To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śląskie - [K-ce] SPOT Styczeń 2014

Blondi - 10-02-2013, 14:08

Major93 napisał/a:
jesli chodzi o opla, a galanta, to mam jako tako mieszane uczucia.. ile wazy galant w sedanie ?
Nie rób OT, jest do tego osobny temat !!!

Nitrus,
po 1. na tym forum nie jestes modem a spota ustala mod wiec chyba warto zapytac zanim się coś wrzuci! (dlatego post został edytowany)
po 2. Miski nie chciały jeździć na Punkt 44 bo tam zawsze sie przewalaja tłumy ludzi, jest za głośno i nie ma nawet jak pogadać!

Major93 - 10-02-2013, 22:03

Blondi napisał/a:
Major93 napisał/a:
jesli chodzi o opla, a galanta, to mam jako tako mieszane uczucia.. ile wazy galant w sedanie ?
Nie rób OT, jest do tego osobny temat !!!

Nitrus,
po 1. na tym forum nie jestes modem a spota ustala mod wiec chyba warto zapytac zanim się coś wrzuci! (dlatego post został edytowany)
po 2. Miski nie chciały jeździć na Punkt 44 bo tam zawsze sie przewalaja tłumy ludzi, jest za głośno i nie ma nawet jak pogadać!

To, że jestesmy "małolatami" to nie znaczy, ze mozna tak z góry nas traktowac.. Sama nie jestes moderatorem, tylko Twoj partner z zdjecia, Morfi jest, i to on mogł zwrocic uwage, a nie rozumiem dlaczego taką pretensje wyraziłas Ty. Chyba ze mam mówic na Pani, to przepraszam bardzo :badgrin: Podobno każdy na forum jest równy, nie ma ważniejszych i mniej ważnych.. tak mi sie własnie wydawało, dopóki nie zobaczyłem Twojego postu.. Pretensje jak by sie swiat zawalił z powodu napisania kilku postów nie na temat, które mozecie usunąc. A jesli sie nie podoba pkt 44, to nie musisz przyjezdzac, albo mozesz tez zalozyc konto na coltmani, albo napisac do Nitrusa który zaczął temat i zaproponowac inne miejsce, albo narzucic pomysł spotkania pod pkt44 i przejazd gdzie indziej.. tez tak mozna, tylko, że grzeczniej, prawda?;]

Morfi - 10-02-2013, 22:26

PW do Nitrusa poszło wczesniej i mieliśmy się dogadać poza forum, ale próbował ustalic spota pozamną.
Bez konsultacji ze mną.
Dlatego jego posta edytowałem.
Tematy o wyborze samochodu są gdzie indziej a ten temat jest tylko do rozmów o spotach.
Mamy temat OT Śląski gdzie można pisać co się chce http://forum.mitsumaniaki...r=asc&start=945

Blondi tylko Tobie wyjaśniła zasady, które obowiązują na forum. I nikt tutaj nie nazwał Ciebie małolatem i nie traktował z góry.

Major93 napisał/a:
A jesli sie nie podoba pkt 44, to nie musisz przyjezdzac, albo mozesz tez zalozyc konto na coltmani, albo napisac do Nitrusa który zaczął temat i zaproponowac inne miejsce, albo narzucic pomysł spotkania pod pkt44 i przejazd gdzie indziej.
To jest temat na Mitsumaniakach a nie na Coltmanii. Mitsumaniaki jakiś czas temu ustalili gdzie się spotykają i nie pasowało Nam centrum Katowic a Nitrus bez pytanie kogokolwiek wrzucił posta, który nie wyglądał jak propozycja a gotowa informacja kiedy i gdzie będzie spot .
Mitsumaniaki spotykają się w miejscu docelowym a nie przejeżdżają z miejsca na miejsce aby każdy mógł dojechać w dowolnym momencie.

Oczywiście zapraszamy na nasze spoty bo coltów też parę jeździ.

Blondi - 19-02-2013, 17:44

spot tuż, tuż..
MartinMM - 19-02-2013, 19:39

postaram sie byc :)
Blondi - 20-02-2013, 14:33

Lista obecności na spota:
1. Morfi & blondi
2. MartinMM
3.
4.

kto sie pisze?

mjsystem - 20-02-2013, 16:15

A to już najbliższa niedziela... :wink:
Lista obecności na spota:
1. Morfi & blondi
2. MartinMM
3. Mjsystem & mAGDA
4.

MartinMM - 24-02-2013, 14:43

Ja dzisiaj nie przyjade, byłem na dwudniowym spotkaniu ze znajomymi i nie chciałbym ryzykowac ;)
mjsystem - 24-02-2013, 21:27

A ja dziekuję za kolejny udany spot. Ci, co nie byli niech żałują :wink:
Dread87 - 17-03-2013, 21:00

Kiedy kolejny? Na najblizszy na pewno sie wstawie;)
mjsystem - 19-03-2013, 18:34

Dread87 napisał/a:
Kiedy kolejny? Na najblizszy na pewno sie wstawie;)

Pewnie w kwietniu :)

Morfi - 23-04-2013, 13:37

Już w niedzielę spot :)
Blondi - 23-04-2013, 13:41

SPOT KWIETNIOWY:

28 Kwiecień 2013 (niedziela)

godzina 17:30

PUB REPLAY
ul. Konstytucji 3 Maja 3
43-190 Mikołów

Wpisujcie sie na listę kto bedzie (ale jak nie planujecie naprawde przyjechac to nie wpisujcie dla samego wpisania).
Jeśli lista zostanie pusta to spot zostanie odwołany, aby nie jechać jechac 30km żeby posiedzieć sobie!

Lista:
1. Morfi & blondi
2. MjSystem & mAGDA
3.

starsky - 23-04-2013, 20:31

Chyba 28 kwiecień 2013 :wink:
Bucza - 24-04-2013, 07:18

Lista:
1. Morfi & blondi
2. MjSystem & mAGDA
3. Bucza