Gadzety - Flagi MitsuManiakow
Firebee - 17-02-2006, 15:53
Bo od urodzenia nasz Klub jest Oficjalnym Klubem Mitsubishi - Mitsumaniaki.com .. (no od poczatku nie Oficjalnym, ale z przyrostkiem .com) co nie przeszkadza uzywac koncowki .pl
Pozdr.
Firek
Rafal_Szczecin - 17-02-2006, 15:56
ja natomiast jestem za COM i tak tez flagi(z teog co wiem) zostana wyprodukowane
tak jak mowi Firek, od urodzenia klub mial koncowke com, wiec po co to zmieniac
pozdr.
igi - 17-02-2006, 16:33
Rafal_Szczecin napisał/a: | tak jak mowi Firek, od urodzenia klub mial koncowke com, wiec po co to zmieniac |
A już myslałem że tylko ja tak myśle.
Arku rozumiem że pl był wykupywany przy Twojej i Twojej firmy pomocy ale mimo wszystko przy logach, flagach, gadzetach itp. itd powinniśmy pozostać przy com-ie
arekp - 17-02-2006, 21:09
To ze byl kupiony z moja pomoca i w tej a nie innej firmie pozwolilo tylko na obnizenie kosztow. Nie ma to nic wspolnego z moim zdaniem na ten temat.
Po prostu jestesmy polskim klubem a reklamujemy sie z koncowka .com jak by polskiej nie bylo. Robta co chceta jak to kiedys powiedzial taki jeden.
Uwazam tylko, ze na marke nalezy pracowac. Znam dobrze ta branze i wiem, ze .com nie mozna dodac do wielu katalogow (np. wp.pl).
Na poczatku bylo .com ... ide o zaklad, ze ze wzgledu na kase a nie bo sie Wam bardziej podobalo.
ps. ja sie nie obraze
ps2. prosze argumentow w stylu jaki zaprezentowal Igi nie uzywac w zadnej dyskusji bo sie pogniewam.
Hubeeert - 17-02-2006, 22:50
Od początku był .com potem .pl wykupiliście/śmy żeby ktos nam go nie podkupił.
Mi tam ryba.
Rafal_Szczecin - 17-02-2006, 23:08
nie klocic sie tu !!!!!!!
DECYZJA ZAPADLA
na wizytowkach jest com , na naklejkach jest com , wiec na jaki #*&^ mamy to zmieniac ?? no po co ?
komu sie nie podoba, ten sie nie zapisal na flage i tyle. koniec klotni i robienia ot, bo to jest temat o flagach a nie o koncowkach com czy pl (a pl jest tylko i wylacznie wykupione by ktos nam nie podkupil, i prawdziwy adres strony to mitsumaniaki.com i nic i nikt tego nie zmieni ot tyle. koniec rozmowy na temat koncowek, jezeli chcecie jeszcze porozmawaic to w innym temacie)
na flagach bedzie com,czy to sie komus podoba czy nie, a tym co sie to nie podoba to prosze nie zamawiac , lub nie patrzec.
sory ze tak drastycznie, ale inaczej sie chyba nie da
pozdro
rafi
Hubeeert - 17-02-2006, 23:16
Rafi za drastyczne wypowiedzi tez możesz dostać ostrzeżenie
A powaznie - nie zasatnawiałem się dlaczego akurat .com a nie .pl ale powiem tak - mi to ryba. I dość off topica - tu sie o flagach gada, a nie o d**** Maryni.
igi - 18-02-2006, 10:25
arekp napisał/a: | prosze argumentow w stylu jaki zaprezentowal Igi nie uzywac w zadnej dyskusji bo sie pogniewam. |
Arku przepraszam. Nie było moim zamysłem denerwować Cie. Jesli tak to odebrałeś to przepraszam postokroć!
arekp napisał/a: | Na poczatku bylo .com ... ide o zaklad, ze ze wzgledu na kase a nie bo sie Wam bardziej podobalo. |
o to trza pytać Firka bo to wszystko przez niego cały ten klub
A żeby Hubi niekrzyczal to napisze zeby reszta która zadeklarowała że chce flagi wpłacała natychmiast kase
Anonymous - 18-02-2006, 17:45
Ludzie ludziska jak długo trzeba czekać na tych co zdeklarowali się na flage a nie wpłacili kasy. Bądżmy poważni. Weżcie się w garść.
Rafal_Szczecin - 18-02-2006, 18:03
jeszcze 3 osoby nie wplacily, dwie napisaly ze wplaca po 20 (bo teraz nie maja szmalu)
a trzecia milczy... pisze do niej na gg i tez milczy ...
[ Dodano: Sob Lut 18, 2006 6:10 pm ]
rozmawialem z ta trzecia osoba, powiedziala ze do wtroku wplaci
Anonymous - 20-02-2006, 12:24
I jak tam sprawa flag stoi? juz wszyscy zadeklarowani uregulowali płatności? kiedy mozna spodziewać się przesyłki
Bo na moją nową cari od razu musze zamontowac flage zeby wszyscy na trasie Łódź - Warszawa widzieli kto na drodze rządzi ;P
Hubeeert - 20-02-2006, 12:32
To może niech TAGi napisze kto zalega ? To powinno szybko pomóc...
Anonymous - 20-02-2006, 14:10
chceta to mata zalegają
Zachar - ma wpłacić do wtorku, podobno
BobekM - ma wpłacić po 20 dziś 20 czyli niedługo spodziewam się wpłaty
Meth - ta sama sytuacja co u BobekM
jak bede miał wszystkie wpłaty to odrazu jade do gościa i zamawiam, a teraz nie jestam w stanie nic zrobić tylko czekać
pozdrówki
roch_27 - 20-02-2006, 18:04
Hmmm...
Z tego co widzę to paczka z flagą nie dotrze przed 5 marca - a szkoda.
Chciałem ją zaprezentować na zlocie 5 marca w Poznaniu.
pozdro
Anonymous - 20-02-2006, 23:30
roch_27 napisał/a: | Chciałem ją zaprezentować na zlocie 5 marca w Poznaniu. Evil or Very Mad |
byłoby nas dwóch a tak będziemy ale bez flag. szkoda
|
|
|