MitsuManiaki.com - Mapa mitsumaniakow...
Anonymous - 30-04-2008, 11:15
Pierwszy z Mysłowic
novy - 30-04-2008, 11:39
Kolejny z Gdyni
akbi - 30-04-2008, 11:54
Panowie i Panie ... kilkanaście ostatnich wpisów ...
W temacie nie chodzi o wpisanie się tutaj jako MItsumaniaka z danego miasta, a o dodanie się na Mapie Assistance ... o tutaj:
http://mitsumaniaki.com/mapa/
koszmarek - 30-04-2008, 12:33
akbi napisał/a: | Panowie i Panie ... kilkanaście ostatnich wpisów ...
W temacie nie chodzi o wpisanie się tutaj jako MItsumaniaka z danego miasta, a o dodanie się na Mapie Assistance ... o tutaj:
http://mitsumaniaki.com/mapa/ |
W pierwszym poście jest inna mapa... a na assistans wpiszą sie ponoć tylko ludzie, którzy posiadają Miśki... to co to za mapa "fanów" co nie mogą nie mieć prawka i sie dopisywać:p to nie fair;)
Student - 30-04-2008, 12:40
Assistanse nie jest związane z posiadaniem miśka tylko z chęcią a właściwie deklaracją gotowości do pomocy innym którzy tej pomocy w danej chwili będą potrzebować i po to jest tworzona taka MAPA ale niech się wypowiedzą CI co są w assistanse.
akbi - 30-04-2008, 12:42
koszmarek napisał/a: | W pierwszym poście jest inna mapa... |
racja ... ale na tamtej mapce nie ma również wielu osób, które tu się wpisują.
Anonymous - 30-04-2008, 16:01
akbi - pozatym żeby się wpisac w assistance trzeba mieć dostęp a żeby go dostac należy sobie poczekac aż dostanie sie zaproszenie z ankietą - ja sobie czekam 2 dzień i jak dostane to napewno sie tam dopisze
koszmarek - 30-04-2008, 22:47
Student napisał/a: | Assistanse nie jest związane z posiadaniem miśka tylko z chęcią a właściwie deklaracją gotowości do pomocy innym którzy tej pomocy w danej chwili będą potrzebować i po to jest tworzona taka MAPA ale niech się wypowiedzą CI co są w assistanse. |
NO tak, ale co wtedy, kiedy ja tylko patrzę jak Maretzky grzebie w miśku, a na mechanice nie znam się wcale? Może nie rozumiem(proszę o olśnienie:D), ale wydaję mi się, że nawet w kategorii pomocy nie mam szansy żadnej:(
Tamta mapka na pierwszym poście jest o tyle dobra, że nie trzeba na nic czekać:) Po prostu się tam jest:) i kazdy może:D
siwek - 30-04-2008, 22:52
Torax napisał/a: | akbi - pozatym żeby się wpisac w assistance trzeba mieć dostęp a żeby go dostac należy sobie poczekac aż dostanie sie zaproszenie z ankietą - ja sobie czekam 2 dzień i jak dostane to napewno sie tam dopisze |
assistance i zaproszenia wysyła igi
wcześniaj chciałem sie dołączyc ale sa jakies problemy bo dzis tez pisałem z igim i ma sie zorientowac czemu nie moge dołączyć do Assistance.
Dlatego sie dopisałem do listy żeby juz było o mnie wiadomo w razie czego.
Anonymous - 01-05-2008, 11:46
siwek - wiec poczekajmy sobie razem
tomusn - 01-05-2008, 12:19
akbi napisał/a: | Panowie i Panie ... kilkanaście ostatnich wpisów ...
http://mitsumaniaki.com/mapa/ | nie, akbi, właśnie mapka Mitsumaniaków to FRAPPR a Assistance to co innego
siwek - 02-05-2008, 01:22
Torax napisał/a: | siwek - wiec poczekajmy sobie razem |
zobaczymy jak szybko sie z tym uwinie bo naprawde z checia bym pomógł mitsumaniakowi w potrzebie
Anonymous - 07-05-2008, 07:39
Kolejny dodany miejscowość Ełk po swapie i naprawie silnika więc jak coś mam części i służe radą
Anonymous - 07-05-2008, 13:48
No to i ja dołączam.
UĆ górą
Anonymous - 13-01-2009, 08:41
Odgrzeje kotleta
Coś temat umarł Dopisywać się MM a potem się zrobi bardzo duzy plakat na ścianę
|
|
|