Nasze Miśki - Sportowa Elegancja
Torp12 - 26-08-2012, 18:57
| robertdg napisał/a: | Ale tłumik do poprawki |
No własnie nie sadzilem ze ten zderzak az tyle jest dluzszy... Z poprzedniego rura wystawala a tu sie tak schowala:/ Trzeba bedzie dospawac dluzsza:)
Torp12 - 26-08-2012, 18:58
| deejay napisał/a: |
To widze ze tylko ja z odpryskami zawitam na zlot , bo wszyscy maluja i pucują |
Dobra dobra Bartek juz ja widze te Twoje odpryski
custom - 26-08-2012, 21:52
całkiem całkiem ciekawe jak na żywo
z tym woskowaniem to poczekaj troszkę niech lakier dobrze odparuje teraz możesz nałożyć politurę np Meguiars Deep Crystal Step 2 Polish jeżeli nie był polerowany
z woskiem poczekaj około miesiąca
Torp12 - 26-08-2012, 23:07
| custom napisał/a: |
z tym woskowaniem to poczekaj troszkę niech lakier dobrze odparuje teraz możesz nałożyć politurę np Meguiars Deep Crystal Step 2 Polish jeżeli nie był polerowany
z woskiem poczekaj około miesiąca |
Polerowany byl... W czwartek pojade na myjnie i potem chciałem nałozyć wosk... Czemu trzeba tyle odczekac??
Owczar - 26-08-2012, 23:11
Torp12, widzę, że pieścisz tego swojego eleganta
Po jakim czasie od lakierowania go polerowali?
Torp12 - 26-08-2012, 23:13
| Owczar napisał/a: | Torp12, widzę, że pieścisz tego swojego eleganta
Po jakim czasie od lakierowania go polerowali? |
No pare dni po (2-3). Po dobrym wygrzaniu.
nezik - 27-08-2012, 00:10
super wyglada na tych zderzaczkach
ale ja bym ta siatke zprzodu pomalowal na czarno
Hugo - 27-08-2012, 08:05
| nez napisał/a: | | ale ja bym ta siatke zprzodu pomalowal na czarno | To raz, a dwa zalożyłbym jakieś felgi odpowiednie
Torp12 - 27-08-2012, 10:14
| nez napisał/a: |
ale ja bym ta siatke zprzodu pomalowal na czarno |
Czarna to ona jest w oryginale:]
I dlatego wlasnie poszla w chrom, aby troche sie wyroznic, a do tego moim zdaniem nadaje ona jeszcze bardziej agresywności.
Torp12 - 27-08-2012, 10:16
| Hugo napisał/a: | a dwa zalożyłbym jakieś felgi odpowiednie |
Hugo zlituj sie Panie bo znowu dostane ostrzezenie:)
Moim zdaniem rozmiar tych felg jest idealny a wzor najlepszy mozliwy jaki widzialem do kupienia. Dla mnie sa super.
Mi sie Twoje felgi nie podobaja bo: raz sa srebrne (czyt. nuda), dwa za waskie ramiona :]
Owczar - 27-08-2012, 10:37
Ta siatka wygląda ciekawie po komponuje się z grillem. Aczkolwiek może budzić skojarzenia z siatexem montowanym powszechnie w tzw wiejskim tuningu.
Wszystkie mody to rzecz gustu Mi w felgach się nie podobają tylko te dodatkowe otwory, które kojarzą się z ChRL, ale sam wzór jest ok.
Z wydechem miałem odwrotny problem, moja rura była za długa, bo z Avance
Torp12 - 28-08-2012, 22:11
Zlot coraz blizej takze popoludnia spedzam przy galancie
Wczoraj zamontowalem wzmacniacz ktory byl odpiety do lakierowania, oraz wysprzatalem srodek. Sporo syfu sie dostalo tu i tam takze troche roboty bylo. Dodatkowo musialem poprawic maty w drzwiach przednich bo przy demontazu zostaly pouszkadzane.
A dzisiejsze popoludnie spedzilem pod silnikiem:) Jako ze oslona silnika jest pod przedlifty i elegancy to musialem dorobic mocowidla zeby jakos sie trzymala ta oslona. Dodatkowo musialem przyczepic ten lapacz powietrza co jest przy chlodnicy bo komus sie zapomnialo i dyndal sobie:)
Jutro pucowanko z zewnatrz i woskowanko takze znwou sie nudzic nie bede:)
Torp12 - 02-09-2012, 23:07
Pierwszy Ogólnopolski Zlot MM za mna:) Bylo super:) Wkoncu mozna bylo poznac ludzi z reszty polski, pogadac, poogladac, popic i takie tam:)
Na zlocie namowili mnie na hamowanie:) Wyszlo te 145 KM, czyli tak jak poprzednio:)
Na zlot ,a potem do wawy lecialem autostrada:) I galant sprawil ze pokochalem go jeszcze bardziej:) Poprostu sunie jak opetany:) Tylko przednie lewe nadkole nie wytrzymalo i sie troche wytarło o opone
Także jutro zamawiam nadkola i znowu grzebka
Owczar - 02-09-2012, 23:11
Lakiernicy Ci źle zamontowali Miałem to samo jak zapomniałem zapiąć do zderzaka
Torp12 - 03-09-2012, 09:04
| Owczar napisał/a: | Lakiernicy Ci źle zamontowali Miałem to samo jak zapomniałem zapiąć do zderzaka |
To nadkole bylo juz lekko pekniete ale przy elegancie sie trzymalo:) Po demontazu i montazu nie bylo juz za co lapac:) Ale co tam wymieni sie:)
Bezcenne były słowa Agaty w drodze na zlot: "coś smierdzi jakby sie przypalalo"
|
|
|