Nasze Miśki - Bordowa Carisma Elegance 1.8GDI
Hugo - 18-10-2020, 14:03
O kurde, sorry. Nie zauważyłem.
deejay - 18-10-2020, 14:37
MichciuGT napisał/a: | miska oleju jest wgięta od spodu, |
Wymień miskę , aby nie było za późno . Smok pompy oleju jest naprawdę blisko. Koszt nowej to ok 70 zł
MichciuGT - 18-10-2020, 14:42
spoko, spojrzałem dzisiaj jeszcze na felgę i niestety też jest zgięta, poprzedniemu właścicielowi jedna felga też się zgięła, ale nie prostował tylko dał z 10 ciężarków wzdłuż po jednej stronie i nie miałem z tym problemu.
całe szczęście to nie galant gdzie felgi avance są fabryczne w dobrym stanie i założone są nowe opony 2020r pilot sport 4, galant teraz odpoczywa i czeka na blacharza - progi z wzmocnieniami idą do wymiany, termin na początek listopada
deejay napisał/a: | MichciuGT napisał/a: | miska oleju jest wgięta od spodu, |
Wymień miskę , aby nie było za późno . Smok pompy oleju jest naprawdę blisko. Koszt nowej to ok 70 zł |
carisma jeździ z tak zgiętą miską chyba praktycznie od kupienia - 10 lat i nie ma problemu, moim zdaniem nie warto inwestować, najbardziej obawiałbym się że 10 letni pasek rozrządu strzeli, wtedy po prostu szybciej trafi na złom
jacek11 - 18-10-2020, 19:07
MichciuGT napisał/a: | najbardziej obawiałbym się że 10 letni pasek rozrządu strzeli, wtedy po prostu szybciej trafi na złom |
O kurde, trochę się zagalopowałeś
MichciuGT - 06-03-2021, 17:52
Carisma sprzedana dzisiaj po cenie złomu, zostały mi dobre wycieraczki gumowe (petex) które pasują też do volvo s/v40, radio w142 z dorobionym przewodem aux/jack 3,5mm. nie jestem pewny czy mogę pisać o takich rzeczach, bo były jakieś problemy z sprzedawaniem rzeczy na forum.
|
|
|