Nasze nieMiśki ;-) - Infiniti Q50
robertdg - 13-11-2025, 19:01
| ledziu napisał/a: | | Niestety jest sprawdzony ale z psucia się. | Jeżeli ktoś jezdzi na dozywocie, jak producent zalecił to jak najbardziej, swiadomych uzytkowników znam kilku co maja przebiegi miedzy 200-600tyś km
| ledziu napisał/a: | | Do tego volvo i tanio ba nawet ekonomicznie dziwnie to się wypowiada. | P3 jest na płycie fordowskiej, wiec zawieszenie, hamulce i układ kierowniczy jest powielony, wiadomo że nie jest to fiat tipo, ale nie jest to tez BMW
Napewno lepsze to niż OPEL
| Tomek napisał/a: | | ~10 letnie A4 Allroad? |
B9 nie łapie sie na cene, a B8 to okres 07-15, kwestia jaki silnik
Bizi78 - 04-06-2026, 10:00
Ostrzegałem, dyskusja poleciała do kosza aby Tomkowi nie zaśmiecać tematu biciem piany.
EOT.
ledziu - 04-06-2026, 10:13
| Bizi78 napisał/a: | Ostrzegałem, dyskusja poleciała do kosza aby Tomkowi nie zaśmiecać tematu biciem piany.
EOT. |
Sorki ale to nie jest bicie piany tylko obrażanie mnie przez jednego z forumowiczów o nicku sla.
Mam prawo dementować kłamstwa i dezinformację szczególnie że dotyczy mojej osoby szerzoną przez uznanego forumowicza.
Jeżeli potrzeba założę dla niego odrębny temat.
Bizi78 - 04-06-2026, 11:13
Jeśli masz zastrzeżenia co do wpisów usera sla to skontaktuj się z prawnikiem i tyle, a nie zaśmiecacie Tomkowi temat swoim konfliktem.
Forum a tym bardziej administracja nie jest od rozstrzygania takich konfliktów.
Nowy temat to będzie kolejne miejsce obrzucania się błotem bez rozwiązania problemu.
ledziu - 05-06-2026, 11:38
| Bizi78 napisał/a: | | Jeśli masz zastrzeżenia co do wpisów usera sla to skontaktuj się z prawnikiem i tyle |
Tak zrobię.
| Bizi78 napisał/a: | | a nie zaśmiecacie Tomkowi temat swoim konfliktem. |
Chyba jednak czegoś nie przeczytałeś. Pisałem z innymi forumowiczami i pojawił się @sla z dwoma postami w których mnie obrażał powielając kłamstwa na mój temat.
Nie znam użytkownika forum @sla, nie miałem z nim nic wspólnego oraz nie odnosiłem się do jego wpisów.
| Bizi78 napisał/a: | | Forum a tym bardziej administracja nie jest od rozstrzygania takich konfliktów |
Powtórzę Ci iż nie mam z tą osoba żadnego konfliktu, pojawił się w temacie z takim wpisem:
Przecież nijaki Ledziu to troll udzielający się na wielu forach motoryzacyjnych. Jego specjalność to pisanie bzdur i sprowadzanie i sprzedawanie aut po szkodzie całkowitej
poprosiłem go o rozwinięcie swojej myśli i po kilku miesiącach dostałem taką odpowiedź:
Spokojnie, żadna praca nie hańbi, a sprzedaż złomu jest podobno opłacalna
| Cytat: | | Nowy temat to będzie kolejne miejsce obrzucania się błotem bez rozwiązania problemu |
Nowy temat będzie o konkretach motoryzacyjnych vs internet i dezinformacja.
|
|
|