To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

Serek - 21-04-2009, 12:53

To nie jest żadna polityka tylko działanie potwierdzone doświadczeniem i na własnej skórze, Juiceman.
I nie komentuj tego w ten sposób bo ja nie komentuję Twojego zachowania kiedy jeszcze działaliśmy razem.

P.S. Szkoda, że plakaty nie dotarły do Wrocka.

Anonymous - 21-04-2009, 12:58

Serek napisał/a:
To nie jest żadna polityka tylko działanie potwierdzone doświadczeniem i na własnej skórze, Juiceman.
I nie komentuj tego w ten sposób bo ja nie komentuję Twojego zachowania kiedy jeszcze działaliśmy razem.

Plakaty ma Juiceman kolorowe a czarne można wydrukować.

Juiceman - 21-04-2009, 14:26

Serek napisał/a:

No to proszę skomentuj może czegoś się dowiem... a co do Masówek, jeśli mail dotrze do 100 osób z czego chociażby 1-5 osób pojawi się na spocie - to już mamy 1auta więcej w rankingu. No sorry ale to chyba nic nie kosztuje..., a Twojego zachowania nawet mi się komentować nie chce, odnoszę się do działania moderatora. EOT

Kmer - 21-04-2009, 15:51

Serek napisał/a:
Korespondencja masowa choć działa, nie przynosi rezultatów. Kilka razy korzystałem wysyłając do Was informacje lecz w dużej mierze wracały info z serwerów, itp.

Seweryn może spróbuj z mniejsza ilością powiadomień na raz,rozłóż to na parę paczek i nie powinny wracać,niektóre serwery nie łykają dużej ilości maili na raz,i problem powinien być rozwiązany.

Anonymous - 21-04-2009, 15:53

Przedstawiam mapkę dojazdowa i pozycje GPS dla orientacji jak dojechać. Coś czuje ze rekordzik mamy zapewniony, pogodę zamówioną wiec pozostaje mi życzyć miłej atmosfery zabawy i radość z możliwości spotkania się osobiście i poznania.

N 51° 2' 41.06", E 16° 10' 37.44"

tucci - 21-04-2009, 17:52

trawkins napisał/a:
N 51° 2' 41.06", E 16° 10' 37.44"

coz za dokladnosc Marcinie, teraz to i Stevie Wonder trafi :mrgreen:

Serek - 21-04-2009, 19:43

Serek napisał/a:
Korespondencja masowa choć działa, nie przynosi rezultatów. Kilka razy korzystałem wysyłając do Was informacje lecz w dużej mierze wracały info z serwerów, itp.

Kmer napisał/a:
Seweryn może spróbuj z mniejsza ilością powiadomień na raz,rozłóż to na parę paczek i nie powinny wracać,niektóre serwery nie łykają dużej ilości maili na raz,i problem powinien być rozwiązany.

Spróbować nie zawadzi. Wysyłam.

Niestety, masówka działa od razu dla wszystkich. Nie mam możliwości wyboru adresatów spośród całej grupy.

Kmer - 21-04-2009, 21:48

Cytat:
Niestety, masówka działa od razu dla wszystkich. Nie mam możliwości wyboru adresatów spośród całej grupy.

To lipa,jak nie darydy,zaproponowałem to bo mam podobnie jak wysyłam większą ilość maili na raz,może w przyszłości trzeba by było zmienić coś w programie forum żeby było można dzielić masówkę na parę paczek,to taka mała propozycja dla adminów.

Serek - 21-04-2009, 22:09

Dzięki za chęci i zainteresowanie.
MiX - 22-04-2009, 12:22

Witam

Ja tez sie powinienem pojawić, zabiore jeszcze moze kumpla z coltem i lancerem :)

Pozdrawiam

Matejo - 23-04-2009, 15:17

Jeśli nie jest za późno to chętnie sie zapisze na spot
Jęśli dam rade napewno się stawie trzeba wreszcie poznać kolegów i koleżanki lubiących mitsu hehe.

Serek - 23-04-2009, 20:49

Panowie dopisujcie się do listy w temacie

http://forum.mitsumaniaki...afe267c7#480340

Guciek69 - 23-04-2009, 21:33

Matejo napisał/a:
Jeśli nie jest za późno to chętnie sie zapisze na spot
Jęśli dam rade napewno się stawie trzeba wreszcie poznać kolegów i koleżanki lubiących mitsu hehe.

liczę że się pojawisz chętnie bym zobaczył inne GTi

Matejo - 23-04-2009, 22:41

Guciek69 napisał/a:

liczę że się pojawisz chętnie bym zobaczył inne GTi

jeśli dam rade to napewo sie stawie , ale myśle że dam rade więc do zobaczenia na spocie.

P.S. niestety moje gti niejest w dobrym stanie troche pracy mnie jeszcze nad nim czeka.

[ Dodano: 23-04-2009, 22:42 ]
Serek napisał/a:
Panowie dopisujcie się do listy w temacie

http://forum.mitsumaniaki...afe267c7#480340

Do listy juz dopisany jestem, to mi napisali żebym nie ciągnąl tematu.
Pozdrówka

tucci - 23-04-2009, 22:55

matejo napisał/a:
to mi napisali żebym nie ciągnąl tematu.

to Ja napisalem zebys nie ciagnal watku czyli odp. za odp. dlatego ze tamten temat nie jest stworzony to takich rzeczy. I wlasnie w tym celu zostal utworzony TEN temat aby pisac o sprawach zwiazanych z 26.04.1009 :wink: