To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - LEGNUM Vr4

Wszyc - 29-05-2011, 15:43

Wstępnie spasowane ludzie :P jak by nie dał tej fotki to byście wtedy narzekali "co tak długo dawaj fotki" hehe :D :D :D

Jak by wszystko było tak wygładzone na galancie elegancko to by taki był "niemiecki" taki czysty styl.. fajne może ale do passata :P to jest moje zdanie

A takie pytanie kielichy pod maską też pryśnięte czy już bez przesady? :P

robertdg - 29-05-2011, 15:47

Wszyc napisał/a:
Jak by wszystko było tak wygładzone na galancie elegancko to by taki był "niemiecki" taki czysty styl.. fajne może ale do passata :P to jest moje zdanie
Nie usprawiedliwiaj się :P
kochajj - 29-05-2011, 15:50

Wszyc napisał/a:
Wstępnie spasowane ludzie :P jak by nie dał tej fotki to byście wtedy narzekali "co tak długo dawaj fotki" hehe :D :D :D

A takie pytanie kielichy pod maską też pryśnięte czy już bez przesady? :P

dokladnie... przy 20km/h cały przód by odleciał... nic nie jest poskręcane/spasowane

W kolorze nadwozia jest tylko pas przedni... kielichy w białym macie...

uprzedzę mocno studiujących fotkę:
- brak dokładek w przednim zderzaku
- brak znaczka 3 diamenty
- brak znaczka vr-4

Juiceman - 29-05-2011, 16:32

Przedni znaczek maluj na czarno :wink: Jestem ciekaw jak to cudo na żywo będzie się prezentować ;) n1!
summitsvift - 29-05-2011, 17:00

kochajj napisał/a:
robertdg napisał/a:
Nie napisałem nic złosliwe, podziwiam Twój projekt, nie mam też zamiaru narzucać Ci rozwiązań, najwidoczniej się nie znam, nie złość się.

Spokojnie... nikt się nie złości... zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie bedzie podobało... to maska, to kolor, to wlot to ..., najważniejsze co by mi się podobało :)

Właśnie przeczytałem 60 stron postów i stwierdzam że jesteś mistrzem, nie ma rzeczy która by mi się nie podobała w tym aucie bo wszystko jest JDM :mrgreen: aż miło.

Mistrzu z jakiego auta ten kolor ? bo zamierzam swojego lakierować soon.

czekoladka_1981 - 29-05-2011, 19:18

Mistrzem to on był / jest od zawsze . I niema drugiego takiego! Powodzonka Tomek.....

kochajj - 29-05-2011, 21:23

summitsvift napisał/a:
kochajj napisał/a:
robertdg napisał/a:
Nie napisałem nic złosliwe, podziwiam Twój projekt, nie mam też zamiaru narzucać Ci rozwiązań, najwidoczniej się nie znam, nie złość się.

Spokojnie... nikt się nie złości... zawsze znajdzie się ktoś komu coś się nie bedzie podobało... to maska, to kolor, to wlot to ..., najważniejsze co by mi się podobało :)

Właśnie przeczytałem 60 stron postów i stwierdzam że jesteś mistrzem, nie ma rzeczy która by mi się nie podobała w tym aucie bo wszystko jest JDM :mrgreen: aż miło.

Z tym mistrzem to nie przesadzajcie ;) ... kolor mojego autorstwa na produktach Glasuritu...
- czysty biały - grunt
- srebrn0 - biała perła ( czysta) 1 warstwa
- Multiefekt 512 niebieski 80g na 500ml+ 2 gramy srebra z grubym ziarnem 2 warstwy
- klar z dodatkiem 2g multiefektu 3 warstwy

kochajj - 29-05-2011, 21:49

mouseman - 29-05-2011, 22:03

Juiceman napisał/a:
Przedni znaczek maluj na czarno :wink: Jestem ciekaw jak to cudo na żywo będzie się prezentować ;) n1!

Faktycznie czarne błyszczące znaczki mitsu to by było to :mrgreen: kosmiczna fura

fj_mike - 29-05-2011, 22:10

kochajj, samochód zasłużył na porządną sesję fotograficzną 8)
rosomak1983 - 30-05-2011, 01:29

Te chlapacze super. Co do koloru jest bardziej biały niz mi sie wydawał poczatkowo, i podoba sie. A moze jakas wlepa RALLiART na boku masce badz z tyłu ???
kochajj - 30-05-2011, 08:34

wlepek nie planuje ;) ...
summitsvift - 30-05-2011, 18:22

kochajj napisał/a:
summitsvift napisał/a:
kochajj napisał/a:
robertdg napisał/a:

Z tym mistrzem to nie przesadzajcie ;) ... kolor mojego autorstwa na produktach Glasuritu...
- czysty biały - grunt
- srebrn0 - biała perła ( czysta) 1 warstwa
- Multiefekt 512 niebieski 80g na 500ml+ 2 gramy srebra z grubym ziarnem 2 warstwy
- klar z dodatkiem 2g multiefektu 3 warstwy

Obrazek

To ja jeszcze pomarudze multiefekt to taki proszek do lakieru tak ? Ja pierdykam skomplikowana formuła

kochajj - 30-05-2011, 21:45

do dokładnie to:
http://carpaintdepot.com/...php?cat=59&pg=2

deejay - 30-05-2011, 22:00

Kiedy mogę przyjechać ze statywem i popstrykać kilka ujęć :D