To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - chyba pora sie spotkac co nie ? __kiedy organizujemy kolejny

LadyInRedMitsu - 14-08-2009, 00:54

YANOUSHek, Witam kolege a jaki kolor lancerka ? :) Bryczka wyglada ladnie zwlaszcza pyszczek ;) stylizowany na mysliwce i rekiny ;P tylko troche wolno sie rozpedza i trzeba trzaskac drzwiami mocno ;P pewnie juz sie nie mozesz doczekac. Ja jak wyjezdzalam z salonu to nawet policjanci mi kiwali akurat podjechali tam (dostalam od nich mandat 2 tygodnie przed odbiorem) ale kiwali ladnie :twisted:
eremita - 14-08-2009, 01:13

do ktorej bedziecie pod ikea??? bo ja dopiero dojade przed 23 wiec nie wiem czy przyjechac?? ta zmiana godziny troszku skaplikowała mi plany :roll:
Wiciu - 14-08-2009, 11:46

1. rzabcio
2. cuuube
3. JJK
4. filippoz
5. eremita
6. Haribo ( na 90% - nie wiem czy colcik da radę bo ako padło (dzisiaj próba reanimacji) )
7. ciniak (też na 90%, ale na 100% będę na "burn drift show - lotnisko Kąkolewo 9 sierpnia niedziela)
8. wizer
9. wichura1 + 2 z miśkami (jeszcze nie zrzeszeni):D
10. Maciej76. Raczej będę, jednak już nie miśkiem.
11. Pavulon możliwe że sie pojawie
12. ..............numer wolny ................
13. Betka (bo i tak wiadomo że 13-stka jest najfajniejsza, ale na 90%)
14.makak(Inspektor Gadżet) 100% - od godz.20:00
15. Wiciu (będę pare minut po 20 bo pracuje w Giancie po drugiej stronie ulicy:))

rzabcio - 14-08-2009, 11:52

Update: będę na 100% może nawet przed 2000.

eremita: Trudno powiedzieć... Ostatnio spora część ludzi uciekła przed północą (czyli po dwóch godzinach), ale kilka osób zostało do drugiej (o ile dobrze pamiętam). Mi tam przykładowo nigdzie się nie spieszy - jeśli będą ludzie zostaję do oporu. ;)

YANOUSHek - 14-08-2009, 14:21

LadyInRedMitsu napisał/a:
YANOUSHek, Witam kolege a jaki kolor lancerka ? :) Bryczka wyglada ladnie zwlaszcza pyszczek ;) stylizowany na mysliwce i rekiny ;P tylko troche wolno sie rozpedza i trzeba trzaskac drzwiami mocno ;P pewnie juz sie nie mozesz doczekac. Ja jak wyjezdzalam z salonu to nawet policjanci mi kiwali akurat podjechali tam (dostalam od nich mandat 2 tygodnie przed odbiorem) ale kiwali ladnie :twisted:

Kolor - Orient Red. Autko powinno być w środę. Wygląd jest przepiękny. Przed obejrzeniem Lancera byłem zdecydowany na Citroena C4, ale po wizycie w Mitsubishi zapomniałem, że są inne samochody.

Jeśli Twój nick mówi prawdę (masz czerwonego Lancera), to możliwe, że dzisiaj widziałem Ciebie koło PKSu w okolicach 8:40? Aktualnie jestem na etapie wypatrywania wszystkich sportbacków w mieście i muszę przyznać, że nie ma ich za dużo.

Grue - 14-08-2009, 15:42

Jak moj kierowiec bedzie wolny (czekam za prawkiem -.-) to podjedziemy, tylko niewiem czy Carisma czy moim Eclipse. Ale postaram sie w koncu pojawic ^^

Takze:
1. rzabcio
2. cuuube
3. JJK
4. filippoz
5. eremita
6. Haribo ( na 90% - nie wiem czy colcik da radę bo ako padło (dzisiaj próba reanimacji) )
7. ciniak (też na 90%, ale na 100% będę na "burn drift show - lotnisko Kąkolewo 9 sierpnia niedziela)
8. wizer
9. wichura1 + 2 z miśkami (jeszcze nie zrzeszeni):D
10. Maciej76. Raczej będę, jednak już nie miśkiem.
11. Pavulon możliwe że sie pojawie
12. Grue & Suseł (na 89%)
13. Betka (bo i tak wiadomo że 13-stka jest najfajniejsza, ale na 90%)
14.makak(Inspektor Gadżet) 100% - od godz.20:00
15. Wiciu (będę pare minut po 20 bo pracuje w Giancie po drugiej stronie ulicy:))

