To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wisla Krakow & Legia Warszawa

Marcin-Krak - 12-12-2011, 21:57

To nie jest temat o typerze Drodzy Moi :P

Trenejro Urbano widziany dzi¶ w Krakowie jak donosz± gołębie :roll:
Kiedy¶ już tu miał być ... czyżby :?: :shock:

sieegurd - 12-12-2011, 22:01

yalook napisał/a:
gzesiolek napisał/a:
jak nie miales pewniaka to nie stracisz specjalnie...
miałem.... :cry:

Samo życie :) Raz na wozie, raz na kozie :D :D :D

gzesiolek - 13-12-2011, 10:35

Marcin-Krak napisał/a:
Trenejro Urbano widziany dzi¶ w Krakowie jak donosz± gołębie
Kiedy¶ już tu miał być ... czyżby

Jesli jako Dyrektor ds Szkolenia Mlodziezy to jestem za...

Jesli jako Trener to wspolczuje kibicom Wisly...

a Cracovia omalze nie wygrala na Lazienkowskiej :mrgreen:

W sumie trzymam kciuki za Slask, bo Legie media juz najchetniej obwolalyby mistrzem, Polonia bez Wojciechowskiego ok, zacna druzyna, ale Polonia-Dyskobolia z Wojciechowskim u steru... ktory jeszcze przeplaca a pozniej stara sie wycofac z umow...nie... lepiej nie... to moze sie wreszcie wycofa... Wisla gra przerazliwie slabo w tym sezonie, a jeszcze ich kontuzje wykanczaja... Ruch ok, ale sil im nie starczy...
Wiec niech juz wygra Slask... Lenczyk zasluzyl na jeszcze jednego mistrza przed emerytura... no i Filipiak chyba do dzis sobie w brode pluje ze sie dogadac nie umial...

yalook - 14-12-2011, 23:08

SZOK ! Wisła wygrała, a Fulham tylko zremisowało. Aż się popłakałem jak o tym usłyszałem :-) :-) No i mamy (Wreszcie) dwie drużyny w pucharach na wiosnę.

Gratulacje Wi¶laki :-)

gzesiolek - 14-12-2011, 23:32

Gratki dla Wisly... wiecej szczescia niz rozumu, ale przyznac nalezy ze pod Moskalem im sie chce...

No to Slask jeszcze blizszy mistrza... ale mam nadzieje ze Legia i Wisla na wiosne w pucharach jeszcze nam jakakolwiek radosc sprawia... ;)

sieegurd - 15-12-2011, 07:05

gzesiolek napisał/a:
Gratki dla Wisly... wiecej szczescia niz rozumu, ale przyznac nalezy ze pod Moskalem im sie chce...

Nie no skakałem jak dziecko :) Skończyłem mecz Wisełki, wł±czam Fullham-Odense i widzę ostatni± akcję :D :D :D Fuks fuksem, ale Fullham mogło wygrać pewnie, a tylko się mi¶kowali. Natomiast Wisła mogła nie przegrać u siebie z Odense i obyłoby się bez nerwów :)

yalook - 15-12-2011, 10:26

sieegurd napisał/a:
Natomiast Wisła mogła nie przegrać u siebie z Odense i obyłoby się bez nerwów :)
¶więta racja.

Mnie tymczasem zaskoczyło, że Manchester City i United odpadły z LM, a z LE Londyńskie Fulham i Tottenham (to już chyba pewne). Piłka to jednak piękny sport, gdzie ambicj± można osi±gn±ć więcej niż wielk± kas± :D

Marcin-Krak - 15-12-2011, 10:28

To teraz poproszę MU.
W pucharach co¶ im nie idzie w tym roku - może nam dopisze mega fart i jeszcze się ich uda wyeliminować ....

Fajnie jest mieć marzenia :mrgreen:

I oby teraz Moskal Kazimierz - nie rusz Kazika bo zginiesz - odnosiło się nie tylko do Niego jako zawodnika ;)
Może wcale nie jest kiepskim trenerem, a to że jest bardziej kumplem zawodników też aż takie złe nie jest ? :P

yalook - 16-12-2011, 15:06

Legia trafiła na Sporting Lizbona --- będzie ciężka przeprawa. Wróżę porażkę na wyjeĽdzie i remis w domu

Wisła trafiła na standard Liege - tu remis na wyjeĽdzie i minimalne zwycięstwo w Krakowie :-)

Marcin-Krak - 16-12-2011, 15:08

yalook, a mi co wywróżysz :?: :mrgreen:

Co do Wisły to nie byłbym takim optymist± niestety. Polska rzeczywisto¶ć lutowa jest bardzo kiepska w piłce :(
Ale może się uda wreszcie.
Ja żałuję, że nie będzie to żadna topowa drużyna ;)

yalook - 16-12-2011, 17:20

Marcin-Krak napisał/a:
yalook, a mi co wywróżysz :?: :mrgreen:
moje siły na dzi¶ zostały wyczerpane :)
Marcin-Krak napisał/a:
Ja żałuję, że nie będzie to żadna topowa drużyna ;)
medialnie zgadzam się z Tob±, ale sportowo to by oznaczało pewne zakończenie przygody z pucharami
Marcin-Krak - 16-12-2011, 23:21

yalook napisał/a:
medialnie zgadzam się z Tob±, ale sportowo to by oznaczało pewne zakończenie przygody z pucharami

I tak zapewne to oznacza ( w sensie, że tak się stanie) - a przynajmniej można by zarobić na biletach i prawach do transmisji ;)
A tak ani awansu, ani kasy ani niczego tak naprawdę ;)

Ale po tej wypowiedzi jakie¶ tam prezesia czy kogo¶ z Belgii chciałbym żeby mu nosa utarli :twisted:

sieegurd - 17-12-2011, 22:39

Marcin-Krak napisał/a:
yalook napisał/a:

I tak zapewne to oznacza ( w sensie, że tak się stanie) - a przynajmniej można by zarobić na biletach i prawach do transmisji ;)
A tak ani awansu, ani kasy ani niczego tak naprawdę ;)

Ale po tej wypowiedzi jakie¶ tam prezesia czy kogo¶ z Belgii chciałbym żeby mu nosa utarli :twisted:

Oj tam nie marudĽ, tylko ciesz się t± nadziej± co zawsze :) Może damy radę :P

arci - 09-02-2012, 10:48

no to po super pucharze , jak te ekipy mog± grać w lidze ? , stadiony klubowe s± bezpieczniejsze od cudu techniki ?
Marcin-Krak - 09-02-2012, 11:11

arci napisał/a:
no to po super pucharze

Może jeszcze będzie kiedy indziej ;)

arci napisał/a:
jak te ekipy mog± grać w lidze ?

Najlepiej skutecznie i widowiskowo - najlepiej tez tak, żeby Wisła na koniec sezonu była przed Legi± :D

arci napisał/a:
stadiony klubowe s± bezpieczniejsze od cudu techniki ?

Czy bezpieczniejsze to ciężko powiedzieć - zależy też czy masz który¶ konkretnie na my¶li.
Zasadnicz± różnic± między klubowymi a jak napisałe¶ cudem techniki, jest to, że klubowe stadiony s± w większo¶ci oddane do użytku i maj± licencje i wszystkie pozwolenia. A na cudzie techniki - jak to zazwyczaj u nas bywa wszystko robi się nie za 5 a za minutę 12 :P Teraz s± tego efekty ;)