Sport - Inne - sokker
Anonymous - 26-11-2007, 18:22
to dawaj inferno na warszawski Gocławek.. popykamy sobie w środę..
JACA_1978 - 26-11-2007, 20:21
Cytat: | to dawaj inferno na warszawski Gocławek.. popykamy sobie w środę.. |
Detlef sam zaproś Inferno pomoż coś koledze a nie wszystko na raz ;P
inferno - 26-11-2007, 20:32
Detlef, ja jestem dopiero na etapie ustawiania zawodników i właśnie się wściekam, bo nie mogę zapisać własnych ustawień ani w ogóle edytować taktyki
A, no i wydałem większość kasy na rozbudowę stadionu, bo chcę, żeby jak najwięcej kibiców przylazło z kasą póki jeszcze wierzą w swój klub
Anonymous - 26-11-2007, 20:55
a idźta.. Jaca - help! Zaakceptowałem towarzysza z jakimś zespołem i to VI ligowym - można to jakos anulować? Chciałbym zagrać (czyt. ograć lub wyczyścić) inferna brudne trampki
Inferno: narazie ściągnij ten sokkerviewer i zasięgnij rady asystenta - potem dobrze porozstawiaj zawodników.. tak to przegrasz max. 0:5 ze mną a jak tego nie zrobisz to będą dwie cyfry
JACA_1978 - 26-11-2007, 21:38
detlef napisał/a: | a idźta.. Jaca - help! Zaakceptowałem towarzysza z jakimś zespołem i to VI ligowym - można to jakos anulować? |
W sumie chyba nie jak on już też zaakceptował...
inferno napisał/a: | A, no i wydałem większość kasy na rozbudowę stadionu, bo chcę, żeby jak najwięcej kibiców przylazło z kasą póki jeszcze wierzą w swój klub |
bankruta nie walnij w stadion warto inwestować ale stopniowo żeby pusty nie był
inferno - 26-11-2007, 23:08
Najwyżej jak splajtuję, to założe nowy zespół - równie ciekawych i wzbudzających respekt u przeciwników nazw mam cały rękaw
Bardziej wkurza mnie to, że nijak nie mogę ustawić tej taktyki. Jak Wy ją zapisujecie (i nie mam na myśli nazw własnych danej taktyki, tylko te opcje na dole boiska po prawej stronie: copy, paste, cośtam i save)?
JACA_1978 - 27-11-2007, 09:33
napisałem ci na sokerrze jak to sie robi
ps. Thmob zaproś Maxwella61 na sparing a Inferno bo Deltlef zmoczył z sparingiem
ps. mzoe za tydzień ruszymy ze swoja liga, parce trwają
Anonymous - 27-11-2007, 09:37
Ja proponuje, zeby Inferno zagrał z kimkolwiek sparing, jest dużo ogłoszeń.. A za tydzień już nawet wyjadę na mecz na Brudne Trampki Arene
JACA_1978 - 27-11-2007, 09:50
za tydzień to ma już liga być prowadze twarde negocjację
Anonymous - 27-11-2007, 10:04
wysłałem propozycję meczu do Robsona i Maxwella - kto pierwszy ten lepszy
i fajnie byłoby ruszyć z ligą
Robson86 - 27-11-2007, 13:02
thomb napisał/a: | do Robsona |
qrcze ale nie mam nic w propozycjach ...a sam nie umiem jeszcze zaproponowac.
W ogole moze to kwestia ze mam zbyt malo czasu aby tutaj zagladac ale nie radze sobie z ta liga/druzyna tak miedzy nami
pozdroo
JACA_1978 - 27-11-2007, 13:16
zainstaluj sokkerviewera...tam masz funkcje asystenta i on ci pokazę jak gracz sie na jaka pozycje nadaje bedzie ci łatwiej...
a mecz to klikasz po prawej stronie na telefon (w kwadracie) potem u góry masz...
Sekretariat Juniorzy Media Towarzyskie klikasz na Towarzyskie i jak masz zaproszenie to akceptuj
Robson86 - 27-11-2007, 13:44
JACA_1978 napisał/a: | zainstaluj sokkerviewera |
sory za banalne pytania ale gdzie jest ten owy sokker..cos tam
Cytat: | a mecz to klikasz po prawej stronie na telefon (w kwadracie) potem u góry masz...
Sekretariat Juniorzy Media Towarzyskie klikasz na Towarzyskie i jak masz zaproszenie to akceptuj
_________________ |
a-haaaa
Pozdroo
Anonymous - 27-11-2007, 14:09
Robson86 napisał/a: |
sory za banalne pytania ale gdzie jest ten owy sokker..cos tam
|
1 strona tematu ..
JACA_1978 napisał/a: | do wszytskich co sie rejestrują jest taki programik pomocny do gry Sokkerviewer sie nazywa;) http://www.sokkerviewer.net/index.php?s=72
pomocny oblicza wydatki na trenerów zawodników postępy zawodnkiów w treningu badź ich brak:P pokazuje potęcjalne skile adeptów ze szkólki juniorów itp:)
|
JACA_1978 - 28-11-2007, 19:55
No panowie jutro treningi seniorów i juniorów chwlimy sie?? co komu wyszło??
|
|
|