Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
Anonymous - 27-05-2011, 10:42
I nie tylko VR4. Wszystkie Galanty/Legnumy na JP szły z takimi lampami.
swinks_UK - 27-05-2011, 11:43
Tu chodziło o to w jaki sposób działa doświetlanie skrętu w czasie włączenia kierunku.
Cóż, seryjnie kilka kabelków więcej i przekaźnik...
Wyposażenie wszystkich poliftowych Galantów/Legnumów w budzie ECxx.
Tomek - 27-05-2011, 12:38
wszystkie VRy tak miały??
niezbyt mi sie podoba ta lampa, ale na aucie pewnie wygląda bez zmian
Anonymous - 27-05-2011, 13:46
kochajj - 29-05-2011, 14:15
wstępnie poskładany...
sveno - 29-05-2011, 14:32
zdjęcia chyba nie oddają uroku tego nowego lakieru, a szkoda. Ten wlot w zderzaku to specjalnie dla IC czy takie tam Twoje widzimisie?
robertdg - 29-05-2011, 14:57
Nie pomyśl żem uszczypliwy, ale do poprawy prawy błotnik i wlot w zderzaku, odnośnie wlotu jest nieco krzywo zamontowany, można tez było go "wpuścić w głab" ewentualnie zintegrować ze zderzakiem, no ale cóż zawsze znajdzie sie coś co można udoskonalić
Efekt zauważalny, w słońcu pewnie jeszcze bardziej
Wszyc - 29-05-2011, 15:08
robertdg napisał/a: | można tez było go "wpuścić w głab" ewentualnie zintegrować |
Nie nie można było tak jest JDM i tak powinno być hehe
kochajj - 29-05-2011, 15:16
sveno napisał/a: | zdjęcia chyba nie oddają uroku tego nowego lakieru, a szkoda. Ten wlot w zderzaku to specjalnie dla IC czy takie tam Twoje widzimisie? |
wlot z evo VII do IC. a z racji ze IC mam od EVO to wlot jak najbardziej robi swoje...
kochajj - 29-05-2011, 15:20
robertdg napisał/a: | Nie pomyśl żem uszczypliwy, ale do poprawy prawy błotnik i wlot w zderzaku, odnośnie wlotu jest nieco krzywo zamontowany, |
kochajj napisał/a: | wstępnie poskładany... |
robertdg napisał/a: | można tez było go "wpuścić w głab" ewentualnie zintegrować ze zderzakiem, no ale cóż zawsze znajdzie sie coś co można udoskonalić
Efekt zauważalny, w słońcu pewnie jeszcze bardziej |
nie można....
robertdg - 29-05-2011, 15:28
Nie napisałem nic złosliwe, podziwiam Twój projekt, nie mam też zamiaru narzucać Ci rozwiązań, najwidoczniej się nie znam, nie złość się.
Hugo - 29-05-2011, 15:30
Tak jak robertdg zauważył, co to się stało z prawym błotnikiem? Szczelina pomiędzy nim a maską wygląda strasznie. Do tego maska wystaje kilka centymetrów przed auto.
kochajj - 29-05-2011, 15:31
robertdg napisał/a: | Nie napisałem nic złosliwe, podziwiam Twój projekt, nie mam też zamiaru narzucać Ci rozwiązań, najwidoczniej się nie znam, nie złość się. |
Spokojnie... nikt się nie złości... zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie bedzie podobało... to maska, to kolor, to wlot to ..., najważniejsze co by mi się podobało
kochajj - 29-05-2011, 15:32
Hugo napisał/a: | Tak jak robertdg zauważył, co to się stało z prawym błotnikiem? Szczelina pomiędzy nim a maską wygląda strasznie. Do tego maska wystaje kilka centymetrów przed auto. |
ludzie czytajcie... to nie boli...
robertdg - 29-05-2011, 15:43
Doczytałem, że "wstępnie poskładany" jednakże myślalem ze dotyczy to ewidentnych detali, takich jak listwu dachowe, może klamki, czy tez to co nie widać na zdjęciu, wiesz w natłoku zadań można pewne rzeczy przeoczyć, całkiem niedawno pytałem sie kolegi pitbu77 kto mu zamontował komp od LPG uniemożliwiając dostęp do zbiorniczka płynu wspomagania sprzęgła - jego auto jest napędzane automatem
|
|
|