To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mazowieckie - Spotkanie na drodze ;)

romero - 03-04-2010, 06:31

kamilek napisał/a:
na obwodnicy Jabłonnej:( :P

Przepraszam za OT ale KAMILKU jako mieszkaniec Legionowa powinieneś wiedzieć,że prawidłowo jest obwodnicy JABŁONNY.
Pozdrawiami życzę ZDROWYCH SPOKOJNYCH ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY dla wszystkich MM.

kamilek - 03-04-2010, 13:50

Ajjć, wiedziałem że ktoś się może przyczepić :oops: Właśnie zawsze jak to mówię/piszę to mam wątpliwości czy Jabłonnej czy Jabłonny. Zresztą, tubylcy używają zamiennie dwóch form, a ważne jest że i tak wiadomo o co chodzi, drogi sąsiedzie zza Wisły :wink:
Piwor - 04-04-2010, 09:04

Brdowy Gal z podkładkami widziany na placu Tysiąclecia na Ursusie. :P Kto to?
koszmarek - 04-04-2010, 15:37

pozdrawiam kierowcę zaparkowanej srebrnej Carismy pod bramą na ul Ratuszowej. Na podkładkach :)
Siwek to to chyba nie był, bo szerokie lusterko wsteczne było. :)

bania_85 - 04-04-2010, 22:12

Srebrny Galant EAxA o numerach WWL... na stacji Shella na Marsa (kiedys widywany cześciej) i po dłuzszej przerwie znowu się pokazał. Jest właściciel??

Dodatkowo ciemno zielony Galant TD EA (ciemna welur) w Rembertowie na blokach?

Pozdrawiam

koszmarek - 04-04-2010, 23:05

ten srebrny gal to chyba kogoś z obsługi stacji :) Kiedyś nam chyba wlewał gaz, o ile mówimy o tym samym galu :)

a pozdrowię pana z coltmanii czarnym coltem jechał od wesołej w kierunku wawy na Płowieckiej :) koło 19.30 bodaj

.TM - 06-04-2010, 16:42

Pozdr dla kierowcy czarnego EVO IX (WX *****) widzianego dzisiaj na Prymasa Tysiąclecia w okolicach cementarza na Powązkach (dokładnie przed dwoma zakrętami) parę minut przed 16:00.
Bartek - 07-04-2010, 07:34

Pozdrowienia dla Maniaka widzianego w EA5W i pomachanego wczoraj na Okrzei parę min. po 18 :D
ApAcHoS - 07-04-2010, 13:17

bania_85 napisał/a:
Jest właściciel??
Chyba nie - ja tam żadnego wwl-a mitsumaniakowego w galancie nie widział 8)
DigitalNinja - 13-04-2010, 10:49

Bartka w VRce ostatnio czesto widuje :P

Przy Gencie, przy Puławskiej w zeszły weekend, a jeszcze w poprzedni na Bankowym :]

I przy okazji pozdrowienia dla pięknej Pani w czarnym Lancerze kombi, którą przepuściłem nawet na pasach na skrzyżowaniu Belgradzkiej i Rosoła :D

Bartek - 13-04-2010, 13:24

Przy Geancie widujesz VRke Mitcarową (tys biała perła poliftowa) - ostatni raz w tamtej okolicy byłem w listopadzie ;)

Ale podrawiam i tak :)

filll - 13-04-2010, 16:08

Pozdrawiam kierowcę czarnego Lancera CS0 Kombi z logo na błotniku, który skręcił przed chwilą z Deotymy w Obozową. Piękne Auto! :)

Pozdrowienia dla właściciela białego Legnum VR4 zaparkowanego w sobotę na Krakowskim Przedmieściu. Mega Piękna Fura! :)

Bartek - 13-04-2010, 17:37

filll napisał/a:
Pozdrowienia dla właściciela białego Legnum VR4 zaparkowanego w sobotę na Krakowskim Przedmieściu.

Dziękuję i odpozdrawiam :) . Miałem robótkę w Metropolitanie i udało mi się jako jeden z ostatnich samochodów wjechać w te okolice, zanim zamknęli ruch, potem wystarczyło chwilę zaczekać i miejsce się zwolniło ;)

Sylwan - 16-04-2010, 11:00

Pozdrawiam kierowcę czarnej żaby która stała wczoraj na parkingu na początku Ul. Kochanowskiego... :)
harpagan - 16-04-2010, 11:08

Cytat:
Pozdrawiam kierowcę czarnej żaby która stała wczoraj na parkingu na początku Ul. Kochanowskiego...

Parking przy trasie :) ?
Jak tak to franek