To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Warmińsko - Mazurskie - Spoty w ELBLĄGU, OLSZTYNIE lub innym miejscu Warmii i Mazur

Anonymous - 12-11-2007, 07:25

Kibloo napisał/a:

a w niedzielę SMS od Dolika: Żyjesz??? :mrgreen:

Ja też żyję! Fakt w niedzielę rano mocno wzrosło pobieranie płynów!

Ale na spocie było wesoło! niech żałują ci co nie byli.

Kibloo - a szczurek doszedł do siebie? Bo na odchodnym nietęgo wyglądał. :D

Pozdrowienia

Kibloo - 12-11-2007, 18:34

szczur miał poteżnego kaca a poza tym fajkami capił strasznie, teraz ma kwarantannę. :biggrin:

co do klimatu... było zaj..ście. we środę popołudniu dodam fotki, bo teraz moje łącze jest zbyt wolne

pozdro :axe:

Anonymous - 12-11-2007, 21:04

No niestety niedziela była ciężka ale głowa jeszcze bardziej , zabawa była przednia . Jak się domyślam to szczurek jest na odwyku.
Pozdrowionka dla wszystkich uczestników naszego spotkanka wave:

Anonymous - 12-11-2007, 22:30

No i przestańcie mnie wku....... tymi fotkami bo bym to co na stole zeżarł na deser,,, ale bracia tak jakoś kurews....ko sie poukładało że musiałem dymać na miedzę,,,, doli... moraś,,,, bracia przecież wiecie że ja zawsze hehe,,,, a już nowa dostawa z Espani dotarła,,, no i chętnie poznam kolege kiboloo,,,,, szkoda że nie było okazji w Strykowie,(a moze była tylko te ryby..... co mnie moraś namówił przeszkodziły i nie pamiętam,,, doli bracie czy tak niebyło ze to wina morasia ? no jasne ze jego,,,, tak myślałem,,, no czekaj ty morda bedzie oklepana morasiu ty jeden hehe,,,, a tak na poważnie nastepny zlot jest moj i niech się wali i pali a będę,,, pozdrówka dla wszystkich
Anonymous - 13-11-2007, 07:25

Kibloo napisał/a:
a poza tym fajkami capił strasznie.

Nie tylko szczurek capił fajami, moje ciuchy to żona na balkon wywaliła a rano do pralki.

Ale wędzarnia tam była przednia, Przeważał zapach "rosyjskich Cameli z rogami"

Pozdrowienia

Anonymous - 13-11-2007, 23:03

Axer napisał/a:
doli... moraś,,,, bracia przecież wiecie że ja zawsze hehe,,,,

Wiemy, wiemy 8)
Axer napisał/a:
no i chętnie poznam kolege kiboloo,,,,, szkoda że nie było okazji w Strykowie,(a moze była tylko te ryby..... co mnie moraś namówił przeszkodziły i nie pamiętam,

Miałeś prawo nie pamiętać, ale Kibloo nie było na zlocie w Strykowie.
Axer napisał/a:
doli bracie czy tak niebyło ze to wina morasia ? no jasne ze jego,,,, tak myślałem,,, no czekaj ty morda bedzie oklepana morasiu ty jeden hehe

A wina moze jego, że cie namówił na te ryby. Tylko wędki szkoda. Ha Ha :mrgreen:
Axer napisał/a:
a tak na poważnie nastepny zlot jest moj i niech się wali i pali a będę,,,

Trzymam cię za słowo, brachu.
Tylko może mnie tym razem nie być, bo po tym ostatnim spocie mam cienko u żonci.
Myślałem że będę spał na balkonie, tak waliłem tymi
Dudo napisał/a:
"rosyjskich Cameli z rogami"

Ale zobaczymy jak to będzie.
Axer napisał/a:
o i przestańcie mnie wku....... tymi fotkami

A tak wogóle to CO! Fotki ci się niepodobają :?: :partyman: :occasion5: :mrgreen:
A to ten sławny szczur MITSUMANIAK :axe:

Kibloo - 14-11-2007, 10:02

Axer napisał/a:
No i przestańcie mnie wku....... tymi fotkami bo bym to co na stole zeżarł na deser,,, ale bracia tak jakoś kurews....ko sie poukładało że musiałem dymać na miedzę,,,, doli... moraś,,,, bracia przecież wiecie że ja zawsze hehe,,,, a już nowa dostawa z Espani dotarła,,, no i chętnie poznam kolege kiboloo,,,,, szkoda że nie było okazji w Strykowie,(a moze była tylko te ryby..... co mnie moraś namówił przeszkodziły i nie pamiętam,,, doli bracie czy tak niebyło ze to wina morasia ? no jasne ze jego,,,, tak myślałem,,, no czekaj ty morda bedzie oklepana morasiu ty jeden hehe,,,, a tak na poważnie nastepny zlot jest moj i niech się wali i pali a będę,,, pozdrówka dla wszystkich

w Strykowie nie było okazji, bo za późno się dowiedziałem, i inne przeszkodzy obiektywne...
ale okazja trafi się napewno i to nie jedna...

pozdro

Anonymous - 14-11-2007, 13:33

Axser..................przyjacielu,aż się boje następnego spotkanka, a z drugiej strony nie mogę się doczekać.Co do rybek to można powspominać.....trach i kijek pękł!!!!!!!!
Jak widzisz zabawa była udana,ale to nie wszystko,bo Kibloo niebawem udostępni filmik z tejże imprezki.Sam jestem ciekawy cośmy tam z ekipą wyprawiali.
Pozdrowionka.......

Kibloo - 14-11-2007, 13:43

filmik się robi powinien jutro być na serwerze

pozdro

[ Dodano: 14-11-2007, 14:37 ]
no to jeszcze klka fotek ode mnie:
najpierw powoli...

potem ostrzej...

a potem każdy widział szczury... (delirka czy co?)

no i kilka poglądowych...

hehehe pozdro :rolleyes:

Anonymous - 14-11-2007, 21:30

Kibloo, zdjęcia OK, tylko co moraś chciał mi zrobić na tym drugim zdjęciu :?: :badgrin: :axe:
A na siódmym nawet szczur wie co dobre :mrgreen:

Anonymous - 15-11-2007, 07:21

doli73 napisał/a:
co moraś chciał mi zrobić na tym drugim zdjęciu :?

Tylko jedno mi się ciśnie na usta.

NIEWAŻNA JEST PŁEĆ WAŻNE JEST UCZUCIE!!! :twisted:

Anonymous - 15-11-2007, 10:01

Dudo napisał/a:
Tylko jedno mi się ciśnie na usta.

NIEWAŻNA JEST PŁEĆ WAŻNE JEST UCZUCIE!!!

To nie było śmieszne :mrgreen: Ha Ha :mrgreen:

Kibloo - 13-12-2007, 11:09

ten minispot nie był może w Elblążkowie, ale niemniej był miły...

Axer ta kawa uratowała mi życie... w trasie miałem jeszze dwa postoje po pół godziny, bo rozkładali maty dezynfekcyjne...

do zobaczyska następnym razem

pozdro

Anonymous - 13-12-2007, 21:08

No widzę ze się spotkaliście :mrgreen:
W końcu :mrgreen:
HaHa :headbang:
Dzięki mnie :occasion5:
Axer brachu, mam nadzieję ze odwiedzisz kolegę w niedzielę :thumbup:
A cha, nic mi sie nie ciśnie na usta ale axerku k........wa gdzie masz te ładne naklejki z tego misiaczka L 200. :violent1:

Anonymous - 13-12-2007, 22:59

doli73 napisał/a:
Axer brachu, mam nadzieję ze odwiedzisz kolegę w niedzielę

Doli co to za prywata!!!
Jak spotkanie to większej grupie! :mrgreen:
P.S Ale sie wprosiłem :P , a i kolege morasia zabiorę :twisted: i jeszcze Kibloo

Dudo