LadyInRedMitsu - 14-08-2009, 16:17

YANOUSHek, Ja mam jak nick wskazuje rowniez red orient, wiec jak przyjedziesz na nastepny spot to beda blizniaki ;P Rowniez auto mi sie tak bardzo spodobalo ale bylam tak zaaferowana wygladem, ze nie zwrocilam uwagi podczas jazdy testowej iz jest wolniejsze niz myslalam co mnie po odbiorze troche rozczarowalo - przyspiesza ociezale jak krowka dopiero od 4 tys idzie ladnie i przy dynamicznej jezdzie chlapie paliwo jakby pod maska siedzial czlowiek szejka naftowego ;P ha smiejemy sie, ze jak wypuscic go w miasto to wraca "pijany" ;P ale za to ladnie sie trzyma drogi. Nie jechalam dzisiaj w Poznaniu, bo jestem z Ostrowa Wlkp mialam pierwszego sportbacka w miescie ale widzialam ze pojawil sie drugi czerwony ostatnio, czarny i srebrny widocznie zrobilam dobra reklame ;P smigajac po miescie haha ;) Po Poznaniu tez czasami jezdze tak co 3-4 tygodnie. ZYCZE CI MILEGO ODBIORU AUTKA :) kolejnego czerwonego diabla :P Pozdrawiam :twisted:
PiotrBe - 14-08-2009, 18:33

to milego spota, moj galant ostatni czas spędza w lakierni, a pajero nie lubi asfaltu;)
Z "wybranymi" spotkanie zrbomy w bielsku...
p.s. mam nadzieję na udana integracje ;D

Pozdrawiam wszystkich mitsuzakręconych

wizer - 18-09-2009, 21:44

Wydaje mi sie czy WLKP ostatnio odpuściła sobie spotkania??
A może by sie jednak tak spotkać, ekipa Coltmaniaków spotyka sie 27września od 20 w starym miejscu, tym razem bez niespodzianek jak ostatnio..
Może ktoś sie do nas dołaczy ??

michu_872 - 18-09-2009, 22:19

kurcze 20 to troszkę jak dla mnie późno bo pewnie cały dzień bede na torze... (w końcu finały trzeba zobaczyć) i nie będę sam wiec dla mnie trochę ciężko :|
eremita - 05-10-2009, 15:14

Coś cisza o spotach :? Proponuje zrobić spota 18 w niedziele godzina 15 :)
michu_872 - 05-10-2009, 20:15

eremita napisał/a:
Coś cisza o spotach :? Proponuje zrobić spota 18 w niedziele godzina 15 :)

no ostatnio coś cisza...
ja nie wiem czy dam rade w niedziele :roll: mnie osobiście bardziej by odpowiadała sobota... (trening jest i prawdopodobnie bede popatrzeć) ale i tak na 100% nie wiem czy dam rade być... :roll:

[ Dodano: 06-10-2009, 22:53 ]
eremita, ale odpowiedzi w tym temacie :roll: nas 2 tylko zagląda???
żadnych propozycji???

wizer - 08-10-2009, 19:07

W dniu 17 października od godziny 17:00 proponuje spotkanie pod stałym punktem, czyli C.H. M1 przy Norauto - Ikea..
W tym terminie odbywa sie spot Coltmanii, może ktoś z Mitsumaniaków do nas dołączy ??

Grue - 09-10-2009, 18:27

Jak mi nic nie stanie na przeszkodze (sluzba albo co) to wpadne Wizer w koncu moim złomikiem :P
michu_872 - 10-10-2009, 19:18

ja nie wiem może tym razem Coltem :wink: bo do gala coś serca nie mam żeby go poskładać :roll: albo tradycyjnie MSR'em... zależy jak długo bede na torze i czy sił starczy...