To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Mapa mitsumaniakow...

Anonymous - 30-04-2008, 11:15

Pierwszy z Mysłowic :P
novy - 30-04-2008, 11:39

Kolejny z Gdyni :)
akbi - 30-04-2008, 11:54

Panowie i Panie ... kilkanaście ostatnich wpisów ...
W temacie nie chodzi o wpisanie się tutaj jako MItsumaniaka z danego miasta, a o dodanie się na Mapie Assistance ... o tutaj:
http://mitsumaniaki.com/mapa/

koszmarek - 30-04-2008, 12:33

akbi napisał/a:
W temacie nie chodzi o wpisanie się tutaj jako MItsumaniaka z danego miasta, a o dodanie się na Mapie Assistance ... o tutaj:

W pierwszym poście jest inna mapa... a na assistans wpiszą sie ponoć tylko ludzie, którzy posiadają Miśki... to co to za mapa "fanów" co nie mogą nie mieć prawka i sie dopisywać:p to nie fair;)

Student - 30-04-2008, 12:40

Assistanse nie jest związane z posiadaniem miśka tylko z chęcią a właściwie deklaracją gotowości do pomocy innym którzy tej pomocy w danej chwili będą potrzebować i po to jest tworzona taka MAPA ale niech się wypowiedzą CI co są w assistanse.
akbi - 30-04-2008, 12:42

koszmarek napisał/a:
W pierwszym poście jest inna mapa...

racja ... ale na tamtej mapce nie ma również wielu osób, które tu się wpisują.

Anonymous - 30-04-2008, 16:01

akbi - pozatym żeby się wpisac w assistance trzeba mieć dostęp a żeby go dostac należy sobie poczekac aż dostanie sie zaproszenie z ankietą - ja sobie czekam 2 dzień i jak dostane to napewno sie tam dopisze :)
koszmarek - 30-04-2008, 22:47

Student napisał/a:
Assistanse nie jest związane z posiadaniem miśka tylko z chęcią a właściwie deklaracją gotowości do pomocy innym którzy tej pomocy w danej chwili będą potrzebować i po to jest tworzona taka MAPA ale niech się wypowiedzą CI co są w assistanse.

NO tak, ale co wtedy, kiedy ja tylko patrzę jak Maretzky grzebie w miśku, a na mechanice nie znam się wcale? Może nie rozumiem(proszę o olśnienie:D), ale wydaję mi się, że nawet w kategorii pomocy nie mam szansy żadnej:(

Tamta mapka na pierwszym poście jest o tyle dobra, że nie trzeba na nic czekać:) Po prostu się tam jest:) i kazdy może:D

siwek - 30-04-2008, 22:52

Torax napisał/a:
akbi - pozatym żeby się wpisac w assistance trzeba mieć dostęp a żeby go dostac należy sobie poczekac aż dostanie sie zaproszenie z ankietą - ja sobie czekam 2 dzień i jak dostane to napewno sie tam dopisze :)

assistance i zaproszenia wysyła igi

wcześniaj chciałem sie dołączyc ale sa jakies problemy bo dzis tez pisałem z igim i ma sie zorientowac czemu nie moge dołączyć do Assistance.
Dlatego sie dopisałem do listy żeby juz było o mnie wiadomo w razie czego.

Anonymous - 01-05-2008, 11:46

siwek - wiec poczekajmy sobie razem :)
tomusn - 01-05-2008, 12:19

akbi napisał/a:
nie, akbi, właśnie mapka Mitsumaniaków to FRAPPR a Assistance to co innego
siwek - 02-05-2008, 01:22

Torax napisał/a:
siwek - wiec poczekajmy sobie razem :)

zobaczymy jak szybko sie z tym uwinie bo naprawde z checia bym pomógł mitsumaniakowi w potrzebie

Anonymous - 07-05-2008, 07:39

Kolejny dodany :) miejscowość Ełk :) po swapie i naprawie silnika więc jak coś mam części i służe radą :)
Anonymous - 07-05-2008, 13:48

No to i ja dołączam.
UĆ górą :D

Anonymous - 13-01-2009, 08:41

Odgrzeje kotleta :D
Coś temat umarł :( Dopisywać się MM a potem się zrobi bardzo duzy plakat na ścianę :D