Sport - Inne - Typer - sezon III
sruba - 25-09-2007, 15:00
akbi napisał/a: | No tak niemożna - Panowie Moderatorzy |
ale o co chodzi ?
chciałbyś by ktoś przekręcał nazwę Lechii ?
ja nie.
są świętości, których się nie tyka.
inferno - 25-09-2007, 17:38
Robicie sceny. To tylko zabawa, więc trzymajcie swoje emocje na wodzy, bo będzie rozróba.
Anonymous - 25-09-2007, 19:34
inferno napisał/a: | Robicie sceny. To tylko zabawa, więc trzymajcie swoje emocje na wodzy, bo będzie rozróba. |
Ooooo i tu sie z tym Panem muszę zgodzić..............nie sądziłem że to kiedyś napiszę
inferno - 25-09-2007, 20:59
dm17: zawsze jest ten pierwszy raz
Anonymous - 25-09-2007, 21:01
Ale nie myśl że jak będzie rewanż to Cię nie pokopię w kostki
Anonymous - 25-09-2007, 21:02
inferno napisał/a: | Robicie sceny. To tylko zabawa, więc trzymajcie swoje emocje na wodzy, bo będzie rozróba. |
mnie takie zabawy nie śmieszą to po 1
po 2 po innych klubach nie jadę (bo nie mam 12 lat) to i po swoim jechać nie dam-TYLE
po 3 szanujmy siebie a będzie miło i przyjemnie
po 4 legła, wawka,warszawka-nie dla mnie i nie tu
inferno - 25-09-2007, 21:07
dm17 napisał/a: | Ale nie myśl że jak będzie rewanż to Cię nie pokopię w kostki |
To i tak Ci nie pomoże
sruba - 25-09-2007, 21:23
gumas_72 napisał/a: | mnie takie zabawy nie śmieszą to po 1
po 2 po innych klubach nie jadę (bo nie mam 12 lat) to i po swoim jechać nie dam-TYLE
po 3 szanujmy siebie a będzie miło i przyjemnie |
a ja się pod tym podpisuję.
inferno - 25-09-2007, 21:46
No i o to właśnie chodzi - szanujmy się nawzajem. Dlatego pisałem, żeby swoje emocje trzymać na wodzy.
Nie zmienia to jednak faktu, że i tak dramatyzujecie. Rozumiem formę przekomarzanek, ale niektórzy - jak widzę - pewne rzeczy traktują zbyt poważnie (żeby nie użyć słowa "fanatycznie"). Moim zdaniem wszelkie animozje powinniście załatwiać na PW zamiast robić bagno tutaj.
Twoim zadaniem Śruba - jako moderatora - jest gasić takie ogniska zapalne w zarodku, zanim będzie niepotrzebny dym.
Tyle. Nie widzę sensu rozwodzić się nad tym dłużej.
sruba - 25-09-2007, 22:45
inferno napisał/a: | Twoim zadaniem Śruba - jako moderatora - jest gasić takie ogniska zapalne w zarodku, zanim będzie niepotrzebny dym. |
i tak też uczyniłem.
akbi - 26-09-2007, 09:20
gumas_72, Sruba, chyba za bardzo osobiście podeszliście do tych słów.
... zobaczcie co się dzieje w tematach politycznych, tam generalnie się wypisuje różne rzeczy na pisuary, samoobrone, lpr i pozostałych ... a przecież to tak samo kogoś urazi
...trochę dystansu Panowie
sruba - 26-09-2007, 10:06
akbi napisał/a: | a przecież to tak samo kogoś urazi |
akbi - PIS, PO, LPR i całe to bagienko mam głęboko w poważaniu.
I nikt nie jest mnie w stanie urazić swoją opinią na temat którejś partii politycznej.
Ale już co do Lechii (a dla gumasa Legii), to dla mnie świętość.
Poza tym nie lubię jak ktoś przekręca nazwy drużyn (choćby i Legii - można z nimi nie mieć zgody, można jej nie lubić, ale szacunek się należy), szczególnie w sposób obraźliwy - stąd moja reakcja, czyli najpierw jedna edycja (na poprawną nazwę), później druga (w której wykasowałem część wpisu). W końcu to nie forum onet.pl.
Tak jestem fanatykiem.
I skończmy już ten temat.
Anonymous - 26-09-2007, 11:22
no i Śruba pozamiatał
paria dla mnie taka czy taka to zbiór wiekszych lub mniejszych debili i powiedziawszy bez ogródek wiszą mi i latają koło pupy
ale klub to coś więcej (ponad 2/3 swojego zycia tam ganiam i trudno abym inaczej do tego podchodził)
a co do fanatyzmu - tak mamy i chyba nie od dziś to wiecie, więc troszkę szacunku dla naszej pasji
akbi - 26-09-2007, 11:47
hehe ... dla jednych pasją są kluby piłkarskie, a dla innych partie polityczne
Anonymous - 26-09-2007, 11:52
akbi napisał/a: | hehe ... dla jednych pasją są kluby piłkarskie, a dla innych partie polityczne |
i to co jest dozwolone na Zielonym nie przejdzie TU
proste i logiczne
|
|
|