Nasze Miśki - custom COLT by pawela
Kleju - 27-12-2009, 01:18
eee tam wyjdzie takie druciarstwo trochę Stożek w ori puszce blee
robertdg - 27-12-2009, 09:22
| Kleju napisał/a: | druciarstwo trochę Stożek w ori puszce blee | a widziałeś Syrene z bebechami (silnik, napęd, zawiecha) od Porsche
pyjte - 27-12-2009, 10:08
| robertdg napisał/a: | | a widziałeś Syrene z bebechami (silnik, napęd, zawiecha) od Porsche | Ja bym to nazwał Porsche z buda z syrenki....
pawela - 27-12-2009, 10:25
| Kleju napisał/a: | eee tam wyjdzie takie druciarstwo trochę Stożek w ori puszce blee |
myślę, że lepsze to niż robić zabudowę z tektury albo rozciętego w pół 5L kanistra
Kleju - 27-12-2009, 10:50
| robertdg napisał/a: | a widziałeś Syrene z bebechami (silnik, napęd, zawiecha) od Porsche |
Nie, nie interesuję mnie ten typ aut
| pawela napisał/a: | | myślę, że lepsze to niż robić zabudowę z tektury albo rozciętego w pół 5L kanistra |
heh no na pewno, ale nie lepiej szukać jakiegoś filtra w obudowie (carbonowej, plastikowej, aluminiowej)
Moim skromnym zdaniem jakbyś wywalił puszke filtra, z nadkola wszystkie puszki, przesunał trochę aku to lepiej by się to spisywało. Zimne powietrze było by zassysane z nadkola, że szpar z przodu. A to że w komorze robi się gorąco? Przecież jak w korku będziesz stał to nie podjeżdzasz w zakresie 6tyś obr
A przy seryjnym rozwiązaniu będziesz ograniczony średnicą seryjnego dolotu.
pawela - 27-12-2009, 11:07
| Kleju napisał/a: |
heh no na pewno, ale nie lepiej szukać jakiegoś filtra w obudowie (carbonowej, plastikowej, aluminiowej) |
filtr jest w obudowie aluminiowej, ale tak paskudnej, że od razu poszła w kosz. | Cytat: | | A przy seryjnym rozwiązaniu będziesz ograniczony średnicą seryjnego dolotu. |
od czego mam wiertarkę? Wszystko się zrobi, zaufaj
Kleju - 27-12-2009, 11:16
Ok, to nie uprzedzam faktów
Czekam na efekt finalny
Anonymous - 27-12-2009, 11:21
a to coltow w czesciach mam jeszcze ze 4 mozna sie licytowac bez sensu, calosc miala charakter zartobliwy a juz odebrane to zostalo jako ugodzenie w ego, panowie troche jajca prosze ;p
mkm - 27-12-2009, 11:23
| pawela napisał/a: |
myślę, że lepsze to niż robić zabudowę z tektury albo rozciętego w pół 5L kanistra |
Ło matko! pawela co Ty piszesz!
Nawet sobie tak nie zartuj...
W Hondzie jeszcze by uszlo , ale w Misku?
Niedopuszczalne
Kleju - 27-12-2009, 11:25
pawela, a może parówa?
Ja chyba się skuszę na parówkę
pawela - 27-12-2009, 12:00
| Cytat: | | Ło matko! pawela co Ty piszesz! |
znam takich co tak robią | Cytat: | pawela, a może parówa? |
hehe też myślałem, ale przepływomierz... zakładanie redukcji mija się z celem bo i tak na starcie miałbym jakąś 30% zwężkę...
londolut - 27-12-2009, 12:42
Browar, to było z jajem
| pawela napisał/a: | | Kleju napisał/a: | eee tam wyjdzie takie druciarstwo trochę Stożek w ori puszce blee |
myślę, że lepsze to niż robić zabudowę z tektury albo rozciętego w pół 5L kanistra | Kanister i tektura odpada ale kawałek blachy z kwasówki tak jak to robią w El-Tec`u jest lepszym rozwiązaniem.
Kleju - 27-12-2009, 12:44
| Cytat: | | hehe też myślałem, ale przepływomierz... |
faktycznie, zapomniałem
pawela - 27-12-2009, 13:20
| londolut napisał/a: | | Kanister i tektura odpada ale kawałek blachy z kwasówki tak jak to robią w El-Tec`u jest lepszym rozwiązaniem. |
zapłać za to
niedługo kupię spawarkę konwentorową, ale póki co wytestuję ori puszkę
| Kleju napisał/a: | faktycznie, zapomniałem |
niby można go usunąć i ecumasterem wystroić ale nie widzę sensu.
pawela - 28-12-2009, 18:25
nie darowałem i stożek dziś wleciał, ale że zasypało śniegiem, to ani dopływu powietrza nie założyłem, ani nie testowałem w czasie jazdy.
Ale brzmi genialnie!
|
|
|