To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)

Anonymous - 29-05-2005, 23:01
Temat postu: Re: hej
igi napisał/a:
Mam do wybranców wielką prośbę: wyslijcie mi na priv lub na adres swoj nick i adres e-mail. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mapki:

Firebee
Jackie
Hubeeert
Fido__
Efa! (ale tylko jak przysle zdjecie w bikini :oops: :wink: )

Przepraszam jednoczesnie innych użytkowników ale nie chce zeby sie cos pokrzaczylo przy zbyt duzej liczbie userow!! Mapka ruszy juz za kilka dni

Pozdrawiam

no tak mogles to wrzucic na priv wybrancom, a teraz reszta poczuje sie jak second category :D

igi - 29-05-2005, 23:06
arturro napisał/a:
igi napisał/a:
Mam do wybranców wielką prośbę: wyslijcie mi na priv swoj nick i adres e-mail. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mapki:

Firebee
Jackie
Hubeeert
Fido__
Efa! (ale tylko jak przysle zdjecie w bikini :oops: :wink: )

Przepraszam jednoczesnie innych użytkowników ale nie chce zeby sie cos pokrzaczylo przy zbyt duzej liczbie userow!! Mapka ruszy juz za kilka dni

Pozdrawiam

no tak mogles to wrzucic na priv wybrancom, a teraz reszta poczuje sie jak second category :D

Co racja to racja. Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy. Dla mnie tu nikt nie jest second category, wszyscy są FIRST

Pozdrawiam

misia27 - 29-05-2005, 23:26

skoro wszyscy sa first to mozna Ci to wybaczyc :D
igi - 29-05-2005, 23:30

misia27 napisał/a:
skoro wszyscy sa first to mozna Ci to wybaczyc :D

dzieki misia. Bedziesz pierwsza ktora dostanie zaproszenie jak mapka ruszy na calego (mam nadzieje ze sie nie sypnie :( )

misia27 - 29-05-2005, 23:32

super :!: :!: :!: :!: :!: juz sie ciesze :!: :!: :!: jeszcze jak sie znajde na tej mapce to w ogole bedzie fantastic :!: :!: :!:
igi - 30-05-2005, 07:52

no moi mili pracę i testy nad mapką przebiegły pomyślnie. W ciągu kilku, dosłownie kilku dni mapka ruszy na całego. W związku z tym mamy tuaj małą (DUŻĄ I GORĄCĄ) prośbę. Zastanówcie się nad przystąpieniem do tego gdyż, może to być związane np. ze wstaniem o 3 nad ranem po to żeb kogoś podholować czy przywieść 3 litry paliwa. Assistance jest po to żeby pomóc i żeby móc liczyć na innego mitsumaniaka wkażdej chwili.

Pozdrawiam

Firebee - 30-05-2005, 09:04

ew. proszę wyraźnie podkreślic w jakich godzinach możemy korzystać z Waszej pomocy.. Wyjaśni to ew. niedomówienia..
Pozdrawiam
Firek

Firebee - 30-05-2005, 09:36

jeszcze jedno:

Mapka ma służyć nie tylko assistance, ale również orientacji nas-mitsumaniaków - kto gdzie mieszka (na co Kochajj jakis czas temu wpadl)..
Wiec jesli ktos z róznych spraw nie moze pomoc, to rowniez bardzo bym prosil o wrzucanie swoich danych na mapkę.. Nie wrzucacie wtedy w uwagach oferty pomocy i jest ok...

Pozdrawiam
Firek

Anonymous - 30-05-2005, 11:35
arturro napisał/a:

Jestem wybrańcem?? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Firebee - 31-05-2005, 13:49

A więc rusza kolejny nasz projekt mitsumaniaki assistance!

Dostaniecie sie do niego z www.mitsumaniaki.com zakladka mitsumaniaki assistance (juz teraz w wersji non-flash, po poludniu flash)...
Dostęp do danych adresowych ze względu na nasze bezpieczeństwo będą miały osoby zarejestrowane na mapce.
Rejestracji dokonujemy na stronie głownej w zakładce kontakt wysyłając swe dane adminowi mapki (czyli IGI).

Każda z osób podających swe dane nie jest zobligowana do podawania swego telefonu i chęci pomocy!
Mapka ma służyć również celom orientacyjnym - czyli kto gdzie z nas - Mitsumaniaków mieszka.
Mam nadzieję, że osoby podające swoje numery tel. biorą pod uwagę to, że może komuś z nas stać się coś np o 3 nad ranem i nie będą wypominać nam, że ktoś wydzwania po nocy do nich.. Biorąc udział w Mitsumaniaki Assistance bierzemy na siebie pewną odpowiedzialność i chęć w pomocy innym Mitsumaniakom, więc proszę Was wszystkich o wyrozumiałość.

To chyba wszystko.
Wielkie podziękowania dla IGI, który zajął się projektem mapki i zajmie się jej administrowaniem..
Wszelkie uwagi proszę składać w tym temacie bądź bezpośrednio do Igi-ego.

Pozdrawiam i mam nadzieję, że Mitsumaniaki Assistance chociaż w małym stopniu pomogą w naszych wojażach po kraju:)

Dla osób uczestniczących w projekcie w najbliższym czasie przygotujemy stosowne naklepki:)

Firek

igi - 31-05-2005, 14:01

Firebee napisał/a:

Każda z osób podających swe dane nie jest zobligowana do podawania swego telefonu i chęci pomocy!
Mapka ma służyć również celom orientacyjnym - czyli kto gdzie z nas - Mitsumaniaków mieszka.
Mam nadzieję, że osoby podające swoje numery tel. biorą pod uwagę to, że może komuś z nas stać się coś np o 3 nad ranem i ........
Firek

Firek szybko spisuj telefony do efy! i misi27 bo moga usunać je wkrotce :D :P

Firebee - 31-05-2005, 14:03

juz mialem wczesniej 8)
pozdro
Firek

misia27 - 31-05-2005, 14:27

chlopaki spoko nieczego nie zamierzam usunac :D
Grześku - 31-05-2005, 14:29

no chyba że przez depilację... :lol:
Anonymous - 31-05-2005, 15:30

do zalogowania potrzeba jakiegos innego hasla i loginu niz na forum?