie nie można było tak jest JDM i tak powinno być :P hehe

kochajj - 29-05-2011, 15:16

sveno napisał/a:
zdjęcia chyba nie oddają uroku tego nowego lakieru, a szkoda. Ten wlot w zderzaku to specjalnie dla IC czy takie tam Twoje widzimisie?

wlot z evo VII do IC. a z racji ze IC mam od EVO to wlot jak najbardziej robi swoje...

kochajj - 29-05-2011, 15:20

robertdg napisał/a:
Nie pomyśl żem uszczypliwy, ale do poprawy prawy błotnik i wlot w zderzaku, odnośnie wlotu jest nieco krzywo zamontowany,

kochajj napisał/a:
wstępnie poskładany...

robertdg napisał/a:
można tez było go "wpuścić w głab" ewentualnie zintegrować ze zderzakiem, no ale cóż zawsze znajdzie sie coś co można udoskonalić ;-)

Efekt zauważalny, w słońcu pewnie jeszcze bardziej ;-)

nie można....

robertdg - 29-05-2011, 15:28

Nie napisałem nic złosliwe, podziwiam Twój projekt, nie mam też zamiaru narzucać Ci rozwiązań, najwidoczniej się nie znam, nie złość się.
Hugo - 29-05-2011, 15:30

Tak jak robertdg zauważył, co to się stało z prawym błotnikiem? Szczelina pomiędzy nim a maską wygląda strasznie. Do tego maska wystaje kilka centymetrów przed auto.
kochajj - 29-05-2011, 15:31

robertdg napisał/a:
Nie napisałem nic złosliwe, podziwiam Twój projekt, nie mam też zamiaru narzucać Ci rozwiązań, najwidoczniej się nie znam, nie złość się.

Spokojnie... nikt się nie złości... zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie bedzie podobało... to maska, to kolor, to wlot to ..., najważniejsze co by mi się podobało :)

kochajj - 29-05-2011, 15:32

Hugo napisał/a:
Tak jak robertdg zauważył, co to się stało z prawym błotnikiem? Szczelina pomiędzy nim a maską wygląda strasznie. Do tego maska wystaje kilka centymetrów przed auto.

ludzie czytajcie... to nie boli...

robertdg - 29-05-2011, 15:43

Doczytałem, że "wstępnie poskładany" jednakże myślalem ze dotyczy to ewidentnych detali, takich jak listwu dachowe, może klamki, czy tez to co nie widać na zdjęciu, wiesz w natłoku zadań można pewne rzeczy przeoczyć, całkiem niedawno pytałem sie kolegi pitbu77 kto mu zamontował komp od LPG uniemożliwiając dostęp do zbiorniczka płynu wspomagania sprzęgła - jego auto jest napędzane automatem :badgrin: