MitsuManiaki.com - Może by zrobić Mitsumaniaki Assistance:)
Anonymous - 29-05-2005, 23:01 Temat postu: Re: hej
igi napisał/a: | Mam do wybranców wielką prośbę: wyslijcie mi na priv lub na adres swoj nick i adres e-mail. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mapki:
Firebee
Jackie
Hubeeert
Fido__
Efa! (ale tylko jak przysle zdjecie w bikini )
Przepraszam jednoczesnie innych użytkowników ale nie chce zeby sie cos pokrzaczylo przy zbyt duzej liczbie userow!! Mapka ruszy juz za kilka dni
Pozdrawiam |
no tak mogles to wrzucic na priv wybrancom, a teraz reszta poczuje sie jak second category
igi - 29-05-2005, 23:06 Temat postu: Re: hej
arturro napisał/a: | igi napisał/a: | Mam do wybranców wielką prośbę: wyslijcie mi na priv swoj nick i adres e-mail. Chciałbym poznać wasze zdanie na temat mapki:
Firebee
Jackie
Hubeeert
Fido__
Efa! (ale tylko jak przysle zdjecie w bikini )
Przepraszam jednoczesnie innych użytkowników ale nie chce zeby sie cos pokrzaczylo przy zbyt duzej liczbie userow!! Mapka ruszy juz za kilka dni
Pozdrawiam |
no tak mogles to wrzucic na priv wybrancom, a teraz reszta poczuje sie jak second category |
Co racja to racja. Przepraszam, zachowałem się jak gówniarz, to się więcej nie powtórzy. Dla mnie tu nikt nie jest second category, wszyscy są FIRST
Pozdrawiam
misia27 - 29-05-2005, 23:26
skoro wszyscy sa first to mozna Ci to wybaczyc
igi - 29-05-2005, 23:30
misia27 napisał/a: | skoro wszyscy sa first to mozna Ci to wybaczyc |
dzieki misia. Bedziesz pierwsza ktora dostanie zaproszenie jak mapka ruszy na calego (mam nadzieje ze sie nie sypnie )
misia27 - 29-05-2005, 23:32
super juz sie ciesze jeszcze jak sie znajde na tej mapce to w ogole bedzie fantastic
igi - 30-05-2005, 07:52
no moi mili pracę i testy nad mapką przebiegły pomyślnie. W ciągu kilku, dosłownie kilku dni mapka ruszy na całego. W związku z tym mamy tuaj małą (DUŻĄ I GORĄCĄ) prośbę. Zastanówcie się nad przystąpieniem do tego gdyż, może to być związane np. ze wstaniem o 3 nad ranem po to żeb kogoś podholować czy przywieść 3 litry paliwa. Assistance jest po to żeby pomóc i żeby móc liczyć na innego mitsumaniaka wkażdej chwili.
Pozdrawiam
Firebee - 30-05-2005, 09:04
ew. proszę wyraźnie podkreślic w jakich godzinach możemy korzystać z Waszej pomocy.. Wyjaśni to ew. niedomówienia..
Pozdrawiam
Firek
Firebee - 30-05-2005, 09:36
jeszcze jedno:
Mapka ma służyć nie tylko assistance, ale również orientacji nas-mitsumaniaków - kto gdzie mieszka (na co Kochajj jakis czas temu wpadl)..
Wiec jesli ktos z róznych spraw nie moze pomoc, to rowniez bardzo bym prosil o wrzucanie swoich danych na mapkę.. Nie wrzucacie wtedy w uwagach oferty pomocy i jest ok...
Pozdrawiam
Firek
Anonymous - 30-05-2005, 11:35 Temat postu: Re: hej
arturro napisał/a: |
no tak mogles to wrzucic na priv wybrancom, a teraz reszta poczuje sie jak second category |
Jestem wybrańcem??
Firebee - 31-05-2005, 13:49
A więc rusza kolejny nasz projekt mitsumaniaki assistance!
Dostaniecie sie do niego z www.mitsumaniaki.com zakladka mitsumaniaki assistance (juz teraz w wersji non-flash, po poludniu flash)...
Dostęp do danych adresowych ze względu na nasze bezpieczeństwo będą miały osoby zarejestrowane na mapce.
Rejestracji dokonujemy na stronie głownej w zakładce kontakt wysyłając swe dane adminowi mapki (czyli IGI).
Każda z osób podających swe dane nie jest zobligowana do podawania swego telefonu i chęci pomocy!
Mapka ma służyć również celom orientacyjnym - czyli kto gdzie z nas - Mitsumaniaków mieszka.
Mam nadzieję, że osoby podające swoje numery tel. biorą pod uwagę to, że może komuś z nas stać się coś np o 3 nad ranem i nie będą wypominać nam, że ktoś wydzwania po nocy do nich.. Biorąc udział w Mitsumaniaki Assistance bierzemy na siebie pewną odpowiedzialność i chęć w pomocy innym Mitsumaniakom, więc proszę Was wszystkich o wyrozumiałość.
To chyba wszystko.
Wielkie podziękowania dla IGI, który zajął się projektem mapki i zajmie się jej administrowaniem..
Wszelkie uwagi proszę składać w tym temacie bądź bezpośrednio do Igi-ego.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że Mitsumaniaki Assistance chociaż w małym stopniu pomogą w naszych wojażach po kraju:)
Dla osób uczestniczących w projekcie w najbliższym czasie przygotujemy stosowne naklepki:)
Firek
igi - 31-05-2005, 14:01
Firebee napisał/a: |
Każda z osób podających swe dane nie jest zobligowana do podawania swego telefonu i chęci pomocy!
Mapka ma służyć również celom orientacyjnym - czyli kto gdzie z nas - Mitsumaniaków mieszka.
Mam nadzieję, że osoby podające swoje numery tel. biorą pod uwagę to, że może komuś z nas stać się coś np o 3 nad ranem i ........
Firek |
Firek szybko spisuj telefony do efy! i misi27 bo moga usunać je wkrotce
Firebee - 31-05-2005, 14:03
juz mialem wczesniej
pozdro
Firek
misia27 - 31-05-2005, 14:27
chlopaki spoko nieczego nie zamierzam usunac
Grześku - 31-05-2005, 14:29
no chyba że przez depilację...
Anonymous - 31-05-2005, 15:30
do zalogowania potrzeba jakiegos innego hasla i loginu niz na forum?
|
|
|