Galant - Ogólne - Czyzby sie nam szykowal nowy Galant???
Owczar - 19-02-2009, 20:02
Ajsi napisał/a: | Panowie co się łamiecie? Trzeba się rozwijać, VR-4 jest tylko kilka sztuk i szybko nie przybędzie:D |
No na pewno żaden dres nie pokusi się o tyle pracy i problemów z VR-4, jak może niewielkim nakłądem zainstalować dodatkowy spojler do BMKi i troszkę siateksu w zderzaku
Według mnie, każdy kto chce dołączyć do grona posiadaczy VR-4 powinien podpisać oświadczenie, że nie sprzeda swojego cacka żadnemu "dresowi"
PLPynton powinien zbierać takie oświadczenia od wszystkich kupujących <lol2>
Matik608 - 19-02-2009, 20:34
taa VW gdzie sie nie obejrzymy jedzie albo duzo samochodow z kura w grilu
na vr-4 chetnie bym sie przesiadl, ale nie mam tyle pieniazka
Owczar, a dlaczego PLPynton??
Owczar - 19-02-2009, 20:41
Bo z tego co się orientuję to znaczna część VR-4 przechodzi przez jego ręce
Z jednej strony aż miło popatrzeć na galanty EA na drodze. Nie ma mowy, żebym się nie obejrzał za takim na ulicy A z drugiej, to to auto przestaje być wyjątkowe
Wiktor - 19-02-2009, 22:37
panowie a co to jest za samochod?
http://www.mitsubishi-gra...183405_P1-1.jpg
wklejone kiedys w jakims temacie przec Roch-a. Ponoc tam jest motorownia 3.8 TT. Niby to nowe legnum vr4 ale nigdzie nic na jego temat nie moge znaleźc.
Jesli to prawda to od dzis odkladam na to auto.
Juiceman - 19-02-2009, 22:58
virtual tuning zdaje sie
Owczar - 19-02-2009, 23:47
Dokładnie, tak jak napisał Juiceman.
Ale muszę przyznać, że ładnie to wygląda
tommyc1 - 20-02-2009, 08:24
tak, bardzo efektowny virtual tuning na bazie lancera:)
vr-4 to nie jest alternatywa dla ludzi, ktorzy chca miec "normalnego" galanta, mi slina na czterolapa kapie bardzo, ale nie stac mnie, nie tyle na zakup, co na utrzymanie tego ustrojstwa, bo kupic to i sobie "urychtować" to nie jest taki problem, ale do codziennej jazdy sie nie nadaje po prostu, raczej jako drugie auto (albo trzecie)
eremita - 20-02-2009, 10:22
tommyc1 napisał/a: | tak, bardzo efektowny virtual tuning na bazie lancera:)
vr-4 to nie jest alternatywa dla ludzi, ktorzy chca miec "normalnego" galanta, mi slina na czterolapa kapie bardzo, ale nie stac mnie, nie tyle na zakup, co na utrzymanie tego ustrojstwa, bo kupic to i sobie "urychtować" to nie jest taki problem, ale do codziennej jazdy sie nie nadaje po prostu, raczej jako drugie auto (albo trzecie) |
dokladnie tez myslałem nad zakupem ale przeglady co 5tys (co jakies 3 miesiace ) pomijam spalanie od chwili włanczania sie tych dwóch turbinek mnie przeraziły pomijajac inne wydatki na to cacuszko
Anonymous - 09-03-2009, 18:01
KLIK
Co prawda nie Galant ale tez duze japonskie mocne kombi
swinks_UK - 09-03-2009, 23:29
Bo jakbyście nie wiedzieli panowie, to nowy Skyline jest robiony do spółki z Mitsubishi.
Różnie piszą, ale spotkałem się nawet z taką info, że jest tam po 50% Nissana i Mitsubishi. Obu firm nie stać na duże superauto, więc się jakoś dogadały, więc ten Skyline Kombi ma być niby następcą Legnuma .
tommyc1 - 10-03-2009, 12:27
No, to byłby chyba godny następca...ciekawe z jakim silniczkiem by go zaoferowali...no i oczywiscie czterołap;)
akbi - 10-03-2009, 14:39
mam tylko nadzieję, że będzie dostępny z kierownicą dla kierowcy
Marcino - 10-03-2009, 14:41
Wzioł bym choć prototyp na testy..:)
|
|
|