Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
SiMa - 30-08-2011, 21:52
yaro1976 napisał/a: | wyszło chyba w miarę dobrze skoro się spodobało, mała rzecz, bezkosztowa właściwie, a cieszy |
Powiem Ci, że wyszło SUPER . Od razu zwróciło moją uwagę. Ale powiem szczerze, że myślałem, że to albo plastik, albo czarna taśma samoprzylepna. Ale jak jak karta drukowana to sprawa jest jeszcze prostsza .
Pozdrawiam
vendetta - 30-08-2011, 22:19
tomek84 napisał/a: | no i koteczka Madzia, zwana też przez niektórych Zuzanną zmieniła dziś właściciela
mam nadzieje, że jej tam nie przerobią na pasztet - póki co pewnie nie, bo za chude to |
Zuzanna w domku Właśnie ją tuczę coby ten pasztecik dobry wyszedł
Tomek - 30-08-2011, 22:24
vendetta napisał/a: | tomek84 napisał/a: | no i koteczka Madzia, zwana też przez niektórych Zuzanną zmieniła dziś właściciela
mam nadzieje, że jej tam nie przerobią na pasztet - póki co pewnie nie, bo za chude to |
Zuzanna w domku Właśnie ją tuczę coby ten pasztecik dobry wyszedł |
tak właśnie myślałem, że to tacy ludzie
źle im z oczu patrzyło
[ Dodano: 30-08-2011, 22:25 ]
a Zuzanna to stary podróżnik już
Anonymous - 30-08-2011, 22:38
vendetta napisał/a: | Właśnie ją tuczę coby ten pasztecik dobry wyszedł |
Tucz tucz...i ogol, co bym opalać przed gotowaniem nie musiał
SPIDER-ek - 30-08-2011, 22:40
Seichan, miałem Ci podziękować za info o myjni zlotowej, żeby na nią nie jechać:)
Ciekawy jestem kto był tym pechowcem na tej zlotowej myjni.
Aga - 30-08-2011, 22:46
SPIDER-ek, a Ty podobno coś dla mnie miałeś od MITSI przekazać?
możliwe, że się mnie troszkę przestraszyłeś i nie podszedłeś...
niepotrzebnie - z prezentem bym Cię łagodnie potraktowała...
Seichan - 30-08-2011, 22:47
SPIDER-ek napisał/a: | Ciekawy jestem kto był tym pechowcem na tej zlotowej myjni. |
Patriotazz. Z kolegą dzielnie później dotarli cari
Ponoć efekt, który oglądałeś, był tylko na czerwonych samochodach. Inne były dobrze dotarte
SPIDER-ek - 30-08-2011, 23:05
Aga, z nadmiaru atrakcji zapomniałem, coś tam mówiła, ale kto by pamiętał przy takiej ilości atrakcji/ludzi/autek:) 99% ludzi w ogóle nie poznałem, bo za duży ośrodek i wszyscy byli porozstrzelani, a jeszcze ludzie z zewnątrz którzy przyjeżdzali nad wodę, więc w sumie gubiłem się kto jest MM a kto nie:)
Seichan wolałem nie ryzykować i posłuchałem rady:)
Juiceman - 31-08-2011, 00:54
SPIDER-ek napisał/a: | Aga, z nadmiaru atrakcji zapomniałem, coś tam mówiła, ale kto by pamiętał przy takiej ilości atrakcji/ludzi/autek:) 99% ludzi w ogóle nie poznałem, bo za duży ośrodek i wszyscy byli porozstrzelani, a jeszcze ludzie z zewnątrz którzy przyjeżdzali nad wodę, więc w sumie gubiłem się kto jest MM a kto nie:)
Seichan wolałem nie ryzykować i posłuchałem rady:) |
Hehe to ja tak mam od Grudziądza xd I każdemu tłumacze " ja jestem Jeden, Was Setki - dlatego mogę przejść obok kogoś mimo, że się nawet przedstawił raz czy dwa wcześniej- za co przepraszam"
Ale widzę nie tylko ja jestem w takiej sytuacji
Anonymous - 31-08-2011, 01:56
vendetta, to kiedy kolacja z kota z frytkami i ketchupem ?
koszmarek - 31-08-2011, 08:05
o co chodziło z myjnią ?
Aga - 31-08-2011, 09:58
Juiceman napisał/a: | SPIDER-ek napisał/a: | Aga, z nadmiaru atrakcji zapomniałem, coś tam mówiła, ale kto by pamiętał przy takiej ilości atrakcji/ludzi/autek:) 99% ludzi w ogóle nie poznałem, bo za duży ośrodek i wszyscy byli porozstrzelani, a jeszcze ludzie z zewnątrz którzy przyjeżdzali nad wodę, więc w sumie gubiłem się kto jest MM a kto nie:) |
Hehe to ja tak mam od Grudziądza xd I każdemu tłumacze " ja jestem Jeden, Was Setki - dlatego mogę przejść obok kogoś mimo, że się nawet przedstawił raz czy dwa wcześniej- za co przepraszam"
Ale widzę nie tylko ja jestem w takiej sytuacji |
chyba zostałam źle zrozumiana
mnie nie chodziło o poznanie Spiderka tylko o prezent od MITSI
dałby prezent i mógł lecieć
nie muszę chyba dodawać, że mnie nie było trudno znaleźć...
Juiceman - 31-08-2011, 10:01
Aga napisał/a: |
chyba zostałam źle zrozumiana
mnie nie chodziło o poznanie Spiderka tylko o prezent od MITSI
dałby prezent i mógł lecieć
|
Nie, Nie, Aguś Ty zostałaś dobrze zrozumiana tylko ja się odwołałem do tego co pisze Spiderek
Tomek - 31-08-2011, 10:02
koszmarek napisał/a: | o co chodziło z myjnią ? |
no właśnie
volve - 31-08-2011, 10:03
koszmarek napisał/a: | o co chodziło z myjnią ? |
Panowie na myjni używali mocnego specyfiku do mycia(pewnie do usuwania muszek z maski) i niektórym osobom z czerwonym autem niestety lakier zrobił się matowy :/ Ogólnie przy czerwonym aucie zawsze należy uważać na myjni, jak ktoś niedoświadczony myje, to może właśnie w ten sposób nam załatwić lakier.
|
|
|