To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - moje CA0...

londolut - 23-04-2012, 18:08

Cytat:
parę miesięcy temu jakiś kmiot w nocy rozwalił mi obudowę lusterka
... i z racji tego, że mam ważniejsze wydatki niż lakierowanie lusterek postanowiłem, że okleję je folią :D Jakbym wiedział, że to będzie taka katorga to dalej jeździł bym z pękniętą obudową :evil: Na początku myślałem o stickerbombie ale szybko mi to przeszło. Główkowałem nad wzorem, który nie byłby zwykłym czarnym i jednocześnie nie wyglądał jak kwiatek przy kożuchu. Padło na carbon... efekt... oceńcie sami:

Cezar - 23-04-2012, 18:24

ni ma foty :P
pyjte - 23-04-2012, 19:14

Mogłeś dać znać że chcesz oklejać, bym po robocie do Ciebie podszedł i Ci to okleił.

Na poważnie co do oleju, jak nie narzekałeś co do mobila to po co zmieniać ?
Wszystko to prawie jeden pies...

p.s kiedy co lejemy w siebie ?

m6riano - 23-04-2012, 21:46

Cezar napisał/a:
ni ma foty :P

mi ostatnio imadższak tez coś szwankuje..

Marcin-Krak - 23-04-2012, 21:48

pyjte napisał/a:

Weekend majowy za pasem - trzeba wyłączać telefon na noc - bo się dzieci w nocy wódką bawią i telefonem :P :mrgreen:

londolut - 23-04-2012, 22:17

Teraz działa.

pyjte napisał/a:
Mogłeś dać znać że chcesz oklejać, bym po robocie do Ciebie podszedł i Ci to okleił.
Faktycznie mogłem zadzwonić :? Jak się coś popsuje, lub się rozleci, to kupię jeszcze raz folię i mi to dygniesz ;)
pyjte napisał/a:
co do oleju, jak nie narzekałeś co do mobila to po co zmieniać ?
No właśnie to czysta ciekawość + słyszałem dobre opinie o Elfie.
pyjte napisał/a:
W piątek? :D
Marcin-Krak napisał/a:
Weekend majowy za pasem - trzeba wyłączać telefon na noc - bo się dzieci w nocy wódką bawią i telefonem :P :mrgreen:
Nie bój nic, weekend majowy u mnie rysuje się w pracy mimo tego, że mógłbym mieć 9 dni wolnego. Jadę do Jogurta na corocznego grilla ale skończy się na powrocie do domu, więc będę trzeźwy jak ta świnia... no chyba, że Bóg zlituje się nad moim biednym, spragnionym wódki organizmem :P
Rafal_Szczecin - 24-04-2012, 08:24

wyglada bardzo ladnie :)
londolut - 24-04-2012, 09:34

Dzięki! Jedynie co to na bardzo głębokich załamaniach np na krawędziach obudowy, gdzie folia wchodzi do środka się ciut pozałamywało ale do przełknięcia ;)
m6riano - 24-04-2012, 09:55

londolut, mam nadzieje że nie popełniłeś tego błędu co ja i:
1.odtłuściłeś nitro.
2.posmarowałeś plastiki lusterka primerem
3. wygrzałeś później lusterko w piecyku w 90-110st.w celu utrwalenia efektu pamięciowego(folia 3m ma coś takiego i jeśli sie tego nie zrobi odłazi w miejscach nadmiernego naciągania)

londolut - 24-04-2012, 10:03

Zmatowałem lustro papierem 1500 i umyłem benzyną ekstrakcyjną, więc primer niepotrzebny. Lustra nie wygrzałem. Cholerka, jeśli odejdzie za jakiś czas to kupię drugą folię i wtedy nie zapomnę jej 'upiec' ;) Dzięki m6riano, za rady
Anonymous - 24-04-2012, 12:23

m6riano napisał/a:
3. wygrzałeś później lusterko w piecyku w 90-110st.

ja mojej konsoli nie wygrzewałem i trzyma już prawie rok bez odłażenia w żadnym miejscu :P , ale to może dlatego, że używałem dosyć mocnej suszarki poparzyłem sobie przy tym paluszki :mrgreen:

pyjte - 24-04-2012, 17:51

londolut, piątek odpada, sobota w robocie ;p

ale to folia wylewana jest ?

londolut - 24-04-2012, 18:50

Wylewana ;)

To może coś z sobotą uda się pokminić :P

Jogurt - 24-04-2012, 18:58

Marcin-Krak napisał/a:
no to do 2 rano czkamy na Twój tel, potem my dzwonimy :P
londolut napisał/a:
Jadę do Jogurta na corocznego grilla ale skończy się na powrocie do domu, więc będę trzeźwy jak ta świnia... no chyba, że Bóg zlituje się nad moim biednym, spragnionym wódki organizmem :P
weź mnie Marian nie śmiesz! Olafowi kubusie bedziesz podpijał ? :lol:
żeby nie było że robie OT, lusterko +5KM :wink:

londolut - 24-04-2012, 19:04

Cytat:
weź mnie Marian nie śmiesz
No niestety Marian :( Choć nadal 3mam kciuki za wolną niedzielę a wtedy... zarzygam ci cały plac wódą a Ty Marcinku będziesz nas gonił przez 3 dni na zlocie ;)

Jogurt napisał/a:
lusterko +5KM :wink:
Lustra są 2 w carbon-madafakin-rally-color więc +10KM :D