To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Colt - Ogólne - COLT TUNER MADAFAKA

londolut - 29-01-2008, 20:13

hoodzix napisał/a:
widac, ze to klejone jakby jakas tasm izolacyjna... Czyz nie? :roll:

Zdecydowanie nie, może jakoś śmiesznie pada światło - tak czy siak pomyśl, koleś wydaje gruby hajs na fele, malowanie aerografem flagi, glebę samochodu i Bóg wie co jeszcze, może jakieś graty pod maską, a miał by zepsuć efekt taśmą? Hmm troszkę mało przemyślane by to było ;) ... na 100% lak :twisted:

orz1 - 29-01-2008, 20:59

hoodzix napisał/a:
Jak jest fota z bliska na przod to wg mnie widac, ze to klejone jakby jakas tasm izolacyjna... Czyz nie?

noo tutaj muszę się z tobą zgodzić, farba by tak nie wyglądała, napewno to jest jakaś folia, ale w kloszu robi się przecież temperatura od żarówki, iczy mu to się nie spali :roll:

Anonymous - 29-01-2008, 21:13

wystarczy dac do kolesia, ktory spawa plastiki mnie skasowal 2 lata temu 70 zl plus lakiernik 150 i pozbylem sie niepotrzebnych dziur.Tamten kolcik jest smaczny Pozdrawiam
Anonymous - 29-01-2008, 21:21

no wyglada jak jakas tasma lub cos tym podobne... no ale pomyslmy racjonalnie.. tasma by zaraz schodzila i trudno by tak to nakleic zeby nie bylo fald.. moim zdaniem to lakier tylko pewne miejsce (pokazane na zdj) a dokaldniej to miesjce gdzie jest przerwa miedzy lampa a kierunkiem myli oczy i wydaje sie jakby to tasma odstawala :)

a co do autka to mi sie podoba i to nawet bardzo :) i kolor rowniez :D fajnie pasuja do siebie te kolory :)

Hubeeert - 29-01-2008, 21:44

sacre, na naszym Forum jest opisane jak rozkleić lampy i je pomalowac od środka żeby otrzymać taki efekt.
Anonymous - 29-01-2008, 21:59

Hubeeert, :) no to wlasnie.. wychodzi ze lakier, czy farba jak kto woli :)
cns80 - 30-01-2008, 07:45

Ogólnie pomysłowo zrobiony ten czarno-biały. Nie w moim stylu (wycieraczka na środku, niski zawias, itp.), ale efekt designerski jest bardzo przyzwoity. Psują go tylko te żółte hamulce, które pasują do białego jak pięść do nosa.
londolut - 30-01-2008, 15:47

cns80 napisał/a:
Psują go tylko te żółte hamulce, które pasują do białego jak pięść do nosa.

Bo te hamulce nie mają pasować do lakieru tylko do czarnego alusa :twisted:

Anonymous - 30-01-2008, 15:59

mi sie nawet podoba ten kolor, wlasnie tak jak napisal londolut,
londolut napisał/a:
Bo te hamulce nie mają pasować do lakieru tylko do czarnego alusa :twisted:
i fajnie do nich pasuja
cns80 - 31-01-2008, 07:57

londolut napisał/a:
Bo te hamulce nie mają pasować do lakieru tylko do czarnego alusa
Myślę że samochód powinien stanowić jedną całość :wink: Np. Do czerwonego Colta pasuje biały spoiler. Do białego spoilera pasują czarne dodatki. Do czeronego Colta pasują żółte dodatki.
O ile czarny pasuje do żółtego i białego i czerwony także. To biały z żółtym i czarny z czerwonym raczej średnio.
Do czerwonego pasuje jeszcze zielony, a do zielonego niebieski. Do czarnego pasuje srebrny, a do srebrnego burgund.
I co ??? Miałbym jeździć taką sraczką :shock:

:D :mrgreen: :D

londolut - 31-01-2008, 08:32

cns80 napisał/a:
I co ??? Miałbym jeździć taką sraczką :shock: :D :mrgreen: :D
Ale on nie wygląda jak sraczka, mnie się podoba, tobie nie i spoko :) O gustach się nie dyskutuje, ale przyznasz mi rację, że żółty zacisk do czarnej feli pasuje idealnie :D
cns80 - 31-01-2008, 08:53

londolut napisał/a:
ale przyznasz mi rację, że żółty zacisk do czarnej feli pasuje idealnie
Przyznam :D mi chodziło o całokształt :wink: . Biały zacisk pasowałby jeszcze lepiej, a brudziłby się tak samo :twisted:
londolut - 31-01-2008, 09:18

cns80 napisał/a:
Biały zacisk pasowałby jeszcze lepiej, a brudziłby się tak samo :twisted:

Albo srebrny...

Jogurt - 31-01-2008, 13:15

mi to na foto wyglada jak szpara miedzy kierunkiem a reflektorem a nie taśmy. colcik nawet fajny ale pare rzeczy bym pozmieniał
Hugo - 31-01-2008, 14:28

Mnie się nie podoba.