Nasze Miśki - Outlander I Turbo - samochód rodzinny :-)))
lolo.lolo - 18-03-2019, 22:00
cerutti napisał/a: | Dawaj filmik jak to mruczy |
mruu..... mruu....
no jutro coś nakręcę
lolo.lolo - 20-03-2019, 17:52
z dalekiej Azji dotarł zaworek sterujący tzw. "gruszką"
będzie na zapas w razie 'W"
dzisiaj powoziłem się moim outkiem i stwierdzam, że pierwsze odczucia na nowym wydechu - jest głośno (w środku), ale myślę że szybko się przyzwyczaję i to będzie "muzyka" zamiast radia
Tutaj filmik jak to brzmi:
https://youtu.be/em2XLkhakGA
Aaaa i doładowanie wróciło do normy - czyżby stara pompa paliwa nie domagała ???
Najważniejsze, że outek "wrócił do żywych"
staszq2 - 20-03-2019, 20:40
No to czekamy aż Boguś włoży ręce tu i tam aaaaa nie wróć, najpierw coś ja muszę Ci dorzucić do Turbiacza
lolo.lolo - 20-03-2019, 20:42
staszq2 napisał/a: | najpierw coś ja muszę Ci dorzucić do Turbiacza |
tak jest, troszkę stali gr 3mm hyhy i potem dopiero Boguś
lolo.lolo - 23-03-2019, 22:42
przy słonecznej sobocie przyszedł w końcu czas na oklejenie folią lampek przeciwmgielnych
opalarka, folia i poparzone paluszki, ale efekt zadowalający ...
tak teraz prezentuje się przód outka
a tak aktualnie się prezentuje ... jeszcze na zimówkach
ale w zanadrzu czekają już świeżo pomalowane plastidipem felunie na lato ...
kolor kameleon, na zdjęciu wyglądają na zielone, zobaczymy po założeniu w świetle dziennym co to pokaże ...
c.d.n.
Bzyk_R1 - 23-03-2019, 23:05
Zgapiacz. Teraz pewnie zgapisz mój wynik po czipsie... ciekawe jak te felgi będą wyglądać w słońcu. Kolor taki...kontrowersyjny teraz.
lolo.lolo - 23-03-2019, 23:08
Bzyk_R1 napisał/a: | Teraz pewnie zgapisz mój wynik po czipsie... |
byłoby dobrze ...
Bzyk_R1 napisał/a: | ciekawe jak te felgi będą wyglądać w słońcu. Kolor taki...kontrowersyjny teraz. |
na zdjęciu zielone, ale jak patrzyłem z innego kąta to wpadały w niebieskie ... także ciekawe jak to "siądzie" już na aucie
jacek11 - 23-03-2019, 23:48
lolo.lolo napisał/a: | ale w zanadrzu czekają już świeżo pomalowane plastidipem felunie na lato ... |
Felga ta sama tylko kolor inny?
lolo.lolo - 23-03-2019, 23:49
Cytat: | Felga ta sama tylko kolor inny? |
felga ORI Enkei - drugi komplet
jacek11 - 24-03-2019, 00:19
No właśnie nie wiedziałem czy mi się w oczach miesza, czy już je założyłeś
lolo.lolo - 24-03-2019, 14:48
felgi zamontowane ... na razie zdjęcia z garażu w sztucznym oświetleniu ...
... to czekamy na kolektor wydechowy z "kwasiaka" i będzie można umawiać się na "remapik"
mkm - 24-03-2019, 15:52
lolo.lolo, fiu, fiu na azocie śmigamy
U Bzyka_R1 zastanawiałem się czy podobają mi się Wasze "kameleony" i już wiem w czym mam problem, że nie mogę wprost powiedzieć "super" lub "kijowo"
Oryginalne felgi... a dokładnie ich kształt i wielkość.
Za duzio gumy, kruca bomba, za duzio gumy!
Wiecie, że jak tak dalej pójdzie to za 15lat lub wcześniej Wasze dzieci z kolegami będą szukać na jaki rynek szły wersje z kamelonami na halo i felgach
Bzyk_R1 - 24-03-2019, 16:21
Kształt tych felg nie powala na kolana. Jeszcze gdyby łopaty dochodziły do samych brzegów felgi to jeszcze okej a tutaj są ranty
Jednak to Enkei, porządna fabryczna felga w najbardziej rozsądnym rozmiarze. Opony tanie, komfort na dobrym poziomie. 18" i wzwyż zaczynają się prawdziwe ceny i koszty. Auto zaczyna wyglądać ale zbyt dużym kosztem. Jak przestanę robić 20.000km+ rocznie to założę jakieś 19stki.
Maćku, rozkręcamy się, niedługo będzie głośniej o tym aucie
lolo.lolo - 31-03-2019, 15:55
w cieniu ...
w słońcu ...
c.d.n.
lolo.lolo - 08-04-2019, 08:13
Po szybkim "mikro" zlocie u "staszq2" - kolektor wydechowy z "kwasiaka" odebrany - ścianki gr 3mm, mocowania pod osłonę i gniazdo sondy EGT
pierwsze przymiarki ...
|
|
|