Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny
Serek - 21-04-2009, 12:53
To nie jest żadna polityka tylko działanie potwierdzone doświadczeniem i na własnej skórze, Juiceman.
I nie komentuj tego w ten sposób bo ja nie komentuję Twojego zachowania kiedy jeszcze działaliśmy razem.
P.S. Szkoda, że plakaty nie dotarły do Wrocka.
Anonymous - 21-04-2009, 12:58
Serek napisał/a: | To nie jest żadna polityka tylko działanie potwierdzone doświadczeniem i na własnej skórze, Juiceman.
I nie komentuj tego w ten sposób bo ja nie komentuję Twojego zachowania kiedy jeszcze działaliśmy razem.
P.S. Szkoda, że plakaty nie dotarły do Wrocka. |
Plakaty ma Juiceman kolorowe a czarne można wydrukować.
Juiceman - 21-04-2009, 14:26
Serek napisał/a: | To nie jest żadna polityka tylko działanie potwierdzone doświadczeniem i na własnej skórze, Juiceman.
P.S. Szkoda, że plakaty nie dotarły do Wrocka. |
No to proszę skomentuj może czegoś się dowiem... a co do Masówek, jeśli mail dotrze do 100 osób z czego chociażby 1-5 osób pojawi się na spocie - to już mamy 1auta więcej w rankingu. No sorry ale to chyba nic nie kosztuje..., a Twojego zachowania nawet mi się komentować nie chce, odnoszę się do działania moderatora. EOT
Kmer - 21-04-2009, 15:51
Serek napisał/a: | Korespondencja masowa choć działa, nie przynosi rezultatów. Kilka razy korzystałem wysyłając do Was informacje lecz w dużej mierze wracały info z serwerów, itp. |
Seweryn może spróbuj z mniejsza ilością powiadomień na raz,rozłóż to na parę paczek i nie powinny wracać,niektóre serwery nie łykają dużej ilości maili na raz,i problem powinien być rozwiązany.
Anonymous - 21-04-2009, 15:53
Przedstawiam mapkę dojazdowa i pozycje GPS dla orientacji jak dojechać. Coś czuje ze rekordzik mamy zapewniony, pogodę zamówioną wiec pozostaje mi życzyć miłej atmosfery zabawy i radość z możliwości spotkania się osobiście i poznania.
N 51° 2' 41.06", E 16° 10' 37.44"
tucci - 21-04-2009, 17:52
trawkins napisał/a: | N 51° 2' 41.06", E 16° 10' 37.44" |
coz za dokladnosc Marcinie, teraz to i Stevie Wonder trafi
Serek - 21-04-2009, 19:43
Serek napisał/a: | Korespondencja masowa choć działa, nie przynosi rezultatów. Kilka razy korzystałem wysyłając do Was informacje lecz w dużej mierze wracały info z serwerów, itp. |
Kmer napisał/a: | Seweryn może spróbuj z mniejsza ilością powiadomień na raz,rozłóż to na parę paczek i nie powinny wracać,niektóre serwery nie łykają dużej ilości maili na raz,i problem powinien być rozwiązany. |
Spróbować nie zawadzi. Wysyłam.
Niestety, masówka działa od razu dla wszystkich. Nie mam możliwości wyboru adresatów spośród całej grupy.
Kmer - 21-04-2009, 21:48
Cytat: | Niestety, masówka działa od razu dla wszystkich. Nie mam możliwości wyboru adresatów spośród całej grupy. |
To lipa,jak nie darydy,zaproponowałem to bo mam podobnie jak wysyłam większą ilość maili na raz,może w przyszłości trzeba by było zmienić coś w programie forum żeby było można dzielić masówkę na parę paczek,to taka mała propozycja dla adminów.
Serek - 21-04-2009, 22:09
Dzięki za chęci i zainteresowanie.
MiX - 22-04-2009, 12:22
Witam
Ja tez sie powinienem pojawić, zabiore jeszcze moze kumpla z coltem i lancerem
Pozdrawiam
Matejo - 23-04-2009, 15:17
Jeśli nie jest za późno to chętnie sie zapisze na spot
Jęśli dam rade napewno się stawie trzeba wreszcie poznać kolegów i koleżanki lubiących mitsu hehe.
Serek - 23-04-2009, 20:49
Panowie dopisujcie się do listy w temacie
http://forum.mitsumaniaki...afe267c7#480340
Guciek69 - 23-04-2009, 21:33
Matejo napisał/a: | Jeśli nie jest za późno to chętnie sie zapisze na spot
Jęśli dam rade napewno się stawie trzeba wreszcie poznać kolegów i koleżanki lubiących mitsu hehe. |
liczę że się pojawisz chętnie bym zobaczył inne GTi
Matejo - 23-04-2009, 22:41
Guciek69 napisał/a: |
liczę że się pojawisz chętnie bym zobaczył inne GTi |
jeśli dam rade to napewo sie stawie , ale myśle że dam rade więc do zobaczenia na spocie.
P.S. niestety moje gti niejest w dobrym stanie troche pracy mnie jeszcze nad nim czeka.
[ Dodano: 23-04-2009, 22:42 ]
Do listy juz dopisany jestem, to mi napisali żebym nie ciągnąl tematu.
Pozdrówka
tucci - 23-04-2009, 22:55
matejo napisał/a: | to mi napisali żebym nie ciągnąl tematu. |
to Ja napisalem zebys nie ciagnal watku czyli odp. za odp. dlatego ze tamten temat nie jest stworzony to takich rzeczy. I wlasnie w tym celu zostal utworzony TEN temat aby pisac o sprawach zwiazanych z 26.04.1009
|
|
|